Yeni 0 hat almak istiyorum. İstediğim önceden kullanılmamış numara olması. Bu yüzden BİMCELL için bazı BİM marketlerine gittim ama bir sorun var yapamıyoruz şu an dediler bu yüzden BİMCELL alamayacağım. BİMCELL'in 0 kullanılmamış olduğuna eminim yanılmıyorsam ama maalesef alamıyorum işte. Sonra Pttcell gördüm. Acaba Pttcell alsam 0 yani daha önceden kimsenin kullanmamış olduğu numarayı verirler mi? Kesinlikle daha önceden birinin kullandığı numarayı istemiyorum. BİMCELL'den eskiden hat aldığımda bir kutunun içinde onlarca numara getiriyorlardı ve içinden seçip beğeniyordum yani 0 kullanılmamış hatlardı. Aynısı Pttcell'de de mevcut mudur? Daha eskiden Turkcell almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar ekranından havuzdan numara veriyorlar yani eskiden başka birilerinin kullandığı numaralar yanılmıyorsam. Pttcell'de nasıl bu durum? Pttcell de bana BİM mağazasında olduğu gibi önüme onlarca numara getirir mi seçip beğenmem için? Bilgisayardan seçersem havuzdan olur ve 2. el gelir diye çekiniyorum. Bu arada internetten hat almıyorum, gidip bizzat almam lazım. Pttcell'de atıyorum 3-5 ay kullansam hattı sonra belki başka yere taşırım numarayı ama önce 0 kullanılmamış hat olduğunu bilmem lazım almam için. |
Pttcell'den sıfır daha önceden kullanılmamış hat alınabilir mi?
-
-
Pttcell hatları da sıfır kullanılmamış numaralar hocam.
0507 ile başlıyor.
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
Rica ederim hocam, her zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl anlıyorsunuz kullanılmamış hat olduğunu hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani şöyle söyleyebilirim. Bimcell'den en son hat aldığımda bana bir kutunun içinde bir sürü numara getirmişti orada çalışan. Arasından seçip almıştım. Yani simkartı falan o kutunun içindeki kağıtlardaydı.
Eskiden Turkcell almıştım bir kere ve yanlış hatırlamıyorsam bilgisayardan havuzdan numaralar seçtirmişti bana çalışan. Hatta seçiyorum olmuyor, seçiyorum olmuyor(o an o hatları başkası alıyor sanırım) zar zor seçmiştim. Yanlış bilmiyorsam işte bu havuzdaki numaralar hep daha önce kullanılmış eski numaralar.
Pttcell'de bakalım nasıl olacak. Umarım Bimcell gibi kutunun içinden bir sürü simkart çıkarıp seçtirir :D
-
Pttcell, Teknosacell, Bimcell hep kutu dan numara seçtiriyor.
O olayı ben de çok seviyorum, Bimcell'den almıştım ben de 2019 yılın'da, kendim kutu dan seçmiştim.
Yine olsa, yine gider bu sanal operatörler den alırım, sonu 58 olan bir numara seçecektim, lakin şansa kalmamıştı, kasiyer de en son olaya el attı, dediğiniz den yok efendim, dilerseniz şunu tavsiye ederim alternatif olarak demişti, ben de sizi kırmayım diyip kabul etmiştim.
Biraz özel numarayı anımsatıyor, o yönden de güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen bir de kutudan numaralardan sevdiğin rakamlar çıkması güzel oluyor :D
-
az önce turkcell den online olarak numara seçtim ve aldım.. faturalı hat... güzel numaraydı... aldım.
-
Online’daki numaraların daha önce kesin olarak kullanıldığını ve genelde ( özellikle 532’li hatların ) borç batağındaki kişilere ait olduğuna dair yazılar okudum birkaç yerde. Hattın eski sahibi / sahiplerine yönelik SMS veya arama alma ihtimaliniz yüksek diye düşünüyorum. Ayrıca online hat teslim ve hattın aktifleşme sürecinin baya uzun olduğunu duydum. Keşke online’dan almak yerine TİM’den alsaydınız. Öte yandan bu işler biraz da şans işi ben de yakın zamanda TİM’den yeni hat aldım ve bir kere bile hattın eski sahibi ile ilgili çağrı ve SMS almadım. Belki sizin de şansınız yaver gider.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tcell 532, 533, 535 vs gibi rakamlar genelde kullanılmıştır
539 filan genelde sıfır hattır
TT ve VD için 505, 506, 542,544 gibi rakamlar da kullanılmış olur
509, 549 filan gibi başlayan hatlar sıfırdır
Online uygulamalardan numara değiştirmek istediğinizde de sıfır yani hiç kullanılmamış numaralar veriyolar
Aklınızda olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germiyanlı -- 16 Ekim 2023; 6:18:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X