Şimdi Ara

punto karşılaştırması yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam herkese arkadaşa araba bakıyoruz arada kaldı benim fikrim belli ama sizinde fikrinizi alalım dedik hemen alternatifleri söylüyorum araçların hepsi punto

1-) 1,3 75 bg lik mjet

2-) 1,4 starjet 95 bg lik benzinli

3-)1,4 t-jet 120 bg lik benzinli

4-)1,3 90 bg lik mjet (temizini bulmak sıkıntı)

sizce hangi motor seçeneği alınabilir benzinli olanlar hemen lpg uygulanacak özellikle t-jet yada starjet kullanan varsa yorumlarını bekliyorum yakıtı piyasası hakkında falan.Şimdiden tşkler....

• Grande Punto alma bence, git mis gibi mitsubishi colt'lar var onlardan al. Gerçi sadece bakımdan bakıma aklına gelir araba, sıkılırsın o yönü de var. Yakıtsa yakıt, genişlikse genişlik, donanımsa donanım; hepsi Colt'ta. Sağlamlıksa, standart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci541

Grande Punto alma bence, git mis gibi mitsubishi colt'lar var onlardan al. Gerçi sadece bakımdan bakıma aklına gelir araba, sıkılırsın o yönü de var. Yakıtsa yakıt, genişlikse genişlik, donanımsa donanım; hepsi Colt'ta. Sağlamlıksa, standart.
    punto olacak orası kesin ama mjet düşük km bulmak sıkıntı o yüzden benzinli bakıyoruz aslında daha çok ama temiz denk gelirse yüksek kmli mjetde olabilir ama benzimliler hakkında fazla bilgiye sahip değiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellagiooo

punto olacak orası kesin ama mjet düşük km bulmak sıkıntı o yüzden benzinli bakıyoruz aslında daha çok ama temiz denk gelirse yüksek kmli mjetde olabilir ama benzimliler hakkında fazla bilgiye sahip değiliz

Alıntıları Göster
    Multijetin yüksek km sinden korkma.benim araç 203 binde 75 lik punto. 1 ay önce kompresyon testinde %90 çıktı.Motor bakımları düzenli yapılmışmı vede en önemlisi aracı insanmı kullanmış ona bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

Multijetin yüksek km sinden korkma.benim araç 203 binde 75 lik punto. 1 ay önce kompresyon testinde %90 çıktı.Motor bakımları düzenli yapılmışmı vede en önemlisi aracı insanmı kullanmış ona bak..

Alıntıları Göster
    Punto'daki tüm motorlara rahatlıkla LPG uygulanmaktadır.
    Yüksek km'de bir dizel almaktansa, düşük km'li bir benzinli alıp LPG taktırmak çok daha mantıklı olacaktır.
    En az dizel kadar da ekonomik olacaktır.
    Ayrıca biraz da performanslı olsun diyorsanız 120 t-jet alır hem ekonomi yapmış olursunuz, hem performanslı bir aracınız olmuş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Punto'daki tüm motorlara rahatlıkla LPG uygulanmaktadır.
    Yüksek km'de bir dizel almaktansa, düşük km'li bir benzinli alıp LPG taktırmak çok daha mantıklı olacaktır.
    En az dizel kadar da ekonomik olacaktır.
    Ayrıca biraz da performanslı olsun diyorsanız 120 t-jet alır hem ekonomi yapmış olursunuz, hem performanslı bir aracınız olmuş olur.

Alıntıları Göster
    acaba t-jet mi daha iyi starjet mi kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz
  • Tabi ki t-jet daha iyi.Star atmosferik dümdüz motor.T-jet te ayağına hakim olabilirsen güzel yakıt tüketimine sahip olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Tabi ki t-jet daha iyi.Star atmosferik dümdüz motor.T-jet te ayağına hakim olabilirsen güzel yakıt tüketimine sahip olursun.
    t-jet kullanan kimse yok mu
  • quote:

t-jet kullanan kimse yok mu

Alıntıları Göster
    1.4 tjet ile ekonomi falan yapılmaz, şehiriçi 8.7 litre verisi var.

