< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hay...
Babadan oğula nesil misiniz siz birader |
92726392O2. PC MUHENDİSLİGİ KAZANAMAYAN COMAR KONUSU
|
Bilgisayar görmedim hayatımda ceng yazıcam ağla
|
Zorlanacaklarsa da o zaman kendileri düşünür üzülür. Sen niye üzülüyorsun anlamadım? Devlet memuru kafasıyla tercih yapacaklarına en azından bişeyler üretebilecekleri alanlara yöneliyorlar.
|
Benim kucuk kardesim de doktor olmak istiyor bari soyliyim de gidip simdiden milleti bicaklamaya baslasin.İlgisi var mi yok mu anlamis olur hem.
|
Ceng benim baba mesleği.
Yılların bilgisayar kullanıcısıyım bilgisayar ile aram iyidir. Bu sene sanırım tercih yapmayacağım ama seneye ne yaparım bilmiyorum. Bu bölümü okuyup bir ömür boyunca kodlama ya da yazılım gibi bir şeyle uğraşarak mutlu olur muyum bilmiyorum. Okuması kolay olur benim için o ayrı ama İstediğiniz ve yapabileceğiniz bir bölüm ise yazın arkadaşlar kimseye de bakmayın sadece ceng için değil bütün bölümler için. Ama sırf parası için ya da bilmem ne için bir bölümü yazmayın. Sonuçta bir ömür yapacağınız bir iş olacak. Kimse üni 2.sınıftan sonra ya da mezun olduktan/işe girdikten sonra bir daha üniversite sınavına girmeyi kolay kolay istemez. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 10 Temmuz 2020; 16:10:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |