Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben almanyadan aldım euro garantılı 200 euro atrı bır demo ve ıkı oyun verdıler yanında
  • Teknosa da 625 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

ARKADAŞLAR , Doğubank karşısında ALTIN PASAJIMI ne var orda psp 250 milyon.

250 ye kadar düştümü
  • 250ytl ye hemen alalım valla versiyon bile sorun değil. birde arkadaşlar psp ler ile network üzerindeki bir başka makinanın içerisindeki video veya mp3 dosyalarını oynatabiliyormuyuz.
  • beyler sizce burası guvenli midir ve fiyat nasıl ayrıca versiyonu kac bu cihazin ==> http://www.birdunya.com/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=37528&stockId=38751
  • o site stv pazarlama

bilgine..
  • avrupada ps3
    çıkınca psp fiyatları düşermi?
  • 280 dolar sony outlet te kardes ama yanında oyun falan yok garantıli
  • yalnız o site tr ye getirmez.farkettiysen logosunda USA yazıyor.amerika gidip alırsan bilemem ama psp almak için abd ye gidilir mi orası da meçhul.ancak bi tanıdık olsa belki..
  • İlk Psp mi yaklasık 9 ay oncewww.ideefixe.com adresinden aldım Value pack yanında da 2 gb ms ile birlikte toplam 649 a 10 ay taksitle almıstım. 2.00 versiyondu. su an 1.50

İkinci psp hollandadan kendim aldım. Yaklasık 190 euroya aldım. Su an ikisinide kullanıyorum
  • eskişehirde 430 ytl ye buldum spotmudur deilmidir bilmiorm
  • acaba güncel fiyatlar neler
  • izmirde dükkan garantili 1.5 Value Pack _ 400ytl..

Teknosa'da 1 Oyun kampanyalı 2.00 Value Pack _ 559YTL..
  • Güvenilirliği konusunda emin olabilirsiniz.
    Fiyat konusunda diğer sitelerle şuan fiyat farkı nedir bilemiyorum ama eğer fark görürseniz müşteri hizmetlerine bir mail gönderin. Mutlaka ilgileneceklerdir.
    Site yeni bir yapılanmaya gitmiş son alışverişlerimi buradan yaptım ve memnunum....
  • ist. de güvenilir yer neresi fiyat ne kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus28

ist. de güvenilir yer neresi fiyat ne kadar

ben de merak ediyorum
  • Garip ama birçok yerde yaptığım araştırma sonucunda teknosadan 503 ytl'ye (aslında 556 Ytl ama tek slip (nakit) indirimiyle) aldım. Aldığım sürüm basepack, yani saklama kutusu ve 32mb kart yok. Ama diğer firmalar da aynı basepack için nedense 640 ytl'nin altına düşmüyorlar.
  • Arkadaşlar bende 2,5 version sıfır kutusunda valupackler var.
    Teknosada satılan ürünün aynısı 2 yıl sony eurasia garantili.
    Tek farkı fiyatı

Ben 450 ytl ye satıyorum

Bu arada 1,5 versiyona düşebiliyor 2,5 olanlar...
    ilgilenen olursa pm atsın.

Yer: İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonstory -- 13 Ocak 2007; 19:49:45 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.