Şimdi Ara

Pvp oynayanlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok
  • OldSchool KO başlayacak tekrardan. 3 şubat beta, 17 şubat resmi açılış. Baya kalabalık olacak bir 1299 server, tavsiye ederim eskilerdensen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

OldSchool KO başlayacak tekrardan. 3 şubat beta, 17 şubat resmi açılış. Baya kalabalık olacak bir 1299 server, tavsiye ederim eskilerdensen.

Oldschool aşırı zor bir serverdi. Yanlış hatırlamıyorum değil mi ? Denemiştim ama olacak gibi değildi 2 günde vazgeçmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

quote:

OldSchool KO başlayacak tekrardan. 3 şubat beta, 17 şubat resmi açılış. Baya kalabalık olacak bir 1299 server, tavsiye ederim eskilerdensen.

Oldschool aşırı zor bir serverdi. Yanlış hatırlamıyorum değil mi ? Denemiştim ama olacak gibi değildi 2 günde vazgeçmiştim

Evet MYKO db fakat level sınırı da 62. Sonra kademeli 65-70 oluyor o kadar.
  • W kullanıcısına yanıt
    Tam bilmiyorum da ben oynadığım zaman zorluğu beni caydırmıştı . 70 kağıdı almak falan çok sıkıntı. Premiumsuz da kasmanın mümkünü yoktu

• Boş boş pvplerde zaman harcayacağiza üstelik pre falan alip usko oynayin daha iyi. En azindan para falan geçer elinize azimsanmayacak kadar. Şimdi diyeceksiniz zevk bilmem ne.. bende oynadim pvp. oyunda zaman harca bilgisayar başinda uğraş sonra sifirlansin herşey bundan zevk alan varsa güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Boş boş pvplerde zaman harcayacağiza üstelik pre falan alip usko oynayin daha iyi. En azindan para falan geçer elinize azimsanmayacak kadar. Şimdi diyeceksiniz zevk bilmem ne.. bende oynadim pvp. oyunda zaman harca bilgisayar başinda uğraş sonra sifirlansin herşey bundan zevk alan varsa güzel

Zevk işi zaten, oyunu ciddiye alıp yatırım olarak görmediğim için pvp oynuyorum. Açıkçası usko'da aylık 200-250 TL vermek akıl karı değil. Aynı zamanda ESO oynuyorum ve milyon dolarlık, devasa bir oyun premium fiyatı Ko'nun yarısı kadar bile değil. Usko yine oynarım ama o parayı verince enayi gibi hissediyor insan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Boş boş pvplerde zaman harcayacağiza üstelik pre falan alip usko oynayin daha iyi. En azindan para falan geçer elinize azimsanmayacak kadar. Şimdi diyeceksiniz zevk bilmem ne.. bende oynadim pvp. oyunda zaman harca bilgisayar başinda uğraş sonra sifirlansin herşey bundan zevk alan varsa güzel

Zevk işi zaten, oyunu ciddiye alıp yatırım olarak görmediğim için pvp oynuyorum. Açıkçası usko'da aylık 200-250 TL vermek akıl karı değil. Aynı zamanda ESO oynuyorum ve milyon dolarlık, devasa bir oyun premium fiyatı Ko'nun yarısı kadar bile değil. Usko yine oynarım ama o parayı verince enayi gibi hissediyor insan.

Benim demek istediğim free takilmak. Ben para vermiyorum oyuna. Etkinliklere girip pazar vs yapiyorum. Ama dediklerine katiliyorum bu devirde bu kadar para verip oynayanlar varya hala tam komedi Ne usko ne pvp hiçbir şekilde oynanmaz artik. Lol, Cs, Dota aldi gitti piyasayi zaten.

• Zone MYKO.

Çok güzel server. Yabancı sayısı da gayet yüksek
  • Knight Kingdom açılıyormuş tekrardanhttps://www.facebook.com/KnightKingdom/?ref=ts&fref=ts
  • Zone myko farm mı ?

• Gordugum kadariyla knight kingdom iyi bir pvp olacaga benziyor.

• Zevk için oynanilcaksa homeko tarzı Server olabilir ya da hazir itemli Server tavsiye ederim.myko tam bi ahmaklık işi kasıyorsun okadar çat 1 aya ya Server kapanmış ya da sıfırlanmış. Myko oynayacaginiza usko oynayın daha iyi

• 1299 olmayan güncel, krowaz silahların falan olduğu, zor olmayan kolay item alıp deneme yapabilceğimiz bi pvp var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

1299 olmayan güncel, krowaz silahların falan olduğu, zor olmayan kolay item alıp deneme yapabilceğimiz bi pvp var mı bildiğiniz?

kingdom knight var hocam. şuan betada. sadece takı için farm var. gerisi pk. betadan sonra farm servar olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.