Şimdi Ara

PSP ve Film seyretmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
27.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PSP almayı planlıyorum. Varolan son versiyon olacak muhtemelen. Oyun fiyatlarına bir noktaya kadar dayanıcaz artık. Ancak kafama takılan birşey var. 1GB'lık MS alsam bu cihazda film izleyebilirmiyim?

• kardeş bende 2 gblık hafıza kartı war bil daki wideoları direk olarak atamıon pspye bi program war o program sayesinde atıyon pspye wideoları film olayına gelince çok büyük dosyaları filmleri yani o program pspye aktramıyo maximum 60 mblık dosyaları filan çewirebiliyo anca umd film alıp izleyebilirsin o da piyasada çok az
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardahakgör

kardeş bende 2 gblık hafıza kartı war bil daki wideoları direk olarak atamıon pspye bi program war o program sayesinde atıyon pspye wideoları film olayına gelince çok büyük dosyaları filmleri yani o program pspye aktramıyo maximum 60 mblık dosyaları filan çewirebiliyo anca umd film alıp izleyebilirsin o da piyasada çok az

+1
  • arkım psp 9 filmleri donusturuyor
  • arkadasm su anda psp war elımde we harıka bı alet fılmlerı donusturuo mpeg4 e ıstedgn kdr mb cevırıo!ses cıkısı harıka SONY yapıo kulaklık cıkısı 90db ama baska kulaklıkla denersen ortalıgı aglatıo:D (kı bna klsa orjınal kulaklıgda harıka!oyunu pes5 tek gecerım
  • Programın İlacını Verdikten Sonra Herşey Mümkün
    Sana Kalan Tek Şey Çıkış Klasöründeki Psp Yazan Dosyanın İçini Memory Stick e Kopyalamak...
    Yazılımın Tek Eksisi İse Atrac3+ Formatında Müzik Dönüştürememesi. Atrac3 İle 1gb MemoryStick e 1000 den Fazla Parçayı Aynı Kalite İle Atmak Mümkün. Atrac3+ Converter İsterseniz " Sonic Stage " Diye Aratın Kesin Bulursunuz...
  • evet, arkadaşlar.. Total Video Conventer ile yaptım ve gayette başarılı çalışıyor maşallah... Devil, teşekkürler dostum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox'ta Film İzlemek
    12 yıl önce açıldı
    dizi izler gibi film izlemek
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ni Demek Ni Demek
    Her Zaman Arkanızdayım (Yanlış Anlamayın:)
    Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana...
  • arkadaşlar bn total video converter i indirdim ama register istio nası yapıcam bi açamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devil01

Total Video Converter
    Bu Linki:
    http://www.inndir.com/inndir.php?id=32275

Bu da İhtiyacınız Olan Tek Şey
    94d7f253-97db21cf-77bc98d8-6f456a41-be943be4-a0a3b2e0-16059d78-d7d2fe36-0de33bc7-d866e316-c5811727-327512bb-af3d58ff-07e5a488-df33ae98-1a620514

Ok mi? Dostum Başka Bi İhtiyacın Olursa Yazarsın

teşekkürler dostum..hemen deniyorum... şuanda filmi çeviriyorum..sorun yok gibi... :)

• cevirdikten sonra nereye atiyorsunuz memory carrda ben bulamadim

psp 1.5 versiyon alan visor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devil01

Programın İlacını Verdikten Sonra Herşey Mümkün
    Sana Kalan Tek Şey Çıkış Klasöründeki Psp Yazan Dosyanın İçini Memory Stick e Kopyalamak...

Aynen kopyaladım fakat psp'de videos sekmesinde "There are no videos" diyor ?
  • önce psp video9 u indirin

sonra pocket divx converter indirin

pocket divx converter da film dosyanızı açın (yanında altyazısı olsun)

ve 400*192 çözünürlüğünde encode edin videonuzu.

altyazı otomatik olarak filme gömülecek. psp nizi pc ye bğalayın psp video9 programını açın convert kısmına gelin başlayın convert etmeye. convert bitince copy bölümüne gelin ve move to psp yi seçin ve taşısın psp nize videoyu. hangi klasöre atacağını psp video9 adlı program biliyor zaten otomatik. ve açın izleyin filminizi altyazılı ve süper kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Ocak 2007; 21:59:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

önce psp video9 u indirin

sonra pocket divx converter indirin

pocket divx converter da film dosyanızı açın (yanında altyazısı olsun)

ve 400*192 çözünürlüğünde encode edin videonuzu.

altyazı otomatik olarak filme gömülecek. psp nizi pc ye bğalayın psp video9 programını açın convert kısmına gelin başlayın convert etmeye. convert bitince copy bölümüne gelin ve move to psp yi seçin ve taşısın psp nize videoyu. hangi klasöre atacağını psp video9 adlı program biliyor zaten otomatik. ve açın izleyin filminizi altyazılı ve süper kaliteli.

peki tr dublaj sa filim ne yapmammız lazım
  • 11 Aylık HORT Helal Olsun.

psp video 9 u fln boşver xvid4psp ile halledersin.
  • DVD Fab Platinum'u tek geçerim. Alt yazı olayında bence en iyisi.
  • arkadaşlar ben hala bu film çevirme işini beceremiorum. İlk altyazıyı yapıştırıp convert eden iyi bir program bulmalıyım sanırım. Ne yapmalıyım ?
  • Evet devir xvid4psp devri
  • Dostum,
    o programı nereden bulacağım ?
    R*pid - de var mıdır acaba ?
    Lütfen yardım!
  • Valla ben 4gb aldım. 1gb istediğin performansı sunmaz sana . 1 film atarsın öyle kalır. 4gb kartımda şu an 5 film + 2gb boş yer var :) Ayrıca elimde mp4 e çeviri yapmak için çok güzel programlar var. Link versem cezza alabilirim, anlarsınız ;) elimde imtoo nun dvd den mp4 e , divx den mp4 e, mpeg den mp4 e ve full videoları birbirine dönüştürme programları var. bi mesaj atmanız yeterli. ben genelde dvd leri çeviriyorum. bir dvd iyi kalite mp4 olarak yaklaşık 480 mb civarı tutuyor. vcd ler ise 300 mb civarı.

Bu arada bendeki dvd den mp4 e çevirme programında çeviri yaparken hangi ses ve hangi altyazı kullanacağınızı dvd nin içindekilerden seçerek soruyor. buda güzel bi kolaylık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junex -- 30 Ocak 2008; 10:34:08 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.