Şimdi Ara

psu ile ilgili (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xıgmatek 500W calibre serisi psu yandı galiba çünkü hiç bir şekilde tepki vermiyor.

Psu yu yaptırıp kullanabilir miyim?
    Tamir edilmiş psu pcde kullanılır mı? Neden kullanılmaz?

Merak ettiğim bunlar eğer kullanılıyorsa bi abi var elektrikçi ona götürücem ve yanmış olan parçaları değiştirecek ama ben baktım ki internette tamir edilen psu pcde kullanılması işte HDD yaktı kısa devre yaptı gibi şeyler yazmışlar. Ben yine de bi sorayım dedim.

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 0435yasin 0 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle nasıl yandığını öğrenebilir miyim ?Çok fazla bir sorun yoksa tamir edilebilir fakat risk de yok değil.
  • Aynı psu yu sende kullanıyorsun. Adlarınız da aynı galiba. Tam adamını bulmuş konuyu açan arkadaş.
  • Her ay illa ki 1-2 kere kendine durduk yere reset atardı pc son zamanlarda fazla sesten dolayı gına geldi artık termal macun ve fırça alıp bütün parçaları tek tek tozlarını aldım ve psunun içini acıp fani da temizledim sonra taktım 1 saat sıkıntısız çalıştı ve sonra birden gitti bağlantıları çıkarıp kasayı açtığımda koku ve ısı vardı...

Sistemine yetmiyor olma ihtimali varmıydı psu'nun ?Reset bu yüzden olabilir.İşlemci vb. sıcaklıları normalmiydi ?Psu'da sorun varsa bile acemice psu'yu açmanız biraz yanlış olmuş.Garantisi devam ediyorsa garantiye verebilirdiniz.
  • 6300 işlemci
    Msı 970A g-43
    Gskill 4gb
    Asus gtx750ti
    HDD 500 wd
    Zalman z3

Sistem bu fakat benim sorum psu tamirden sonra çalıştırmak sorun olur mu? Daha çok masrafa girermiyim? Yeni alacaksam da öneriniz nelerdir?

Tamir masrafları çok tutacak olursa hiç uğraşma.Yeni bir psu al.Corsair vs 450 alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 450W yetecekse alayım ama suanlik öyle bir durumum yok çalıştığımız işlerde paramız daha teslim edilmedi o zamana kadar psu yu yaptırıp kullanmam uygun olursa ücretsiz yapacak bi abi var. Kullanmam doğru olur mu? Benim korktuğum sistemdeki diğer parçalara zarar vermesi.

Tamir ettirip bir süre kullanabilirsin fakat ne kadar uzun süre idare eder bilemem.O zamana kadar de yeni bir psu alırsınız.
  • Eyv sağol kardeşim ama son birşey daha isteyeceğim senden.

450W psu için önerdiğin bi marka varmı? Link atabilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0435yasin

Eyv sağol kardeşim ama son birşey daha isteyeceğim senden.

450W psu için önerdiğin bi marka varmı? Link atabilirmisin?

Başka parça olsa neyse ama PSU gerçekten sakat iş, birşey olur sonra beraberinde birçok parçanı da götürür üzülürsün.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm500-le-serisi-500w-guc-kaynagi.html?srt=UP

Bende bunu öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.