< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heat2797 -- 6 Mayıs 2019; 16:40:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heat2797 -- 6 Mayıs 2019; 16:40:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konuyla pek alakası yok ama ptt çalışanlarını şöyle özetleyebilirim;
Yıllardır aynı ptt kuryesi bizim mahalleye çalışırdı sağolsun hiç bi sorun yaşamadım. 3-4 ay önce emekli oldu. Yerine genç biri geçti. yıllardır hiç kargom kaybolmadı ama bu arkadaş gelince ne hikmetse takipsizz kargolarım kaybolmaya başladı. Bende artık takipsiz almıyorum. Geçenlerde bana "ya sen aliexpressten çok ürün alırdın almıyosun bu ara" diyo. Ulan alayımda hiç et dimi. Adam benim kargolarımıda takip ediyo |
Bu kanı bozuk hırsızlar takipsiz kargoları da çalıyorlar işte. Ulan adam çinsen buraya çalmıyor çırpmıyor getiriyor köpek yiyen dedikleriniz, buradaki müslümanlar çalıyor. Gelişememizin bir diğer nedeni se bu işte ahlaksızlık diz boyu...
|
"Birseyler olmuş. Nasil olmus bilmiyoruz ama belli ki birilerinin işine yarasın diye yapılmış."
Bizim, IADELI TAAHHUTLU, yani karsi tarafa imza karsilinda verilmesi gereken, eger kqrsi taraf bulunamazsa geri imza karsiliginda gondericiye iade edilmesi gereken, zarfımızı KAYBETMİSLERDİ. |
UPS derim tek geçerim.. ülkeden ondan başka kargo firması yok.. siz diğerlerine kargocu diyorsunuz ama benim gözümde hepsi çal çakal..
ülkedeki herşey gibi kargocularında düzgün çalışanı yok.. UPS'yi tenzih ederim. |
O zaman, Maasini az bulan herkes hırsızlık yapsın.
|
Kargolarda hukuki açıklar mevcut. Halbuki kargoyu teslim etmeden önce telefona bir kod gönderilecek kapıda kod onaylandıktan sonra kargo verilecek. Burada iki tarafında mağdur olma durumu yok eğer sen onaylamadıysan kargo gelmedi onayladıysan zaten sorun yok. Bu durumda kayıp çalıntı için o şubede çalışanların hepsinden o para tahsil edilecek.
|
aliexpress ilk ciktiginda tum kargolarim gelirdi sonra ne hikmetse tasindim birdaha takipsizler hic gelmedi onlarin yüzünden birdaha takipsiz kargolu alisveris yapamiyorum bazen urunden cok kargo parasi ödüyorum. biz dürüst bir halk değiliz olmadik bu gidisle olamayacagizda. 1 tl lik ürünü adam Çin'den guzelce paletliyor uc kagida kacmadan 10 ulke okyanus geçiyor sorun olmuyor turkiyede hiç ediliyor bu utanc verici malesef.
|
Bu yüzden dünya tarafından sevilmiyoruz. Kıskandıkları için değil bu tür hareketler yapıldığı için.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 2 Mayıs 2019; 23:9:57 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerus -- 2 Mayıs 2019; 23:54:12 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 3 Mayıs 2019; 0:26:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |