Arkadaşlar... ÇOk Şişirdiniz Fiyatları.... Tahtakalede... 340 milyon psp... 1 gb kartta 110 milyon.. Bilginize... Şark hanın yanında ki Dükkanlarda.
yaw 340 a psp biliosun ama 30 milyonluk kartı 110 a buluosun
Arkadaşlar bende 2.71 version ta-082 sıfır kutusunda base packler var.psp, pil, şarj aleti, demo umd var. Teknosada, bimeks te satılan ürünün aynısı 2 yıl sony eurasia garantili.
400 ytl e satıyorum.
2.71 version ta-082 psp ler 1.5 düşüyor. Versiyonları 1.5 düşüp 3.03 custom versiyon oluyor. isteyene kutusu açılmamış isteyene 3.03 custom yapıp öyle veririm. ilgilenen olursa pm atsın.
Yer: İstanbul
serdar elektronikte 240 euro + kdv diodu
Ispartada Halik elekt de uygun fiyatlar varr
ben d&r 3 temmuz(dolar yüksekken)2006 650 ytl
teknosada bi ara indirim yapıp 550 çivarında daydı ama 1 jafta once eski fiyatına çevirdiler (630 ) [
Merhaba arkadaslar. Ben bu 1-2 haftaya psp almak istiyorum. Dogu bank civarinda nekadardır tahmini ? (içinde kulaklığı memory cardı kılıfı şarj aleti bitane umd si vs.) en son fiyatlardan haberi olan varsa bana haber versin yada psp yi en ucuza nerden alabilirim ve nekadara :) yardım edebilirseniz çok sevinirim!!!
izmir rakamları ile 350 ytl civarı sıfır 1.50 value pack psp edinebilirsin..
cevabın için teşekkür ederim ama ist5anbulda oturuyorum . istanbuldaki arkadaşlar .bana bir yol gösterebilirseniz en ucuza ne kadara nerden bulabilirim konusunda çok mutlu olacağım
arkadaşlar bişey soracam hani diyosunuzya versiyon değişiyo felan direk memori stickten oyu oynanıyo o zaman garantiye bişey oluyomu yani garanti dışı kalıyomu ayrıca son olara en kullanışlı versiyon hangisi aradım 2.71i çok övüyolar
quote:
Orjinalden alıntı: faya85
arkadaşlar bişey soracam hani diyosunuzya versiyon değişiyo felan direk memori stickten oyu oynanıyo o zaman garantiye bişey oluyomu yani garanti dışı kalıyomu ayrıca son olara en kullanışlı versiyon hangisi aradım 2.71i çok övüyolar
official sitesinde yayınlanan versiyonları indirip yüklediğinde garanti kapsamında oluyor ama "oe-a" (oem updateler yani) kurduğun zaman yetkili servis ve official update dışında müdahele ettiğin için garanti otomatik olarak iptal oluyor.
ayrıca aletin orjinal versiyonundan daha düşük bi versiyonuna çekersen (downgrade) bu da yetkili servis tarafından tespit edilirse garanti kapsamı dışına çıkmış oluyor cihaz.
sonuçta aletin içindeki yazılımı değiştirmek de bir nevi aletin içini açıp fason parça taktırmak gibi birşey...
burdaki fiyatlar farklı bende antepden bahsedim spot 380-390 arası 1001k diyo versiyon düşük oynayamadığın oyun olursa getir diyolar ama ben hala kararsızım spot alma konusunda bilmiyorum bu ölü piksel nasıl anlaşılıyo msl ondan bileçekiniyorum ha bu arada burda hafza kartları 80 ytl siyah üzerine sarı kırmızı bi yazı var belki takilt olabilir ama 2 GB OLDUĞUNU BELİRMEKTE FAYDA VAR
arkadaşlar bakırköy yeraltı çarşısında 350 ytl versiyon 1,5 beyazda 20 ytl fark veriyon 1 gb kartta 75 ytl
1.5 satılanlar orjinal versiyonumu, yoksa downgrade yapılmış üst versiyon psplermi?? Kafam karıştı. Ayrıca istanbulda değilim arkadaşlar. Benim kanki gidip bakacak doğubankta falan ama acaba downgrade yapılabilir bir psp ne kadardır? Demo umd verirlermi birde?
arkadaşlar ben psp den pek anlamıorm yani yeni yeni almayı düşünüyorum antalyada tavsiye ettiğiniz bi yer warmı ? teknosa falan çok pahalı...birde almalımıyım
valla en iyi bildiğim çok bilinen markaların gerçekten baya kazık sattıkları
tahtakalede deniz ticaret tek geçerim uygun fiyata bulabilirsin...
kaça veriyorlar
Evet kaça veriyorlar. PsP + 2 gigabyte memory stick ve demo umd ile aletlere 425 YTL diyolarmış doğubankta bi yerde. Arkadaşım sormuşta? Pahalımıki arkadaşlar. Tabi hafıza kartı çakma tabir edilen sahte memory stick değilse.
100 YTL ye sandisk 2 gigabyte memory stick var internet mağazalarında. Memory stick güvenilir değilse sandisk 2 giga almak mantıklı gibi. Yani sadece PSP fiyatı almak lazım. Acaba sadece psp ne kadardır. Spot nekadardır garantili ne kadardır acep???
arabistandan 300 ytl ye getirtik ama hafıza kartı ve demo umd si yoktu