Şimdi Ara

puan kırılmalarıyla ilgili şok karar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu puan kırılması nasıl olyo birisi yazmış bu sene 2.girişimdi seneye bi daha denesem puanım kırılmasına rağmen iyi bi yer olurmu diye 3.kez üst üste girenlerin puanının kırılmasımı geldi noldu bi değişiklik var mı

• Puan kırılması demek okul puanının yarısına yakının silinmesi demek.. O da şöyle oluyor.. Sen tercih yapıyorsun ve bir yeri kazanıyorsun.. Sonraki dönem de sınava girersen gelen okul puanın düşer.. Üni'ye kaydolsanda olmasan da..
  • HMM PEKI 2.SENESINDE KIRILIO YA PUAN O ZAMAN TERCIH YAPMASA 3.SENE GIRSE YINE KIRILIRMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgbklnc414141

HMM PEKI 2.SENESINDE KIRILIO YA PUAN O ZAMAN TERCIH YAPMASA 3.SENE GIRSE YINE KIRILIRMI

hayır kırılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: urian

quote:

Orijinalden alıntı: tgbklnc414141

HMM PEKI 2.SENESINDE KIRILIO YA PUAN O ZAMAN TERCIH YAPMASA 3.SENE GIRSE YINE KIRILIRMI

hayır kırılmaz

Allah razı olsun :D :D sevındm
  • bu konu biraz karışık aslında ben sınava 3-4 kere girenlerden de puan kırdıklarını düşünüyorum çok azda olsa bunu bazısı anlıyor bazısı anlamıyor benim2005 yılında aobp 84.501 OBP 71.067 di 2006 da tekrar sınava girdim aobp 78,380 OBP 70,041 düşmüştü bunu be ösym ye bildirdim dilekçe yazdım hesaplama bir sorun yok dediler nasıl oldu ben anlamadım
    bu arada ben hiçbir okuluda tercih etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 27 Ağustos 2011; 0:38:34 >
  • AOBP hesapma sistemi değiştiği için senin ki öyle artık max okul puanı 75 yani berakk seninkinde bi sorun yok.
  • Üstteki arkadaşın söylediği gibi 2010'da puan ve AOBP hesaplama yöntemi değiştiğinden yaşanmıştır bu durum, puan kırılmasından değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.