Şimdi Ara

PVP'Sİ EN EN ZEVKLİ OYUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Lineage2 baskar oyunlari bilmem ama
    1de simdiye kadar okudugum topiclerde ya utimate online yada guild wars'ti bunlardindan pvp lerinden cok bahsederlerdi.
    Ko nun ne pvpsi güzel anlamiyorum
    Adama vuruyormusun belli degilki:(

Bencede En İyisi L2 sro oynadım sarmadı pek pvpsi knight oynadım ondada sadece cz sro da atkı takması gerek fln ya atkı takmamışsa adam:) L2 de ne gzl istedin yerde dal diyelim clana savaş açtın adam atkı takmadı dalamıyon olayı yok vede l2 deki kale savaşları süper zevkli oluyo eventler fln tvt vs event fln bide sro da benim bildim kale savaşı yok sadece 5-10 kişi kale önünde savaşıyo o var oda kale savaşı deil normal vs l2 oynayın vs nedir öğrenin
  • beyler bence 18 eylül den itibaren herkez WarHammer Online en iyi pvp sistemine sahipdir diyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Lineage2 baskar oyunlari bilmem ama
    1de simdiye kadar okudugum topiclerde ya utimate online yada guild wars'ti bunlardindan pvp lerinden cok bahsederlerdi.
    Ko nun ne pvpsi güzel anlamiyorum
    Adama vuruyormusun belli degilki:(

Bencede En İyisi L2 sro oynadım sarmadı pek pvpsi knight oynadım ondada sadece cz sro da atkı takması gerek fln ya atkı takmamışsa adam:) L2 de ne gzl istedin yerde dal diyelim clana savaş açtın adam atkı takmadı dalamıyon olayı yok vede l2 deki kale savaşları süper zevkli oluyo eventler fln tvt vs event fln bide sro da benim bildim kale savaşı yok sadece 5-10 kişi kale önünde savaşıyo o var oda kale savaşı deil normal vs l2 oynayın vs nedir öğrenin

sen sroyu bayadır oynamadın herhalde o kale önüne toplananlar atkı takan vs yapmak isteyenler son gelişmeler için sitesine bak

• granado espada bence çok zevkli helede colony savasları cok güzel oluyor ve istedğin zaman pk yapabiliyorsun buda ayrı bir güzellik kasmaktan sıkılanları içinde kendi kasıyor zaten budabir artı
  • shaiya nasıl arkadaşlar oynayan varsa yada oynamış olan...şu an inidiriyorum..

arkadaşlar sadece pvp olarak sormştumda şimdi bu sitesinde guide sine bakarken ilk gorduğüm resim last chaos u andırdı benzio mu last chaosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FA7906EE -- 30 Ağustos 2008; 17:40:16 >
  • hiçbir oyunun milyonlarca en az 5 senelik playeri olmaz lineage2 pvp değil bir yaşam tarzıdır bir dünyadır şu ana kadar 30 tane oyun oynadim l2 kadar güzel pvp görmedim 5 kişi bul bi party kur 1 healer 2 ranger 1 paladin 1 mage ne aksiyonlar dönüyor gör
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

hiçbir oyunun milyonlarca en az 5 senelik playeri olmaz lineage2 pvp değil bir yaşam tarzıdır bir dünyadır şu ana kadar 30 tane oyun oynadim l2 kadar güzel pvp görmedim 5 kişi bul bi party kur 1 healer 2 ranger 1 paladin 1 mage ne aksiyonlar dönüyor gör

Uo'nun en dandik oyuncuları en az 6 yıllık oyuncular. 10 küsur yıldır oynayan adamlar var. Milyon değil milyar oyuncusu var. Sayılarla resmi ve resmi olmayan serverlarla karşılaştırırsan bütün MMORPG Ultima On-Line'nın altında ezilir. Bu alemin Micheal Jackson'ı gibi birşey UO. Kimse ona rakip olamaz ancak onun kadar iyi olabilir. ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

hiçbir oyunun milyonlarca en az 5 senelik playeri olmaz lineage2 pvp değil bir yaşam tarzıdır bir dünyadır şu ana kadar 30 tane oyun oynadim l2 kadar güzel pvp görmedim 5 kişi bul bi party kur 1 healer 2 ranger 1 paladin 1 mage ne aksiyonlar dönüyor gör

Uo'nun en dandik oyuncuları en az 6 yıllık oyuncular. 10 küsur yıldır oynayan adamlar var. Milyon değil milyar oyuncusu var. Sayılarla resmi ve resmi olmayan serverlarla karşılaştırırsan bütün MMORPG Ultima On-Line'nın altında ezilir. Bu alemin Micheal Jackson'ı gibi birşey UO. Kimse ona rakip olamaz ancak onun kadar iyi olabilir. ;)

katılıyorum....çok eski ve çok oyuncusu var..ve benim hayatımda ilk gördüğüm online oyun..:D

• 2 yıl öncesine kadar Ko ile kimse yarısamazdı daha sonra k2 networkun beceriksizligi+kücük oyuncular+hile+paraya duyulan ihtiyac vs . derken oyun

yerin dibine girdi su anda bi fikrim yok .
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

