Şimdi Ara

PSP fiyatları(mağaza) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
287.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @.mRcan. biraz dolar artmasıyla fiyat 20 ytl civarı oynamış....(Doların artmasına bagladım ben ama başka nedenlerden de olabilir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

@.mRcan. biraz dolar artmasıyla fiyat 20 ytl civarı oynamış....(Doların artmasına bagladım ben ama başka nedenlerden de olabilir)

bencede doların artmasıyla alakalı başka birsebep düşünemiyorum.çünkü bende alcaktım biraz beklemeye karar verdim.gerçi beklemek zor ama olsun sabretcem krize yenilmiyicem.
  • Khalkedon dan psp mi cumartesi günü elden aldım , siyah slim , fiyat artması olayı da dolara bağlı.
    300 ytl slim , 30 ytl 4 gb kart , kılıf + ekran stickerı falan da aldım. Hepsi 345 e patladı.
    15 gün deneme süresi var ..
  • nasıl memnun kaldın mı aletten peki hocam ben de almayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeynesyeN1993

nasıl memnun kaldın mı aletten peki hocam ben de almayı düşünüyorum

evet bende alıcam memnun musun?
  • ben de bugün parayı yolladım, dün serbülent bey'in kardeşiyle konuştuk

cihazın fiyatı 320'ye çıktı arkadaşlar. alacaksanız elinizi çabuk tutun dolar artıp duruyor biliyorsunuz ki. ben ilk baktığımda 280'di, 320'ye çıktı alana kadar

slim+4 gb kart+hori ekran stickerı+sert kılıf toplamda 370 e denk geldi. bir iki gün içinde elimde olacak bakalım.
  • khalkedon dan aldım psp slim 4,01 M33 versionlu 4 gb memory stick + hard case + ekran stickerı 350 ytl'ye dolar fırlamasaydı 330 a gelicekti
    15 gün ölü piksel garantisi ve 1 sene garanti veriliyor bakırköyde en uygunu khalkedon o kadar araştırma yaptım en hesaplı burası
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkuluk13

khalkedon dan aldım psp slim 4,01 M33 versionlu 4 gb memory stick + hard case + ekran stickerı 350 ytl'ye dolar fırlamasaydı 330 a gelicekti
    15 gün ölü piksel garantisi ve 1 sene garanti veriliyor bakırköyde en uygunu khalkedon o kadar araştırma yaptım en hesaplı burası

korkuluk sanırım Bülent bey beni sevmedi :)
    senin aldığın günkü kur ile bugünkü hemen hemen aynı bir iki kuruş oynuyor arada ama kart + slim için 380 lisra istedi :( kılıf vs de dahil olsa herhalde 400' ü geçerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi space_frog -- 11 Kasım 2008; 16:33:37 >
  • valla ben İstanbul-Doğu Bank tan Güneş Elektronikten aldım 340 Ytl ye gayette memnunum olabilecek her türlü arızadan dolayı garanti veriliyor.+ÖLÜ PİKSEL YOK.
  • arçelikte 550 ye weriyo herşeiyni yanında weriyo we sna en son sürüm hali orak weriyo sna
  • ya 280ken almadım enayi gibi 350 olmuş offffffffffffffff
  • arkadaşlar izmirde fiyatları bilen varmı
  • slmlar:
    arkadaş psp yi en uygun mağzada bulursun istanbul bakırköyde bulaabilirsin hem çook uygun hemde çok güzel almanı tercih ederim yani kablosuz
  • beyler 3000 mi slim mi fat mi alalım
  • Kadıköy Yazıcıoğlu iş hanı
    Deniz Elektronik/elektro/tuning
    elimizde 2.el çok temiz garantili psp ler oluyor ara ara,aksesuarlı,arsesuarsız ortalama 150-220tl arası

www.elektrotuning.com
  • Bu Fiyatlar İçin Teşekkürler.1 Hafta Sonra PSP Alanlar Kervanına Katılıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay289

beyler 3000 mi slim mi fat mi alalım

3000 Slim derim tabiki arkadaşım çağa ayak uydur
  • TEKNOSA 558E PSP3004 SATIYOR. hem de FIFA09 ile TEKKEN hediyeli
  • PSP imi 500 ytl ye paraya ihtiyacım olduguundan satıyorum arkadaslar en fazla 5 kere oynamısımdır...oyun da hediye edicem yanında bi tane...500 den aşağı veremicemi şimdiden söyleyebilirm ...
  • 499 veririm.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.