Şimdi Ara

PUBG YETERSİZLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Core I7-6700-3.4Ghz İşlemci 16Gb Ram NVidia geforce 710 2GB
    merhaba arkadaşlar sistemim bu şekilde diger oyunlarda herhangi bir problem yok ama PUBG girdigim zaman sanki 20 yıllık bilgisayar gibi çözünürlük fps berbat
    ne yaptıysam düzelmedi tüm ayarları yeni baştan kaç kez değiştirdim sorun nerde olabilir ne yapmam lazım ?

• Ekran kartını değiştirmen gerekiyor 2gb vram yetmiyordur. Oyunda ki "distance" ayarını very low 'a çek belki bir nebze düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını değiştir. Bütçen var ise GTX 1060 ve üzeri bir kart al sorunun düzelir
  • 480 p yukari cikma o ekran kartiyla 16 gb rem var birde kim size akil veriyorsa artik. ekran karti 1050 ti anca 1080p verylow anca ustu icin bence 1070 lazim artik gerisini sen dusun.

• ekran karti yetersiz.

• 710 dediğiniz grafik birimi sadece görüntü aktarmak ve ofis uygulamalarını çalıştırmak için tasarlanmıştır. 4k video bile oynatabileceğini sanmıyorum.
    Kısacası ekran kartınız:

PUBG YETERSİZLİĞİ
  • herkeze çok teşekkür ederim ekran kartı değiştirme vakti demek ki en uygun ve en kullanışlı önerir misiniz peki şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg Mobile Kasma Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En azından Gtx 1050 Ti almalısın. Bütçen varsa Gtx 1060 ve Gtx 1070 de düşünebilirsin.
  • o işlemciye o ekran kartını takmak kusura bakmayın ama ZULÜMDÜR
  • quote:

Orijinalden alıntı: asig

480 p yukari cikma o ekran kartiyla 16 gb rem var birde kim size akil veriyorsa artik. ekran karti 1050 ti anca 1080p verylow anca ustu icin bence 1070 lazim artik gerisini sen dusun.
    1080p verylow da 1050 Ti 90-100 fps görüyor pubg de. Ben texture ve AA yı high a çekip 75-80 civarı stabil oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3point

o işlemciye o ekran kartını takmak kusura bakmayın ama ZULÜMDÜR
    bende 4790k var ekran kartımda hd6570
    çok güzel oluyor tavsiye ederim

şaka bir yana arkadaşa tavsiyem ikinci el ucuza gtx 1050 alıp öbür nesile kadar idare etmesidir sonra istediğini alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.