Şimdi Ara

PSU KONUSUNDA PROBLEM YAŞIYORSANIZ BANA DANIŞIN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSU KONUSUNDAKİ TÜM PROBLEMLERİNİZ İÇİN BANA DANIŞABİLİRSİNİZ...

• Saolasın da nie özellikle sana?
  • PSU BENİM UZMANLIK ALANIM, 12 SENEDİR PSU'LARLA UĞRAŞIYORUM VE DE İSTEDİĞİNİZ TEKNİK ÖZELLİĞİ SAĞLAYAN PSU'LAR İMAL EDİYORUM... BU ARADA TEKNİK DESTEK DE VEREBİLİRİM PSU HAKKINDA...
  • Ozman sunu sorayım. Thermaltake 480 watt psu almayı düşünüyorum. Bendeli codegen iyi voltaj veremiyor. TT iyi bir seçimmi yoksa fsp mi alayım? Birde ben pc yi kıbrısta kullanıcam şehir elektriği 240 orada. Mesela fsp 400 düşünüyorum ama onun voltaj aralığı 115-230 bi sorun olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallistA_fb -- 4 Ağustos 2005, 13:21:33 >
  • FSp almalısın .Thermaltake 480 ben kullanıyorum bir sorun yok çok da sessiz ama FSP çok daha kaliteli.Ayrıca STEELER arkadaş da sana gerçek 700 W lık PSU yapabilecek kapasitededir.İstediğin özellikte yapabiliyor.HAtta yakında 1000W yapacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: STEELER

PSU KONUSUNDAKİ TÜM PROBLEMLERİNİZ İÇİN BANA DANIŞABİLİRSİNİZ...

Abi bu psu içindeki fanı sessizleştirmenin bi yolu yok mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratburak -- 4 Ağustos 2005, 13:18:41 >
  • yağla

abi git enermax al bak bakalım iki fandan ses gelicek mi?
    inanmazsın bilgisayar kapandıktan sonra çalışmaya devam ediyor fanlar ama sıfır ses.. enteresan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop servis sonrası sorun ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş yeni alacağım sisteme AOPEN 350wattlık kasa almayı düşünyorum,,,

amd 3000 venice, epox anakart, 6600 ekran kartı , 17lcd, dvd rw vs. olacak bana yeter mi 350 wattlık psu...
  • yaa dostum bu viper kasalardaki psu ları biliyormusun MGE 500 watt bu psular hakknıda bi bilgin varmı nasıldırlar iyimidirler 12V 19 amper yazıo dorumudur ??
  • Millet soru yazmış adam ortada yok ya....nerde psu cu aloooooooooooooooooo
  • tt yerine tagan al çok daha iyidir..
    sessizlik istiyosan taganın üstünede tanımam.
  • Thermaltake 680 Watt hakkındaki düşünceleriniz nelerdir, 150 dolar civarı daha iyi bir ürün alınabilir mi.
    Teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: STEELER

PSU KONUSUNDAKİ TÜM PROBLEMLERİNİZ İÇİN BANA DANIŞABİLİRSİNİZ...
  • ben de bi tane sorayım o zaman

işlemcinin voltajı 1.87 normal masaustundeyken bu voltaj da yani fakat oyunlara falan girince bu voltaj 1.82 ye falan düşüyo sonra tekrar 1.87 e çıkıo yani dalgalanıyo ayrıca +12 voltta masaustunde 12.04 ken oyunlara girince 1.98 e falan düşüo bunlardan yola çıkarak

"psu oyunlara girince ekran kartının çok güç çekmesinden dolayı vermesi gereken voltajı veremiyo yanbi psu yetersiz " diyebilir miyiz yoksa normal mi..bu arada psu tt 300 watt
  • o kadarlık farklar sorun yaratmaz sistem restart atmadıktan sonra..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

o kadarlık farklar sorun yaratmaz sistem restart atmadıktan sonra..

şu an %18 o/c ama %24 o/c da oyunlarda restart atmaya başlıo
  • hmm o zaman yeni psu alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

hmm o zaman yeni psu alabilirsin.

daha bu psu da yeni aldım aslında 9800 pro alcaktım adam psu da alman lazım yoksa kaldırmaz dedı o zaman param buna yettiğnden bunu almıştım şimdi 2.el bi psu alcam 300 watt tt yle takas yapcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: blizzardTR

Kardeş yeni alacağım sisteme AOPEN 350wattlık kasa almayı düşünyorum,,,

amd 3000 venice, epox anakart, 6600 ekran kartı , 17lcd, dvd rw vs. olacak bana yeter mi 350 wattlık psu...

yahu soru sorduk cevaplayan yok,,,
    bişey anlamadım ya,,,,
  • Adamın işi gücü wardır gelince cevaplar
  • yuuh bi fan sesi için psu yu mu değiştirecez.yani ucuz bişey olsa değştiririz de fiyatlar 150 milyondan başlıyo.Bana psunun içine takılabilecek sessiz bi fan önerebilirsiniz mesela.. bi de sıcakılığa göre otomatik çalışan fanlar var onlar nasıl psu nun içine gider mi,eğer yarım saat oturduktan sonra ses yapmaya başlarsa o zman kötü
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.