Şimdi Ara

PTT Ümraniye Olayında Son Durum :Ödeme yapıldı PTT Mağduriyetimi giderdi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
4
Favori
30.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değer biçilmiş olarak not aldırman lazım gönderiyi yaparken. Yoksa mahkemede bir de değerini ispat etmeye çalışırsın, edemezsin bilirkişi falan gelir süreç daha da uzar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aranızda hiç avukat felan varsa bana ve benim gibilere en azından süreci kısa sürede sonlandırmak adına yardımcı olabilecek kimse yok mu. Gerçekten öğrenciyim kendi burslarımla biriktirerek aldığım bir üründü ve inanılmaz mağdurum su an

• Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Benim kargoyu verdiğim elemana sormuşlar. Pahalı bir kulaklık olduğunu kendisi söylemiş. Ben demeden kadın benim urunumun pahalı bir kulaklıkmiş sizin ürününüz dedi

• heat2797 kullanıcısına yanıt
    Mahkeme onun dediklerime bakmayabilir veya kadın öyle bir şey demedim de diyebilir...

Anlayacağınız sistemde yani belge üzerinde olmalı bu tür şeyler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Mahkeme onun dediklerime bakmayabilir veya kadın öyle bir şey demedim de diyebilir...

Anlayacağınız sistemde yani belge üzerinde olmalı bu tür şeyler.
    ürünü satın aldığım kişinin eft ücreti, whatsapp konuşmaları bulunuyor. Bu da mı yetmez?
  • Ümraniye ptt’yi daha önce aliexpress kargolarımın çalındığı için şikayet etmiş birisi olarak konuşuyorum; müdürleri beni ararken gayet işgüzardı ve geçiştirmek için aradığı da belliydi. Çalışanlarını koruyordu ve ürünler pahalı olmadığı için ben de işi sıkı tutmamıştım açıkçası

• Aliexpressten gelen ürünler gibi değil hocam. Bir kere ürünler yurtiçinde kargolanmis, yurtdışı ürünleri değil 2.si de ben yetkili bir kişiyle konuştum ve hiçte rahat değillerdi açıkçası. Elemanlar gayet stresliydi. Ve 3.sü sadece benim ürün değil bir sürü iPhone cihazda varmış calinanlar arasında olay ciddi yani.

• Valla ben senin yerinde olsam işinde uzman bir avukat tutardım çünkü %100 kazanacağın bir dava
  • Konuyla pek alakası yok ama ptt çalışanlarını şöyle özetleyebilirim;
    Yıllardır aynı ptt kuryesi bizim mahalleye çalışırdı sağolsun hiç bi sorun yaşamadım. 3-4 ay önce emekli oldu. Yerine genç biri geçti. yıllardır hiç kargom kaybolmadı ama bu arkadaş gelince ne hikmetse takipsizz kargolarım kaybolmaya başladı. Bende artık takipsiz almıyorum.
    Geçenlerde bana "ya sen aliexpressten çok ürün alırdın almıyosun bu ara" diyo. Ulan alayımda hiç et dimi. Adam benim kargolarımıda takip ediyo

• 4 yıl önce söylediğim telefon parçası çinden geldi, pttde kayboldu. Takipsizse veya küçük birşeyse kaybolması kolay oluyor.

• konu ciddi , cimere yaz durumu, üstüne git. Belkide bir çeteyi çökerteceksin

• UPS derim tek geçerim.. ülkeden ondan başka kargo firması yok.. siz diğerlerine kargocu diyorsunuz ama benim gözümde hepsi çal çakal..

ülkedeki herşey gibi kargocularında düzgün çalışanı yok..
    UPS'yi tenzih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

UPS derim tek geçerim.. ülkeden ondan başka kargo firması yok.. siz diğerlerine kargocu diyorsunuz ama benim gözümde hepsi çal çakal..

ülkedeki herşey gibi kargocularında düzgün çalışanı yok..
    UPS'yi tenzih ederim.
    Maaş az çünkü. Adam illegale başvuruyor. Devlet kargo şirketi sayısını 4 e çekip en kaliteli olanlara bırakmalı. Ve yakıtıda vergisiz vermeli.

• heat2797 kullanıcısına yanıt
    pttws.ptt.gov.tr
    Ptt | Bize Ulaşın
    https://pttws.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp

Şuradan talep oluşturun, ben ne zaman yazsam kayıp ürünlerim geldi, iyi soruşturuyorlar gerçekten. Yaşananları anlatın detaylı

• Bunlar benim 2 tane kitap kargomu bulunduğum şehre gelip dağıtıma çıkmasına rağmen kapıma kadar gelip getirmediler.

2 seferde de gidip şubeden aldım.

Ama 3. de aynı durum olursa yapacağımı biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    o yine iyi benim kargom yok oldu.

• CİMER'e yaz seni arayacaklar, aradıklarında yetkili kişi ile birebir görüşmek istediğini söyle. dedikleri gibi kargo işlerini kamera ile takip ediyorlar. gidip konuş telefon email ile bu iş halledilmezz hayvanoğlu havyanlar. çalıp sahibinden.com letgoda satıyorlar. bunları devlete alanları ta ben.
  • hirsizlari aliyorlar ise

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    +101019101

• anakata kullanıcısına yanıt
    Hırsız sensin demek ki deseydin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.