Bildirim
psu ile ilgili sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
350-400 watt Psu rahatlıkla Yeterli olucaktır -
quote:
Orjinalden alıntı: lpark
arkadaşlar elimde ( bir arkadaşımın ) ; p4 3.2 800 mhz işlemci , asus d945 pgn motherboard , 2.5 gb ram , biri 80 diğeri 60 lık 2 tane 7200 rpm hdd , palit 7300 gt ekran kartı, dvd-rw, ...
bu sistemin psu ihtiyacı ne kadardır bana yardımcı olurmusunuz.yani en kötü ne kadarlık beni idare eder...
Gerçek 300w örn:Fsp işini görür -
300 w orjinal işini rahat rahat görürü bi sorun teşkil etmez. -
teşekkürler arkadaşlar. o zamn bir forumda okumuştum "her zaman 50 - 100 watt fazlasını alın ileride parça değişirseniz sorun olmasın" diye o zaman 4oo watt işimi görür ... -
quote:
Orjinalden alıntı: lpark
teşekkürler arkadaşlar. o zamn bir forumda okumuştum "her zaman 50 - 100 watt fazlasını alın ileride parça değişirseniz sorun olmasın" diye o zaman 4oo watt işimi görür ...
Tabiki imkan varsa maddi olarak her zaman watt olarak daha yüksek almanız ilerisi için yatırımdır -
o sistem in hemen hemen aynısını kullanıyorum feel in 460 watt lık psu su rahat yetiyor -
sen kulanıyor olabilirsin tabiki fazlası bir zara dokundurmuyor ama 460 wlık power bu makinay çok fazla 460 w lık power core duo işlemci çift fanlı clibreli ekran kartı çalıştırırım. -
Buraya bir bak,
http://ctetik.net/psu.htm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- onarımlar deneniyor
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- değiştirilen word dosyasını geri getirme
- bios pili biterse ne olur
- secure boot nedir
- bilgisayardan ses gelmiyor
- video boyutu küçültme
- iso dosyası nedir
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X