Şimdi Ara

PTT Kargo Gelmiyor Ne Yapılabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kargom Türkiye'ye girdi ve sonra ptt şubeleri arasında gezmeye başladı

İlk önce UPİM e girdi, oradan çıkıp AVPİM e gitti Oradanda çıkıp Kağıthane Posta Merkezi diye biyere gitti ordanda çıkıp, AVPİM e tekrar gitti, ordan çıktı Sarıyere gitti, şimdi tekrar AVPİM e gitti şuan orda. Kargomu neden bulunduğum ilçenin şubesine getirmiyorlar sizce gelir mi bu kargo arıyorum avpimi açan yok meşgule düşüyor. Maltepeye gelmesi gereken kargo avrupa yakasında dolaşıyor, Avpim de hep aynı yer arnavutköydeki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimsenin başına gelmedi mi böyle bir durum? Yardıma ihtiyacım var.

• PTT ile alakalı soruları içeren geniş bir konum mevcut.
    https://forum.donanimhaber.com/ptt-de-calisiyorum-sorulari-alayim--117954538-52#-1

Sorunun cevabına gelince : Gönderiyle alakalı Posta teslim mübadele servisinde herhangi bir kayıt problemi olduysa gönderin AVPİM'den çıkıp tekrar AVPİM'e girebilir.
    Gönderinin içeriği hakkında bilgi verebilir misiniz ? Bu durumla açıp ek olarak 444 17 88'e bir araştırma talebi açtırabilirsiniz.
  • Şöyle ki zaten acil gelmesi gerekmiyor hatalar falan olabilir gayet normal fakat sürekli avpime gidince acaba adreste yoktunuz diyip geri gönderilir mi diye düşündüm çünkü yanlış şubelere de gidiyor kargom.

İçerisinde hediyelik eşya var. Ucuz bişey yani 30 usd sınırını geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordsenyor -- 26 Şubat 2019; 12:51:27 >
  • lordsenyor kullanıcısına yanıt
    Gönderinizle alakalı adreste yok bilgisinin verilmesi için gönderinin ilk başta dağıtıma çıkması, dağıtıma çıkması için de size en yakın dağıtım merkezi tarafından kayıt altına alınması gerekiyor. Bu nedenle gönderinizin bu anlamda takımın için birkaç gün beklemenizde fayda vardır.
  • Belki adres yanlış falan yazılmış olabilir diye düşündüm yurtdışından geldiği için sesli harflerin bazılarının olmamasıyla falan bi karışıklık olmuş olabilir diye düşündüm. Bi süre daha bekleyim ilginize teşekkürler.

• lordsenyor kullanıcısına yanıt
    Sesli harflerin yazılmamasından dolayı herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.

Ancak bariz bir Adres yazım yanlışı varsa gönderi dağıtıma çıkar ardından adresin yanlış olduğu anlaşıldığından gönderi beklemeden geri iade edilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.