Şimdi Ara

PTT Ümraniye Olayında Son Durum :Ödeme yapıldı PTT Mağduriyetimi giderdi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
4
Favori
30.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yüzden dünya tarafından sevilmiyoruz. Kıskandıkları için değil bu tür hareketler yapıldığı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmza attirmakla iş bitmiyor vereceği mesruat önemli. En ufak hatada kendini hakimin savcının karşısında bulabiliyorsun. İmza attirdin kurtuldun. Evde bulamayıp uğraşması da var. Yani davulun sesi uzaktan hoş gelir. İşin içinde olmayan bilemez. Göründüğü gibi basit iş değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    UPS 2013 yılında n11'den (n11'in kendi satışı) sipariş ettğimi lg optimus g telefonu istanbul'dan istanbul'a tam 8 gün sonra getirdi. Geldiğinde paket çok hafifti çünkü içini boşaltmışlardı :) İçini kontrol etmek istiyorum dediğimde kabul etmediler, ben de iade ettim. Hırsız, her yerde hırsızdır.
  • Son zamanlarda arttı bu vakalar. Daha önce neredeyse hiç gelmemezlik olmuyordu ama artık baya kargoların yarısı gelmiyor aliexpresten..

İyi dispute açıyoruz paramız geri yatıyor. Ama bu olaylar çoğalınca artık çinliler bence Türkiye'yi iptal ederler gibime geliyor.
  • Kargonun gönderici ve alıcı dökümünü dekont ile beraber kargo şirketine verin. Kargo maddi olarak ücretini vermekle mükellef.

Ha Türkiye'de verirler mi bilmem. Bankadaki 100.000 liran yok olsa, kayboldu deyip üstü örtülecek bir ülkede yaşıyoruz.

Ödemeyi alamıyorsan git sende onlardan çal. Zaten hırsızlara ceza verilmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağlaaaaaaaa

• Yapmadığıniz bir işi ne kadar anlatsam da anlamayacaksınız. Bu yüzden evet siz haklısınız vasıfsız iş. Bizler boşuna kpss ile atandık boşu boşuna o kadar tebligat eğitimi aldık

UPS son üç kargomu imza almadan elime verip kaçtı o kadar da iyi değiller.

• BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Aynı telefondan ben de almıştım zamanında ve o telefon tüy gibi boşuna geri çevirmişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

UPS son üç kargomu imza almadan elime verip kaçtı o kadar da iyi değiller.
    şuan deneyimlediğimin en iyisi..

geçen şirket adresini verdim.. kargocuyu bile görmedim. paketi bırakıp gitmiş. ama gaziantep'in organize sanayisinin dışında bir yere 1 günde paket getirmek ne bileyim helal olsun.. diğerleri olsa 1 hafta beklerdim.. kargo adresinde firma adresi yazıyordu sanırım ona güvenip bırakıyorlar..
    - şu kişi burada mı ?
    + evet
    - paketi var
    + tamam ben iletirim
    - buyrun o zaman.
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Hayır boşuna değil, telefon kutusundan telefon çıkmamıştı. N11 beni arayıp bilgi aldı. Kargo çalışanısın sanırım.

• Hocam öyle oturup beklersen birsey olmaz :) önce tuketici hakem heyetine hemen dilekce ver, daha sonra subeye git en yetkili kimse gorusmek istiyorum de yaptigini anlat 1 hafta icindede ürünümün ucreti ya da kendisi teslim edilmezse savciliga suc duyurisunda bulunacagini soyle bunla konusurken sert ve tehditkar ol

Bir arkadaşım is yerine elektrikli çaydanlık almıştı. Üst tarafı camdi çaydanlığın. Neyse kargo geldi üst cam kısmın sadece kapağı var. Firmaya telefon açtık olur mu öyle şey biz tam gönderdik dediler. Ups e telefon açtık "ehehe kargo içindeki kırık parçalar atılıp sağlam parçalar gönderilir" dedi. Şimdi ne olacak deyince firmaya söyleyin durumu falan dediler.
    Herifler çaydanlığı kırıp kapağını göndermişler, ne bir uyarı ne haber.

• BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    1-) Az önce kargo görevlisi kontrol etmeme izin vermedi kutu çok hafifti o yüzden iade ettim diyorsun
    2-) İade ediyorsun tabii ki n11 arayıp bilgi alacak.
    3-) Kargo görevlisi değilim ama nereden böyle saçma bir bulguya ulaştın acaba merak ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    ptt'nin maaşları hepsinden yüksek ve ayrıca girmek için akp'den tanıdığın olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.