Şimdi Ara

PSU Yeterlimi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir yıl önce sıfır aldığım xilence marka xp 800 model 800w 80+bronze sertifikalı güç kaynağım var ve sistem şu;
    i5 750 overclock lu 4,20ghz işlemci
    akasa venom vodoo cpu soğutucu
    2*4 gb 1866mhz gskill ripjawx ram
    asus p7p55d deluxe anakart
    powercolor r9 280x 2 adet var c.f yapmadım birini takmadım henüz
    1 adet 1tb hdd samsung marka
    1 adet 128 gb kingston ssd
    2-3 adet kasada fan var bide

şimdi ben ikinci r9 280x i takmadım psu ısınıyo baya bi tek kartla bile el değmiycek gibi değilde baya sıcak işte ama kasa küçük hava sirkülasyonu sıfıra yakındır ekran kartı işlemci fanı vs ayakta gidiyolar resmen ama ben amd fx 8350 işlemci ve anakarta geçip 2 tane daha gs kill ram alıyım diyorum bu haliyle c.f yapsam psu yetermi amd işlemci alıp taksam yetermi bide 2 ayrım sorum bunlar sanırsam bu 8 serisi işlemciler biraz fazla watt çekiyomuş eğer yetmez diyosanız 400 lira altı psu tavsiyeleriniz alabilrim kolay gelsin şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz_peder_17 -- 14 Mayıs 2014; 3:40:09 >

• O, power ile crossfire olayını unut.

Ancak tek 280X ve 8350 yi kullanabilirsin. Ki ,ayrıca ,xp 750 watt power bi elektrik dalgalanmasında bozulmuştu.

Yerinde olsam , bu poweri alırdım.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95276

Çünkü sadece çift ekran kartının sistemden çekeceği güç,12 volt kanalından 480 watt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 14 Mayıs 2014; 12:20:19 >
  • zaten kasa alıcam bir tanede geniş olsun diye şu nasıl
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-mechatron-1100w-80-gold-black-mesh-20cm-fan-2xusb3-mid-tower-atx-oyuncu-kasasi.html
    aerocool marka psu 80+gold hemde verdiğiniz linkteki bronz muş
  • birde kafamı kurcalayan bir soru var psu da aradığınız güç tek kanalda yazmış çoğu psu da yazıyor 90 amper miş benim verdiğim linkteki 12v kanalın gücü bu iki ekran kartı takınca bölünücekmi yoksa yine tek kanalda 90a verim beni rezil mi edicek crosfire yapamadan kalıcammı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz_peder_17

birde kafamı kurcalayan bir soru var psu da aradığınız güç tek kanalda yazmış çoğu psu da yazıyor 90 amper miş benim verdiğim linkteki 12v kanalın gücü bu iki ekran kartı takınca bölünücekmi yoksa yine tek kanalda 90a verim beni rezil mi edicek crosfire yapamadan kalıcammı

O kasanın çok kısmı plastik.
    Şu kasa işinizi görür.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6141

Yazdığım seasonic sisteminiz için gayet yeterlidir. Kalite olarak da ,tartışılmaz bi markadır.

• plastikmi neresi ya ben gördüm kasayı bildiğin teneke yani
  • kardeş senin dediğin psu da çok bişey farketmiyo benim elimdekiyle wat değeri aynı sayılır ben 1100w olan aerocool marka strikex olanı diyorum hem seasonicle fiyatı yakın hemda gold sertifikalı sen ne düşünürsün bu konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850w psu yeterli mi?
    14 yıl önce açıldı
    750W PSU yeterli olur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bakmadan yazıyor yazdığı kasada 1şey olsa 1lokmacık kasa bırak cfyi kartı takamazsın rahatça
  • bana mı dedin bakmadan yazıyo diye
  • Yukarıdaki seasonic psu gayet iyidir.Sli cf düzeneklerine girilecekse risk atmamak adına aerocool yerine seasonic alınmalıdır.Kasa olarak da 400r tavsiye ederim.Bu arada 8350 280x cfye yetmez.Cf düşünüyorsan intel almalısın.
  • intelmi bütçe 1000 lira kardeş ne alınır intel 1000 liraya cf yeticek elimde halihazırda 2 kart var birini takmadım henüz riske atmak derken 1100w aerocool psu dandikmi yani
  • ayrıca ilerisi için 3 lü cf yapabilirim yani 1100w ondan dedim
  • 400r 250 tl civarı gerek varmı o kadar vermeye
  • arkadaşlar ben i5 750 ile o.c li ve 2 tane 280x ile 800 wat xilence marka psu mu kullanabilirmiyim sizce
  • quote:

