Şimdi Ara

PSP VIDEO CONVERT REHBERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cogu zaman psp de nasil vido izleriz?video neden calismiyo?video convert ettim calismadi gibisinden mesajlar gormekteyim.
    bu sebeple sizler icin kendi kullandigim cok kullanisli bir yazilimin kucuk bi rehberini hazirladim.

kullanacagimiz yazilimin adi total video convertor.

programin ana yuzu bu sekilde.

Kirmizi isretli bolgeden New Task/ Import Files secenegini seciyoruz.

Convert etmek istedigimiz dosyayi bulundugu klasorden programa gostererek sectikten sonra Ac butonuna basiyoruz.

bu pencereden ise psp nin algilayacagi format olan MPEG4 formatini seciyoruz. Yapilan cogu hata psp ye uygun format secilmedigi icin oluyor.

convert ettigimiz videonun kalitesini ise bu alandan sececegiz.Hafiza kartinizdaki bos alana gore High-Normal-Lover Quality seceneklerinden birini secin (yuksek-orta-dusuk cozunurluk)

Isaretli alandan filminiz icin gereken altyazi konumunu bularak,uygun altyaziyi secip Ac tusu ile programa tanitiyoruz.
    Alt yazi kullanmayacaksak bu adimi atliyoruz.

psp icin convert edilen filmin cikis klasorunu isaretli alandan gosteriyoruz.

son adimda ise Convert Now secenegini secip Sleep Level sekmesi ile programin art alanda calisma hizini ayarliyoruz.
    convert islemi bittikten sonra program otomatik olarak convert edilen video dosyasinin bulundugu klasoru bize aciyor.
    Acmazsa da gosterdigimiz klasoru kendimiz acip icindeki *.mpeg4 uzantili dosyayi Psp mizin Video klasorune atip videoyu izliyoruz...
    *.thm uzantili dosyayi ise pcnizden guvenle silebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 11 Şubat 2009; 0:35:24 >

• dbaggio, format olarak pmp nasıl daha kaliteti diyorlar..Bu programı nerden bulurum?
  • pmp de sanirim open source tam emin degilim ama neticede od abi alternatif tabi denemek lazim.ben bi sefer kurdum,cok teferruatli buldum o yuzden total video converteri ozetledim.

bakalim ilerde o da yayinlanir belki..
  • Birşeyi merak ediyorum.Bu alt yazı işi nasıl oluyor Psp'de?Ben eskiden alt yazıları film içine gömüp onu öyle convert ediyordum..Öyle uzun uzadıya iş yapmadan, Psp'den alt yazı ekleme gibi bir seçeneğimiz var mı?
  • once elindeki filmi pmp formatina ceviriyosun
    daha sonra psp ye pmp mod programini yukluyosun
    ayni isma lazim *.pmp(film) ve *.srt(altyazi) dsoyalarini video klasorne atiyosun
    ayrica senkronizasyon ve convertation islemleri cok karisik.

bu yuzden pmp isi uzun uzadiya vakit alan sikintili bi islem.

o yuzden ikisi bir arada olan TOTAL VIDEO CONVERTOR u sectim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 11 Şubat 2009; 1:39:34 >
  • Total Video Convertor'u nerden buluruz?Halen elinde FF Crisis Core UMD'si var mı? Senden nasıl alırım İstanbul'dayım çünkü..
  • çok teşşekkürler böylelikle forumda tüm video convertorlerin ayrıntılı anlatımı mevcut oldu.

isteyen istediğinden yararlanabilir böylece...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaxCavalera

Total Video Convertor'u nerden buluruz?Halen elinde FF Crisis Core UMD'si var mı? Senden nasıl alırım İstanbul'dayım çünkü..

internette arastirin. crisis core umd si satilmistir.yeni umdler eklenmistir. diger umd ler icin

http://resim.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=13285
  • DBAGGİO abi süpersin yaa... kac gündür filme altyazıyı gömüp psp formatına nasıl dönüştüreceğimi araştırıyordum...sağol...
  • bunu deniyeceğim...sonuçları yazarım
  • kardeş bende altyazı işleminin olduğu yer yok 3.02 kullanıyorum 3.10 mu olması lazım seninki gibi
  • Arkadaşlar ben denedim herşey güzel ancak altyazıyı bi türlü göremedim psp de. Bi çok film denedim . Psp ayarlarıyla oynadım görmedi. Ama çevirisi güzel programın o konuda tavsiye ederim
  • güzel galiba 200mb videoyu 10 dakikada Çeviriyor sizce nasıl ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.