Şimdi Ara

PTT Ümraniye Olayında Son Durum :Ödeme yapıldı PTT Mağduriyetimi giderdi. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
4
Favori
30.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazen 3 paket aynı anda falan geliyor yurtdışı benim. Aralarında birer ay var. Çok acayip..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Bazen 3 paket aynı anda falan geliyor yurtdışı benim. Aralarında birer ay var. Çok acayip..
    1 ay nasıl bekliyor? Nerede olduğunu anlatan bildirim yapılmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

1 ay nasıl bekliyor? Nerede olduğunu anlatan bildirim yapılmıyor mu?

Alıntıları Göster
    Yok. Takipsiz kargo hepsi. Alıyorum telefon kılıfı, anahtarlık falan filan rastgele 20-30 gün arayla. Bi kere hepsi bi anda geldi. Tesadüf olduğunu sanmıyorum.

Edit: takipli kargom da 30 gündür uçakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Apatay -- 5 Mayıs 2019; 21:20:9 >
  • Ya arkadaş daha neler görücez, ülkenin posta servisine bile güvenemiyoruz artık. Ülke çoktan, arjantin, venezualla olmuş bile, haberimiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabadakimvar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hırsızı tanıyor olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Yok. Takipsiz kargo hepsi. Alıyorum telefon kılıfı, anahtarlık falan filan rastgele 20-30 gün arayla. Bi kere hepsi bi anda geldi. Tesadüf olduğunu sanmıyorum.

Edit: takipli kargom da 30 gündür uçakta.

Alıntıları Göster
    büyük ihtimal bekletiliyor yada unutuluyor, bendede bazen farklı takipsizler aynı tarihte geliyordu
    (çokomelli aliexpres dediğinden beri 3 takipsiz gelmedi ama )

• quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

büyük ihtimal bekletiliyor yada unutuluyor, bendede bazen farklı takipsizler aynı tarihte geliyordu
    (çokomelli aliexpres dediğinden beri 3 takipsiz gelmedi ama )

Alıntıları Göster
    Şu ülkede düzgün bir şey kalmadı ya. Çok üzücü.
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle oldu dostum. Savcılığa ilk şikayet dilekçesi verdiğimde araştırıldı tam sonuca bağlanacakken hakim değişti. Yeni gelen hakim de erteledi de erteledi yaklaşık 1 sene sürdü sonra herhangi bir suç bulunamadığından dosyayı kapattı. Sonra soğuk suyu içtik bir yaz günü.
  • güncel. Sorun çözülmüştür

• takipsiz kargo olayı TAMAMEN BİTMELİDİR. Kargo tesliminde ise kimlik görüp imza almak ta zorunlu olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heat2797

güncel. Sorun çözülmüştür
    Hayırlı olsun. Umarım bir daha başlık açacağınız zaman daha düşünceli davranırsınız. Umarım başlıktaki arkadaşlar PTT'nin diğer kargo firmalarından farkını anlarlar. Bu durum farklı bir kargo firmasında olsaydı mağdur olurdunuz. Umarım başka bir başlık açıp süreci detaylıca anlatırsınız. En azından insanlar aydınlanmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 10 Mayıs 2019; 11:22:25 >
  • geçen hafta ümraniyede dağıtımını yapan kargocu kaybetmiş kargoyu sonra bana getirdim diyip üzerine yatmaya çalışıyor imza vs. atmadım.

bakalım ne olacak hala arıyorlarmış siz ne yaptınız bu arada hangi yolları izlemek lazım?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.