arkadaşlar ben i5 750 ile o.c li ve 2 tane 280x ile 800 wat xilence marka psu mu kullanabilirmiyim sizce

Maalesef işlemci yetersiz.
    PSU da yetersiz galiba bakmadım ama.Sen unut o işi.O kadar para verip alıyorsun en son kaldirir mi diye konu aciyorsun helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bi süre yetse sıkıntı yok tamam dışlamayım beni susuyorum 4770k alıcam ancak psu en az 3 ay gitmeli 1000w seasonic almak istiyorum almışken kartlara o.c işlemciye o.c yapsam 850w seasonic yetmeyebilir diye düşündüm iki soru şimdi işlemci ve kartlara o.c yapsam 850w seasonic yetermi ikinciside ben 4770k ile c.f kullansam bu psu beni 2 veya 3 ay kadar götürürmü saolun şimdiden

• Xilence ile ,crossfire işine girme.
    Seasonic 850,12 volttan 840 gerçek watt veriyor. Ne istersen yap,istersen pc ye, balyozla dal.
  • Tamam kardeşim seasonic alıyorun 4770k 4.5 ghz den fazla o.c yaparım artık 280x lere de 1150 gpu mhz si düşünüyorum umarım yeter seasonic
  • quote:

arkadaşlar bir yıl önce sıfır aldığım xilence marka xp 800 model 800w 80+bronze sertifikalı güç kaynağım var ve sistem şu;
    i5 750 overclock lu 4,20ghz işlemci
    akasa venom vodoo cpu soğutucu
    2*4 gb 1866mhz gskill ripjawx ram
    asus p7p55d deluxe anakart
    powercolor r9 280x 2 adet var c.f yapmadım birini takmadım henüz
    1 adet 1tb hdd samsung marka
    1 adet 128 gb kingston ssd
    2-3 adet kasada fan var bide

şimdi ben ikinci r9 280x i takmadım psu ısınıyo baya bi tek kartla bile el değmiycek gibi değilde baya sıcak işte ama kasa küçük hava sirkülasyonu sıfıra yakındır ekran kartı işlemci fanı vs ayakta gidiyolar resmen ama ben amd fx 8350 işlemci ve anakarta geçip 2 tane daha gs kill ram alıyım diyorum bu haliyle c.f yapsam psu yetermi amd işlemci alıp taksam yetermi bide 2 ayrım sorum bunlar sanırsam bu 8 serisi işlemciler biraz fazla watt çekiyomuş eğer yetmez diyosanız 400 lira altı psu tavsiyeleriniz alabilrim kolay gelsin şimdiden sağolun

R9 280x var CF düşünüyorsun akıllara zarar o kart bütün oyunları Full detayda 1080p de açarsın CF düşünüyor isen 1000 waat psu alman gerekir tabi elektirik faturasını düşünmüyorum eğer o vereceğin elektirik faturasına gtx 780 alırsın

• quote:

Kardeşim bi süre yetse sıkıntı yok tamam dışlamayım beni susuyorum 4770k alıcam ancak psu en az 3 ay gitmeli 1000w seasonic almak istiyorum almışken kartlara o.c işlemciye o.c yapsam 850w seasonic yetmeyebilir diye düşündüm iki soru şimdi işlemci ve kartlara o.c yapsam 850w seasonic yetermi ikinciside ben 4770k ile c.f kullansam bu psu beni 2 veya 3 ay kadar götürürmü saolun şimdiden

Psu seni 2 ay götürürmü bilemem ama sen psuyu servise götüreceğin kesin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.