2 yıl öncesine kadar Ko ile kimse yarısamazdı daha sonra k2 networkun beceriksizligi+kücük oyuncular+hile+paraya duyulan ihtiyac vs . derken oyun

yerin dibine girdi su anda bi fikrim yok .

katılıyorum oyunu mahvetti...k2network kendi kendini bitirdi...ama hala oynuyolar o oyunu bilmiorm...küçük oyuncular
  • quote:

tamamen katılıyorum

soruyu soran arkadaş bak her mesajımda l2 yi vurguluyorum iyi bir clan ve iyi bir ally ile yapamıcağın şey yok bu oyunda...

aç bi sps mis gibi hızlı hızlı 1k 1k 1k indir arada 3-4k critlerlede bitir adamı bu kdrve oyunun en iyi tarafı bütün maplarda gördüğün her chara dalabiliyorsun(ctrl ile) pvp dediğin bu değilmidir? kale savaşlarını ve eventleride unutmazsan sevinirim kesinlikle indir başla oyuna 4gb olduğunu unut bu arada

• requiem oynayın...........pvp gerçekçive(wow gibi) gibi ama mekanlar cok karanlık ve kanlı ben bıraktım bi köşede duruyo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperkenci

Demek wowun yeni oyunu wrath of the lich king rise of the witch king den esinlenmişler.

Bikere pvp olarak en iyisi Rakiondur.Rakion pvp üzerine kurulmuş bir oyun.Pvp yapmadan kasamazsın.Pvp siz oynayamazsın.Ve tabi pvp bilmeden işin zevkini alamazsın.Premiumluların nerdeyse hiç avantajı yok.Gayet de güzel bir oyun ayrıca girme yöntemi var her odaya.(Tavsiyem)

Knight Online ve WoW kim ne derse desin aynı klasmandadır.Knight Online gb siz oynanmaz.Bedavalar arasından denicekseniz Knightın üstüne bi çizgi atın derim.

Silkroad Online da bence m almadan olmuyo.Pvp sistemi de berbat.Silkroada da bi çizgi atın bakim

Cabal Online güzel ama sıkıyo insanı pvp berbat.Bi çizgi daha

Dekaron Online : 16 yaşından küçükler oynamasın.(o kadar çok dini simge varki farketseler kafayı yerler)

Guild Wars: Pvp si en güzel olan oyun arkta gördüm çok güzel gerçekten.

World of Warcraft: Çok pahalı ya.Ayda 20 ytl verilirmi ya.

Bedava diyosan Rakion.(aslında her türlü rakion.) Para veririm diyosan Guild Wars (ama rakion daha iyi)

Knight Online da öneririm en ayrıntılı oyun.Ama knight a gb alacağınıza Guild Warsa bi kere para verin.

Ben tüm beleş online oyunları denedim(Metin 2 dahil)

artık wow u int. den indircem ve pw server da oynucam.Size pvp de başarılar.

(Rakion Rakion seslerini duyur gibiyim )

kardeş iyi demişsinde rakion uzun süreli oynancak bir oyun değil kesinlikle...sıkan bi oyun aynı mapler aynı taktikler klasik roomlu oyun...roomlu oyunlar hiçbir zaman mmorpg lerin yerini tutamaz. başta ilk başladığında sarar 3 5 gün oynarsın kasarsın fln sonra canın skıldımı oynancak oyunlar...10 20 tane belki roomlu oyun oynamışımdır...(dota ayrı bi klasman) infinity , fight clubdu galiba, rakion , gunbound,soldier front,warrock,dark and light,dota,gunz... dota hariç nerdeyse hepsi bir süre sonra sıkıcak oyunlar ünkü sürekli kendini tekrarlıyo...odalı oyun istiyorsanız infinity rakionun adını okutmaz ence oldukça fazla karakter seçeneği, rune sistemi,+ sistemi,pvp sistemi,clanlar fln...çok çeşitli combolar..yeterli miktarda missionlar...

@_GeWeZe_

shaiya bayaa güzel pvp sistemi KO gibi sürekli açık savaş yeri var ayrietten ilk harita ve bazı haritalar hariç heryerde dalınabiliyo diğer ırklar gelebilio yani...teklifli pvp var... modlar var biraz o sıkabilir kasarken ama benim tavsiyem oynucaksan normal modda kesinlikle mage aç...tek başınada çok rahat aksar partylerinde 1 numaralı adamı...priest ve defender de ole ama onlar tek aksamıyo...hard moda geçince istediğini aç istersen hard modda kalırsın UM açmassın...grafikleri galiba last chaosa biraz benziyo................

• Shaiya'ı bende oynuyordum 7 level olmustum sonra bir baktımki silmişim bile
    AMa pvpye cevap verceksek Last chaos favorim özellikle castle siege dehset bişi
  • PVP diyosaniz en zevkli PVP Kalonline da her an heryerde mask takim kesebiliyosun adami castle warlarida cok ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Nameless_

quote:

Orjinalden alıntı: alperkenci

Demek wowun yeni oyunu wrath of the lich king rise of the witch king den esinlenmişler.

