Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakırköy yeraltı çarşısında 370-400 ytl arası...
  • aßiLerim ßen psp aLmayı düşünüyorum version farkı oLayını örenince aKLıma ya ßenimki öyLe çıkmazsa diye düşündüm psp de version nerede yazar onu bana söylerseniz çok mutlu olacağım şimdiden teşekkür ederim...
  • Amerikadan kendime psp alicam isteyen varsa 250 dolara getirebilirim turkiye ye 30 temmuz da tr deyim.
    ikinci el isterseniz (temiz ciziksiz) onu da 230 dolara bulabilirim size.
    (ilgilenen olursa ayrintilari konusuruz yeditepe bilgisayar muhendisliginde okuyorum staj icin Indiana eyaletindeyim.)

bu arada cin mali psp ve japon mali psp arasinda ne fark vardir? Cin malinda Filmlerde bolge kodu konusunda sorun cikar dediler dogru mudur? lutfen acil ve kesin bir cevap verin. cok tesekkurler.
  • gördüğüm en düşük fiyat:www.bestbuy.com --- $ 199
  • 3 ay önce Amerikada 180 $ dı
    ben 150$ a yeğenimden aldım
  • Valla ben sıfır psp yi 380 ytlye aldım abiler 2 yıl garantili içinde memory stick yok o kadar...
  • nerden aldın kardeş 380ne
  • arkadaşlar lütfenn nereden aldığınızı da söylerseniz sewiniriz
  • ben şans eseri aldım gittigidiyor.com dan 380 ytl memory stick olmadan fakat...
  • ben abdden 240 dolara almıştım
  • hemalhemsat sitesinde v 1,5 ler sıfır garantili 1gb kart dahil 490 ytl bilginizeee..
  • Kadıköy yazıcıoğlunun oralarda ne kadara gidiyor şu sıralar (garantili) sıfır pspler?
  • --------------------------------------------------------------------------------

BUYRUN BUDA İSTANBULDAN!...

Arkadaşlar öncelikle şunu söyliyeyim sprite dan kazanılan beleş psp lerden değil.
    Yaklaşık 20-25 günlük bir makine.
    Ekranda çizik veya ölü hücre yok.
    Ürün yurt dışı olarak tabir ettiğimiz yani faturasız cihazlardan.
    Tüm orjinal parçaları ile gıcır gıcır.
    32 mgb lık hafıza kartına kadar eksiksiz ve pırıl pırıl.
    300 ytl bi fiyat sanırım uygun olacaktır.
    ARkakadaşlar herşeyi açık açık anlattım. Lütfen sadece gerçekten ilgilenen arkadaşlar ulaşsın. UltrAhmet35@hotmail.com

NOT: Bu arada forumda bi arkadaşın söz ettiği gibi kaçak cihazlaradakiölü piksel yada bazı dosyaları tanımama sorunu koca bi palavra.

• ben eminönünün oralardan aldım 400 YTL ye value pack (içindkileri biliosunuz die saymıorum) ama ver.2.60
  • quote:

Orjinalden alıntı: PSPro Gamer

ben eminönünün oralardan aldım 400 YTL ye value pack (içindkileri biliosunuz die saymıorum) ama ver.2.60

hocam üzülmene gerek yok 2.60 dan 1.50 ye downgrade var diye biliyorum ben..
  • 350 izmir fiyatı
  • ya Weezer arkadaşım şimdi ben 1.50 ye downgrade olsa bile onlarla uraşçm tek tek aricm fln ama nese daa fazla uzatmıyım konu böle uzar gider
  • abiler sirkecide, eminönünde falan spot piyasa nasıl ? İst de değilim bilen bir arkadaş varsa söylerse sevinirim.. spot yada garanti olarak ikisini de söylerseniz daha bi sevinirim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illusion -- 5 Ağustos 2006; 2:32:41 >
  • evet bende yazıcıoğlundan bakicam ama bilmiyorum fiyatlari..en azindan ona göre ayalariz kendimizi fiyatlari bilsek..
  • Ankara Japon Oyuncakta şu anki fiyatı nedir bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.