Şimdi Ara

PTT Ümraniye Olayında Son Durum :Ödeme yapıldı PTT Mağduriyetimi giderdi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
4
Favori
30.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Maaş az çünkü. Adam illegale başvuruyor. Devlet kargo şirketi sayısını 4 e çekip en kaliteli olanlara bırakmalı. Ve yakıtıda vergisiz vermeli.

Alıntıları Göster
    O zaman, Maasini az bulan herkes hırsızlık yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

O zaman, Maasini az bulan herkes hırsızlık yapsın.

Alıntıları Göster
    Adam sürekli sahada. Her türlü iş yaptırılıyor. O işe o maaş çok az. Ben hırsızlığı teşvik etmedim hocam, işverenlerin insanların hakkını vermesi istedim.

• PTT değil ama benim kargom da Ümraniye yurtiçi kargo şubesinde başka birine teslim edildi. 2 adet toplamda 5 bin tl civarında cep telefonunu benim adıma kimlik sormadan ( kimlik sormadıklarını biliyorum çünkü kamera kayıtlarını izledik ) başka birine verdiler. Günlerce uğraştım aradım şikayetlerde bulundum , defalarca savcılığa gittim. Ancak hiçbirşey yapılmadı. Ürünlerini aynısını veya belirledikleri bedeli bana ödemelerini istedim. Hiçbir sonuç alamadım.

Üzerine kargo şirketinin şube müdürü tarafından " kimliğinizi kopyalamışlar gidin bi baktırın " gibi saçma bir cümle duydum. Kaldı ki ben yıllardır kimliğimi üzerimde taşımam sadece ehliyeti taşırım ve 2010 yılından beri hiç kayıp çalıntı gibi şeylerle karşılaşmadım.

yani diyeceğim odur ki , kargo şirketlerini değerli ürünler için kullanmamak gerekiyor. Böyle olaylar can sıkabiliyor çünkü.

• burada durum biraz daha farklı. Ürün hiç çıkmamış zaten dağıtıma. Şubenin içinde çalınmış.

• Ptt gov tr üzerinden info at. Durumunu ayrıntılı yaz. Genel müdürlüğün sistemine düştüğü için mutlaka geri dönüş alacaksin. Ha oldu ki hırsız bulunamadı. O kargo ile ilgili en son işlemi yapan personelden tahsil edilir.
    takipsiz Çin malları için binanın girişine posta kutusu koyun üzerine de mutlaka adınızı yazın. Kutuya atar gider. Posta kutusu da kiralayabilirsin ama gelen gönderiler için kimse seni aramaz hafta da 2, 3 kez merkeze gelip sorman gerekecek geldi mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postman41 -- 3 Mayıs 2019; 15:22:12 >
  • AliExpress den takipsiz olarak verdiğim siparişler sene başında geliyordu sonra ne hikmetse takipsiz olanlar gelmemeye başladı.Kargoların ceplendiğinden eminim ama maalesef kanıtlamanın bir yolu yok.Ben de çözüm olarak ya takipli kargo kullanıyorum ya da arkadaşımın adresine sipariş veriyorum dağıtıcı farklı olunca paket teslim ediliyor.

• BumberShoot B kullanıcısına yanıt
    Takipsiz kargo size gelene kadar bir sürü merkezden geçiyor. Hangi merkezde yalan olduğunu belirlemek imkansıza yakın maalesef

• Maltepe PDM'de çok sıkıntı yaşamıştım zamanında. Karşı binamda olmasına rağmen şubeye geldikten en az 1 ay sonra getiriyolardı, ben de zaten yakın diye uğrayıp kargolarımı alıyordum. Şansıma ilgilenen olursa yurtdışı gönderilerinin olduğu ufacık raftan ismimi kontrol edip veriyordu. Ancak sadece yetkililer varsa "takipsizse onu biz bilemeyiz, kargocunuzu bekleyeceksiniz, gelmemiştir, bakamayız" diyip yolluyorlardı. En son CİMER'e şikayet kaydı oluşturdum. Kargolarımı almaya şubeye kadar gidiyorum ancak şubedekiler 2 adım yürüyüp kargom gelmiş mi diye bakmıyorlar diye. Şikayet şubeye ulaştıktan sonraki süreçte her girdiğimde "oo hoşgeldiniz dragonxxx bey buyurun oturun, bir şey içer misiniz? kargonuz mu vardı? hemen bakalım."'a döndü olay. Zerre abartı yoktur :)
  • Soğuk su mu içtin yani?

• Ptt çalışanlarının maaşları çok az değil. Kadrolu olanların maaşı 3 buçuğun üzerinde performans ve mesai de alınca 5 i buluyor. Taşeronların maaşı bekar 2700 civarı mesai de olunca 3 ü buluyor ve öyle her önüne geleni almıyorlar. Çok eskiden girenler hariç yaklaşık 5 yıldan beridir ptt ye girmek için sağlam referansınızın olması gerek.
    Bu arada vasıfsız iş de değil. Tebligat kanununu, vergi usul kanununu ve de posta hizmetleri kanununu bilmek gerek.
  • anakata kullanıcısına yanıt
    Oyle deyince ona iyi bir dayak atman lazımdı sinir oldum ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TAKİPSİZ PAKET YOLLAYIN. İÇİNDE TAKİP CİHAZI VE YAYIN YAPAN KAMERA OLSUN. SUÇÜSTÜ YAPIN.

Kusura bakmayın capslock açık kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 3 Mayıs 2019; 20:29:1 >
  • Peki bu soruna çözüm ne ?
    Gümrükten biz mi gidip alalalım?
    Şubeye kadar düzgün geliyorsa eğer şubeden mi alalım?
    Şikayet etsen değişicek mi ki ?
  • madmahmutd kullanıcısına yanıt
    takipli alın. Kaybolsa dahi kurumun sorumluluğunda tazminat ödemek zorunda
  • CSB

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cimere yaz hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FK F kullanıcısına yanıt
    Cimere yazdım. Hazine ve Maliye bakanlığına bağlanmış PTT. PTT infoya da yazdım. Sonuç bekleyeceğiz bu saatten sonra.

• Abi kaybolma diye birley yok ya, kayıp dediğin şey nedir yolda cebinden düşer, sahibi bilinmez, kaybolur vs. Bu bildiğin çalma. Üzerinde adres olan paket niye kaybolacak? Ebay döneminde satıcıların büyük bölümü Türkiyeyi karalisteye almıştı hırsızlar yüzünden.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.