Şimdi Ara

Puanım çok iyi ceng yazam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatı boyunca bilgisayar ile ilgilenmemiş, sadece puanı yetiyor ve çevredekiler bu mesleği öneriyor diye tercih yapan arkadaşlara çok üzülüyorum. Çoğu bir süre sonra bu işten keyif almayıp zorlanacaklar. Üzülüyorum ;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceng benim baba mesleği.
    Yılların bilgisayar kullanıcısıyım bilgisayar ile aram iyidir.
    Bu sene sanırım tercih yapmayacağım ama seneye ne yaparım bilmiyorum.
    Bu bölümü okuyup bir ömür boyunca kodlama ya da yazılım gibi bir şeyle uğraşarak mutlu olur muyum bilmiyorum.

Okuması kolay olur benim için o ayrı ama

İstediğiniz ve yapabileceğiniz bir bölüm ise yazın arkadaşlar kimseye de bakmayın sadece ceng için değil bütün bölümler için.
    Ama sırf parası için ya da bilmem ne için bir bölümü yazmayın. Sonuçta bir ömür yapacağınız bir iş olacak.
    Kimse üni 2.sınıftan sonra ya da mezun olduktan/işe girdikten sonra bir daha üniversite sınavına girmeyi kolay kolay istemez.
  • rakip eleme
  • Aynen öyle bu yıl bizim kimyacı demişti okulun en iyi 3 kişisi
    1. tıp istiyordu tıp yazdı
    2,3.tıp istiyorlarmış başta ceng yazmışlar top ünilerin ama gelmemiş iyi ki de gelmemiş çomarlıkta son nokta
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden rakip eleme falan değil sadece bunu düşünerek yazsınlar.

• Ceng benim baba mesleği.
    Yılların bilgisayar kullanıcısıyım bilgisayar ile aram iyidir.
    Bu sene sanırım tercih yapmayacağım ama seneye ne yaparım bilmiyorum.
    Bu bölümü okuyup bir ömür boyunca kodlama ya da yazılım gibi bir şeyle uğraşarak mutlu olur muyum bilmiyorum.

Okuması kolay olur benim için o ayrı ama

İstediğiniz ve yapabileceğiniz bir bölüm ise yazın arkadaşlar kimseye de bakmayın sadece ceng için değil bütün bölümler için.
    Ama sırf parası için ya da bilmem ne için bir bölümü yazmayın. Sonuçta bir ömür yapacağınız bir iş olacak.
    Kimse üni 2.sınıftan sonra ya da mezun olduktan/işe girdikten sonra bir daha üniversite sınavına girmeyi kolay kolay istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 10 Temmuz 2020; 16:10:7 >
  • Hay...
    Babadan oğula nesil misiniz siz birader

• 92726392O2. PC MUHENDİSLİGİ KAZANAMAYAN COMAR KONUSU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar görmedim hayatımda ceng yazıcam ağla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt

• Hayatında hiç et doğramamış adamlar cerrah olacağım diyor?
  • hayatı boyunca disiplinli şekilde çalımış, iradesi kuvvetli ilk bine onbine girmiş insanlar için yapamayacaklar zorlanacaklar diyosunuz ya baya komik. ilgisi olan birinden üç gün geç anlarlar ama anlarlar yani. severler sevmezler ayrı mesele. salın şu insanları
  • Zorlanacaklarsa da o zaman kendileri düşünür üzülür. Sen niye üzülüyorsun anlamadım? Devlet memuru kafasıyla tercih yapacaklarına en azından bişeyler üretebilecekleri alanlara yöneliyorlar.
  • Üzülmeyin bu kadar :(

• Benim kucuk kardesim de doktor olmak istiyor bari soyliyim de gidip simdiden milleti bicaklamaya baslasin.İlgisi var mi yok mu anlamis olur hem.

• Amma kıskandınız haa her gün başka biri ağlıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işler böyledir, bu sene bilgisayar moda olur bilgisayar yazarlar öbür sene at yetiştiriciliği moda olur onu yazarlar. Kendilerinin bileceği iş bizi ilgilendirmez

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt
    Tıp yazıyorum çünkü insanlara yardım etmeyi çok seviyorum

• İlk 10k da olup ceng yazmayan maldır 10k dışında olup yazan da maldır

• kitapyazanyazar K kullanıcısına yanıt
    ytüdeki abime söyliyim de mal olduğunu anlasın sağol bro
  • Şöyle bir şey; eğer kendini geliştirecekse kendine güveniyorsa, yazmalı ama artık ben bile böyle şeyler tartışmayı uygun bulmuyorum. Kendi bilir, hayat onun hayatı, bi bakmışsın senior developer olmuş, bir bakmışsın 35 yaşında junior kalmış.

-şöyle bir şey de yok, yok işte ben 19 yaşındayım, 15 senedir PC kullanıyorum kesin senior olurum. <-- cınnah olursun.
    Senin 15 senedir kullandığın PC, oyundan farklı bir şey olması lazım. Bazılarınız da biliyor ki oyun geliştiriciler oyun oynamıyor.

-Yazılım ilginç bir şey, en basitinden HTML öğrendim diyorsun, haftaya HTML5 çıkmış.

-Cerrah klişesi yapmayı kesin, insan gibi düşüncenizi savunun. Bi bok bilmeden konuşmayın. Abi tam düşüncemi değiştirecem, böyle aptalları görünce fıttırıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.