Şimdi Ara

PSU SORUNU Bİ BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 280w psu var ekran kartı aldım yarin gelicek hd 7730 bu ekran kartına yetermi nolur yeter deyin :(

• quote:

Orijinalden alıntı: akasya71

bende 280w psu var ekran kartı aldım yarin gelicek hd 7730 bu ekran kartına yetermi nolur yeter deyin :(

Yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

bende 280w psu var ekran kartı aldım yarin gelicek hd 7730 bu ekran kartına yetermi nolur yeter deyin :(

Yetmez.

niye yawww bazıları 280w psu ile hd 7750 ile oynuyo
  • 350 olsa neysede 280 yetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetmez dostum. Macera arama bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Yetmez dostum. Macera arama bence.

taksam nolur acaba
  • Aksiyon yaratma derim:)) 400- 500 watt PSU işini rahat görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yük altında bi yanık kokusu duyarsın pc kapanır ve bütün sistemin gider en fazla bu olur
  • en iyi ihtimal ile güç kaynağın yanar bu en iyi sonuçtur ki genelde daha büyük zararlar oluşmakta
  • quote:

dene dene benım gıbı 500 watt a 3 tane 6870 takmayı dene :d sonra zate topluca alev alıyorlar ram anakart ekran akrtları falan :d o alevden bir işlemci sağlam çıkıyor :D
    bir bakıyorsun psunun fanı arkaya bıldıgın ateş cıkartıyor ufluyor :d bakıyorsun bırseyler yanıyor haasss dıyorsun :D:D
  • ilker_mania kullanıcısına yanıt
    beyler şuanda taktım 5 gün oldu takalı bir sorun yok şuan ama oyunlarda uzaktaki agaçlar arabalar felan yanına gidince geliyor neden olabilir acaba
  • quote:

beyler şuanda taktım 5 gün oldu takalı bir sorun yok şuan ama oyunlarda uzaktaki agaçlar arabalar felan yanına gidince geliyor neden olabilir acaba

HD-7750 kart 50 watt güç tüketiyor. Bu ondan biraz daha az çeker.
    Burada önemli olan diğer bileşenlerin ne kadar çektiği.

280 watt kaliteli ise ve 12 volttan 200 watt filan verebiliyorsa az yakan işlemciyle filan idare eder ama sınırda olur.
    PSU ne zaman elinde patlayacak belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 14 Şubat 2014; 14:08:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

quote:

HD-7750 kart 50 watt güç tüketiyor. Bu ondan biraz daha az çeker.
    Burada önemli olan diğer bileşenlerin ne kadar çektiği.

280 watt kaliteli ise ve 12 volttan 200 watt filan verebiliyorsa az yakan işlemciyle filan idare eder ama sınırda olur.
    PSU ne zaman elinde patlayacak belli olmaz.

şuan 1 hafta oldu psuda felan sonradan sorun olurmu patlar felan vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akasya71 -- 14 Şubat 2014; 22:08:39 >
  • akasya71 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar yüklendiğine bağlı. Aşırı yüklenir ve PSU kapasitesinin üstüne çıkıp zorlayarak kullanırsan en iyi ihtimal PSU yanar. Kalitesizse ve iyi koruma özellikleri yoksa diğer bileşenlere de zarar verebilir.

PSU limitini geçmez ama sınıra yakın kullanırsan kısa vadede bir şey olmayabilir. ancak şebeke dengesizliği gibi bir nedenle her an cozlayabilir. Veya uzun süre ağır kullanımdan dolayı hızla yıpranıp bir süre sonra ısı vb nedenle bileşenler bozulur ve yine cozlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

Ne kadar yüklendiğine bağlı. Aşırı yüklenir ve PSU kapasitesinin üstüne çıkıp zorlayarak kullanırsan en iyi ihtimal PSU yanar. Kalitesizse ve iyi koruma özellikleri yoksa diğer bileşenlere de zarar verebilir.

PSU limitini geçmez ama sınıra yakın kullanırsan kısa vadede bir şey olmayabilir. ancak şebeke dengesizliği gibi bir nedenle her an cozlayabilir. Veya uzun süre ağır kullanımdan dolayı hızla yıpranıp bir süre sonra ısı vb nedenle bileşenler bozulur ve yine cozlar.

bu ekran kartıyla vs bu psuyla şimdiye kadar 10 tane felan oyun oynadım sorun çıkmadı ileriki zamanlarda çıkarmı degiştirmem lazımmı psuyu birde oyunlarda uzaktaki cisimler yaklaşınca geliyo bu neden olabilir agaç,araba,bina vs
  • O genelde grafik ayarlarında dolayı olabilir bazı oyunlarda olur her oyunda olursa bi problem vardır bi ayarla alakalı diye düşünüyorum ama psu'ya öyle bir ekran kartına hangi işlemciyi kullanirsan kullan ne yaparsan yap 280W çok az belkide ekran kartın yetersiz güçten dolayı verimsiz çalışıyor olabilir parçaları yıpratıyor olabilir psu'ya yüklendikce yıpranacaktir ve 280W bi psu ile o ekran kartının çalışmasında arza vb. Şeyler olması kaçınılmaz. Yerinde olsam en az 500W kaliteli bir psu alırdım ileriye dönük olması için 550 600W iyidir

• Merak ediyorum siz psu nun ne zaman patlayacaginimi yoksa size yardimci olmak isteyenlerin sabrinimi test ediyorsunuz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.