Vodafone kontörlü hat kullanıyorum bis üyeliğim var ama push maile bi türlü kayıt olamadım nasıl yapılıyor bilen var mı ?
quote:Orijinalden alıntı: Mr-Trojan Vodafone kontörlü hat kullanıyorum bis üyeliğim var ama push maile bi türlü kayıt olamadım nasıl yapılıyor bilen var mı ? bis 6.90 lık olansa sadece isim@vodafone.blackberry.com adresini kullanabilirsin sınırsız bis varsa 10 tane farklı posta adresi tanımlayabiliyordun
quote:Orijinalden alıntı: radiyanh quote:Orijinalden alıntı: Mr-Trojan Vodafone kontörlü hat kullanıyorum bis üyeliğim var ama push maile bi türlü kayıt olamadım nasıl yapılıyor bilen var mı ? bis 6.90 lık olansa sadece isim@vodafone.blackberry.com adresini kullanabilirsin sınırsız bis varsa 10 tane farklı posta adresi tanımlayabiliyordun teşekkür ederim
quote:Orijinalden alıntı: radiyanh quote:Orijinalden alıntı: Mr-Trojan Vodafone kontörlü hat kullanıyorum bis üyeliğim var ama push maile bi türlü kayıt olamadım nasıl yapılıyor bilen var mı ? bis 6.90 lık olansa sadece isim@vodafone.blackberry.com adresini kullanabilirsin sınırsız bis varsa 10 tane farklı posta adresi tanımlayabiliyordun Ben onuda tanımlayamadım binbir dert çıktı başıma.. http://forum.donanimhaber.com/m_59056251/tm.htm