Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aboneturk

http://www.stvpazarlama.com.tr/shop/browse.asp?ParentID=323&caid=726

fiyatlardaki tutarsızlığa bakarsanız farkı görürsünüz gigapack valuepack+1gb ms demek değilmi onu 654'e satıyorlar, gigapack diye sattıkları gigapack falan değil pek satış yapamadıkları için fiyatları ve modelleri bilmeden ilan vermişler söke söke alırım derseniz 410a alın derim verirlerse :)

evet..gercektende pazarlamacı yani bunlar

• gerçekten giga pack 410,64 ytl deil mi yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus28

gerçekten giga pack 410,64 ytl deil mi yani

o sitede gigapack diye yazılan standart psp diye anlıyorum cunku baska linkindede psp+1gb kart 651.35 lira alttaki linkhttp://www.stvpazarlama.com.tr/shop/product.asp?caid=724&pid=3669

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 17 Şubat 2008; 23:34:21 >
  • arkadaşlar ben stv pazarlamanın sitesine girdim gerçektende 410 ytl psp var ama içinde ne olduğu yazmıyor örneğin 1gb hafıza kartı yada 1 oyun varmı bilen varsa yazabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yetovin

arkadaşlar ben stv pazarlamanın sitesine girdim gerçektende 410 ytl psp var ama içinde ne olduğu yazmıyor örneğin 1gb hafıza kartı yada 1 oyun varmı bilen varsa yazabilirmi

her ikiside yok

• ben singapurdan aldım yaklasık 250 milyon civarına geldi icinde butun set war bide 150 milyona 2 gb kart aldım oraya giderseniz iyice arastırın daha ucuzu vardır belki
  • ankara-kızılayda ziya gökalpte sanırım koç elektronik varmış.fiyatlar diğer yerlere göre daha iyiymiş.ben gidip bakmadım ama bana burayı önermişlerdi...
  • 350-300ytl arası bulunurmu ist. de
  • dostum bende çinden getircem 100 $altında biyer varsa söyleyin ön sipariş veren lerin parasını geri iyade edeyim
  • satılık psp var arkadaşlar 2 aylık makina 3 umd oyun ve 1gb ms ile beraber 450 ytl.

irtibat : levent.guler@hotmail.com
  • çinden kaça geliyo
  • bende psp mi satmak istiyorum takas yaparmısın?bende 3 tane oyun vericem
  • Konu hafiften dağılmış iken arkadaşlar bende psp arıyorum malum en cazip makina ile en cazip teklifi vereni olsun değerlendireceğim.
  • ben psp mi satıyorum versiyonu:2.8 fiyatı:350 ytl yanında 2 tane oyun ve 1gb lık hafıza kartı vericem
  • İçerik başlıktan tamamen sapmış
  • SONY PSP 1000k 2.71 VERSİYON aldım...Nasıldır..Bu psp aleminde yeniyim..Nereden bulurum oyun falan..
  • ARKADAŞLAR , Doğubank karşısında ALTIN PASAJIMI ne var orda psp 250 milyon.
  • izmir de en ucuz nerde bulunur maksimum 500ytl ve value pack??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.