1.3 dizelden şaşmamak lazım, vergi-bakım-tüketim her yönden avantajlı bir motor, ayrıca hacmine ve dizel olmasına rağmen dengeli bir motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

1.3 dizelden şaşmamak lazım, vergi-bakım-tüketim her yönden avantajlı bir motor, ayrıca hacmine ve dizel olmasına rağmen dengeli bir motor.

Alıntıları Göster
    bence de multijetten şaşmamak gerek
  • quote:

lpg ile tüketim daha ekonomik olacaktır lpg ile kullanmak mantıklı olan uyumu güzelmiş
  • quote:

quote:

lpg ile tüketim daha ekonomik olacaktır lpg ile kullanmak mantıklı olan uyumu güzelmiş

Alıntıları Göster
    içlerinde en performanslısı 1.4 t-jet'tir.

1.4 Starjet 95hp, 1.3 M-jet 90hp performansları aynı denebilir. Starjet çok çok az bir farkla öndedir ama fark edilmez.

Yüksek kilometreli M-jet motordan korkmayın. 2 ay önce sattım, 90hp'liğini. Kilometresi 120.000km'nin üzerindeydi motor performansı %99'da sattım.

Ama sanıldığı kadar az yakmaz şehir içi en sakin, en iyi kullanımda 6.5lt'lerde gezinir. Biraz basayım derseniz, kısa mesafe giderseniz 7.5'u bulur geçer bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

içlerinde en performanslısı 1.4 t-jet'tir.

1.4 Starjet 95hp, 1.3 M-jet 90hp performansları aynı denebilir. Starjet çok çok az bir farkla öndedir ama fark edilmez.

Yüksek kilometreli M-jet motordan korkmayın. 2 ay önce sattım, 90hp'liğini. Kilometresi 120.000km'nin üzerindeydi motor performansı %99'da sattım.

Ama sanıldığı kadar az yakmaz şehir içi en sakin, en iyi kullanımda 6.5lt'lerde gezinir. Biraz basayım derseniz, kısa mesafe giderseniz 7.5'u bulur geçer bile.

Alıntıları Göster
    peki active ve dynamic donanım arasında malzeme kalitesi olarak çok fark var mı

• quote:

peki active ve dynamic donanım arasında malzeme kalitesi olarak çok fark var mı

Alıntıları Göster
    Kullanılan malzeme hepsinde aynı.

Sadece güvenlik ve konfor donanımı olarak ekstraları var. Tam bilmiyorum hepsini ama dynamic donanımda Dijital klima var, orta konsol daha güzel görünüyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Kullanılan malzeme hepsinde aynı.

Sadece güvenlik ve konfor donanımı olarak ekstraları var. Tam bilmiyorum hepsini ama dynamic donanımda Dijital klima var, orta konsol daha güzel görünüyor bence.

Alıntıları Göster
    18000 19000 a dizel punto mu alayım lpg li düşük km li punto mu? Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

18000 19000 a dizel punto mu alayım lpg li düşük km li punto mu? Ne dersiniz?

Alıntıları Göster
    1.3 90 hp olanına yönel bence vergi avantajı var motor ömrüde çok uzun 700 bın km kullanan taksiciler var piyasada 100-150 bın km korkutmasın senı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARB

1.3 90 hp olanına yönel bence vergi avantajı var motor ömrüde çok uzun 700 bın km kullanan taksiciler var piyasada 100-150 bın km korkutmasın senı

1.3 90 hp dizel mi ? benzinli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

Orijinalden alıntı: HARB

1.3 90 hp dizel mi ? benzinli mi?

1.3 benzınlısı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

Alıntıları Göster
    1.3 90hp tavsiye ederim. Sorunu, masrafı, vergisi az bir motordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timarsizsipahi

1.3 90hp tavsiye ederim. Sorunu, masrafı, vergisi az bir motordur.

Alıntıları Göster
    1.3 multijet 90 hp alın diyorsunuz, kusura bakmayın otomobil sektöründen arabalardan çok fazla anlayan birisi değilim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.