Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Frostbite

bilmiyorum, pili çıakrtıp baktın mı? böyle almıştım bilgiyi, sony psp 1000 olarak ürettiklerini de value pack olarak satmay akarar vermiş olabilir

öyle bir durum olmaması gerekir. yani bu şekilde satmaya karar verme gibi. çünkü o sonundaki harfler donanım seviyesini söylüyor. belki bir karışıklığa denk gelmiş olabilir. şansına say sen onu
  • beep die biyerde 539 ytl ucuz bence teknosaya göre
  • Alacak arkadaş varsa izmirde satabilirim 450ytl yanında 5 adet cd vericem emülatör,film,oyun çok az kullamılmış
    msn=icecenk@hotmail.com
  • Merhabalar,

Elimde henüz 1 aylık Psp versiyonu 1.5 olan ( yani tüm iso oyunları hafızaya yükleyerek oynayabileceğiniz versiyon ) value pack olarak ( kutusu mevcut ) satılıktır.

Aşağıda cihaz ile ilgili bilgiler bulunmaktadır. Lütfen dikkatli bakınız ve ona göre karar veriniz cünkü bu sistemi aldıktan sonra extra hiçbir şeye ihtiyacınız kalmayacaktır.

* 1 adet Psp oyun konsolu v1.5 (içeriği ; Uzaktan kumandalı kulaklık, 32MB Memory Stick Duo, Özel taşıma çantası, Bilek ipi, AC adaptörü, Lityum ion pili ) ( 400 Ytl )

Özellikle belirtiyorum psp nin ekranında Ölü pixel yoktur.

Extra olarak üzerinde bulunanlar,

* 2Gb Orjinal Sony Memory Stick Pro Duo High Speed ( 200 Ytl )

* Logic3 Slikon kılıf ( Siyah düşmelere dayanıklı ) ( 25 Ytl )

* Logic3 Ekran koruyucu stickerı ( cizilmeleri önler ) ( 10 Ytl )

* Need For Speed Most Wanted UMD disk ( Orjinal kutusunda ve kitapcığı ile ) ( 60 Ytl )

Yukarıda belirtilen ürünler tertemiz ve sadece 1 aylıktır.

Hepsi bir arada fiyatı 500 Ytl dir. ( Ürün istanbul içi ve elden teslim edilecektir.) Parcalar ayrı ayrı satılmaz.
    500 Ytl ye bu full + full özellikte psp bulabilmeniz imkansızdır.

5 dvd dolusu oyunda ( iso ) alacak olan kişiye hediyedir.

serky@hotmail.com <----------- Burdan haberleşelim.

Mutlu günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süt Kreması -- 24 Şubat 2006 15:58:36 >

• peki bunların arsında psp de var değil mi?yani psp ve bunların hepsi 500 ytl yoksa sace parçalar mı?

• peki bu kullanılmış mı?en yeni versiyonu mu?yanında başka istediğimiz oyunu alabiliyor muyuz?
  • bir türlü anlıyamadım nasıl oluyor böly bir şey

lütfen cevap yukardaki sorulara

• süt kraması sana diyorum oyun ve psp bunların içindemi?istediğimiz oyunu yanında alamıyormuyuz bunla bir likte need for speed yerine
  • peki nerde satılıyor?
  • yanında oyunu almasak olur mu?
  • nie kmse sroma cvp vermiyor acaba ???????????????????????????????????
  • cevap yok mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

yanında oyunu almasak olur mu?

1 tane orjinal dandik 1 oyun veriyorlar
    Sabah akşam oynarım dersen sen bilirsin

• sen nerden biliyorsun bende 2. el olduğunu biliyorum ama
    gerisini bilmiyorum

• izmir çankayadan giga pack ı 400 ytl ye aldım ama dükkanın adını hatırlamıom
  • sadece psp i mi?
  • ben psp almak istiyorum beyler en ucuz fiyat nerde olabilir?bildiğiniz bir yer varsa adını yazabilirmisiniz ben doğubanktan almayı düşünüyorum

ilginiz için teşekkürler
  • abi sana en iyi bakırköy yer altı çarşısı en fazla 390 a bulursun oyunları hafıza kartına yüklüyolar 20 ye(versiyon farketmiyo sanırım)
    doğubanktan alırsan 450 olur
  • ya lütfen bana bi cevap verin 2. el ama garantili psp arıyorum olan varsa e-mail=raul17@hotmail.com yada cevap olrak yazın
  • Amazon'da 500 YTL
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.