Bikere pvp olarak en iyisi Rakiondur.Rakion pvp üzerine kurulmuş bir oyun.Pvp yapmadan kasamazsın.Pvp siz oynayamazsın.Ve tabi pvp bilmeden işin zevkini alamazsın.Premiumluların nerdeyse hiç avantajı yok.Gayet de güzel bir oyun ayrıca girme yöntemi var her odaya.(Tavsiyem)

Knight Online ve WoW kim ne derse desin aynı klasmandadır.Knight Online gb siz oynanmaz.Bedavalar arasından denicekseniz Knightın üstüne bi çizgi atın derim.

Silkroad Online da bence m almadan olmuyo.Pvp sistemi de berbat.Silkroada da bi çizgi atın bakim

Cabal Online güzel ama sıkıyo insanı pvp berbat.Bi çizgi daha

Dekaron Online : 16 yaşından küçükler oynamasın.(o kadar çok dini simge varki farketseler kafayı yerler)

Guild Wars: Pvp si en güzel olan oyun arkta gördüm çok güzel gerçekten.

World of Warcraft: Çok pahalı ya.Ayda 20 ytl verilirmi ya.

Bedava diyosan Rakion.(aslında her türlü rakion.) Para veririm diyosan Guild Wars (ama rakion daha iyi)

Knight Online da öneririm en ayrıntılı oyun.Ama knight a gb alacağınıza Guild Warsa bi kere para verin.

Ben tüm beleş online oyunları denedim(Metin 2 dahil)

artık wow u int. den indircem ve pw server da oynucam.Size pvp de başarılar.

(Rakion Rakion seslerini duyur gibiyim )

kardeş iyi demişsinde rakion uzun süreli oynancak bir oyun değil kesinlikle...sıkan bi oyun aynı mapler aynı taktikler klasik roomlu oyun...roomlu oyunlar hiçbir zaman mmorpg lerin yerini tutamaz. başta ilk başladığında sarar 3 5 gün oynarsın kasarsın fln sonra canın skıldımı oynancak oyunlar...10 20 tane belki roomlu oyun oynamışımdır...(dota ayrı bi klasman) infinity , fight clubdu galiba, rakion , gunbound,soldier front,warrock,dark and light,dota,gunz... dota hariç nerdeyse hepsi bir süre sonra sıkıcak oyunlar ünkü sürekli kendini tekrarlıyo...odalı oyun istiyorsanız infinity rakionun adını okutmaz ence oldukça fazla karakter seçeneği, rune sistemi,+ sistemi,pvp sistemi,clanlar fln...çok çeşitli combolar..yeterli miktarda missionlar...

@_GeWeZe_

shaiya bayaa güzel pvp sistemi KO gibi sürekli açık savaş yeri var ayrietten ilk harita ve bazı haritalar hariç heryerde dalınabiliyo diğer ırklar gelebilio yani...teklifli pvp var... modlar var biraz o sıkabilir kasarken ama benim tavsiyem oynucaksan normal modda kesinlikle mage aç...tek başınada çok rahat aksar partylerinde 1 numaralı adamı...priest ve defender de ole ama onlar tek aksamıyo...hard moda geçince istediğini aç istersen hard modda kalırsın UM açmassın...grafikleri galiba last chaosa biraz benziyo................

dark and light room lu değil be kaardeşim..ve fazla iyi de -------aksamaz------- .)

• liberty online(N-age,l2021) pvp de güzel her yerde adam kesebiliyosun ama hapse girme fln var ve üstünde suçlu yazıor o yazıyla towna gidersen seni öldürdüklerinde itemlerin yere saçılıyor:D...union savaşlarında kırmızı ve mavi takım var ikisinin de iki yanda çizgisi var orta alan serbest alan orta alan da herkes birbirini öldürebilir...ama mavi çizginin gerisindeki mavi takımdan birini öldüremezler ama kırmızılı biri mavi çizgiyi geçtiğinde takımına 1 puan yazılıor ve kendi tarafına gidior ordan tekrar karşıya yani mavi çizgiye gidebiliyor orta alanda 1 adamı öldürmek 20 puan kazandırıyor....yenen clan seviye atlıyor ve clan evleri ve bölgeleri var zten maçlarda bölgelere oynanıyor bölgelerdeki satıcılardan fln gelirleri union lideri alıyor....oyun ingilizce sadece private var görüntüde bazen kaymalar olabiliyor tek kötü yanı o....
  • ulen nası değil banamı anlatıyosun dotanın aynısı hatta bi süre oynamıştım bitane daha online oyun var ismi böyle bişeydi ama dark and light benim dediğim oyunun adı ve roomlu...darkness and light da olabilir :P
  • bende oynadım ama bende hatırlayamıyorum adını tam Darkness and Light olabilir zevkliydi baya
  • darkness and light ı bende oynamıştım warcrafta benziyorama tavsiye etmem çok sıkıcı!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.