Şimdi Ara

PSP FLASH JAVA PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pspde fazla net e giren bi kişi olduğum için flash programına ihtiyacım var bu yüzden psp ye flash ve java yı yükleyebilirmyim??

• system menüsüne girerek flash player ve wma playback yükleyebilirsin javascript çalıştırır ama java çalıştırmaz alet sebebi ise Sun MicroSystemle hiçbir anlaşmaya oturmamasıdır.
  • video için yüklemek istiyorum bu deidğikleriniz istediğim şeye yardımcı olur mu??

• quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

video için yüklemek istiyorum bu deidğikleriniz istediğim şeye yardımcı olur mu??

Abi kusura bakma ama kafan iyi galiba...İnternet Browser özelliği ölü olan bir alette interte sörf yapmayı bırak video seyretmeyi düşünüyorsun.Buffer yani tampon kapasitesi çok düşük aletin ama internette aratırsan bunun için bir program var. JK108 geliştirdiği Ultimate PSPtube birçok siteyi destekliyor.

YouTube DailyMotion p**n hub bunların arasında ama programı kullanmak bence zor ve zahmetli

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

video için yüklemek istiyorum bu deidğikleriniz istediğim şeye yardımcı olur mu??

Abi kusura bakma ama kafan iyi galiba...İnternet Browser özelliği ölü olan bir alette interte sörf yapmayı bırak video seyretmeyi düşünüyorsun.Buffer yani tampon kapasitesi çok düşük aletin ama internette aratırsan bunun için bir program var. JK108 geliştirdiği Ultimate PSPtube birçok siteyi destekliyor.

YouTube DailyMotion p**n hub bunların arasında ama programı kullanmak bence zor ve zahmetli

tmm ozmn ben bu işten vazgeçeyim yolculuklarda oyun sıkıyor otobüslerde ayrıca bende video filan yaparım diodum ama :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

tmm ozmn ben bu işten vazgeçeyim yolculuklarda oyun sıkıyor otobüslerde ayrıca bende video filan yaparım diodum ama :))

Yolculuklarda ancak oyun oynama ve haber sitelerini gezebilirsiniz. Video izlemek biraz zor malesef

• birde benim farkına vardığım bir husus var, şimdi google'ın şu mobil tarayıcısıyla arattığımız habersitelerini google reader ile takip etmek hem hızlı hemde çok kullanışlı. psp'm elime geçseydi linkleri paylaşırdım ozaman ne demek istediğimi anlardınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.