Bildirim
psu ile ilgili sorun
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
350-400 watt Psu rahatlıkla Yeterli olucaktır -
quote:
Orjinalden alıntı: lpark
arkadaşlar elimde ( bir arkadaşımın ) ; p4 3.2 800 mhz işlemci , asus d945 pgn motherboard , 2.5 gb ram , biri 80 diğeri 60 lık 2 tane 7200 rpm hdd , palit 7300 gt ekran kartı, dvd-rw, ...
bu sistemin psu ihtiyacı ne kadardır bana yardımcı olurmusunuz.yani en kötü ne kadarlık beni idare eder...
Gerçek 300w örn:Fsp işini görür -
300 w orjinal işini rahat rahat görürü bi sorun teşkil etmez. -
teşekkürler arkadaşlar. o zamn bir forumda okumuştum "her zaman 50 - 100 watt fazlasını alın ileride parça değişirseniz sorun olmasın" diye o zaman 4oo watt işimi görür ... -
quote:
Orjinalden alıntı: lpark
teşekkürler arkadaşlar. o zamn bir forumda okumuştum "her zaman 50 - 100 watt fazlasını alın ileride parça değişirseniz sorun olmasın" diye o zaman 4oo watt işimi görür ...
Tabiki imkan varsa maddi olarak her zaman watt olarak daha yüksek almanız ilerisi için yatırımdır -
o sistem in hemen hemen aynısını kullanıyorum feel in 460 watt lık psu su rahat yetiyor -
sen kulanıyor olabilirsin tabiki fazlası bir zara dokundurmuyor ama 460 wlık power bu makinay çok fazla 460 w lık power core duo işlemci çift fanlı clibreli ekran kartı çalıştırırım. -
Buraya bir bak,
http://ctetik.net/psu.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X