Şimdi Ara

PVP'Sİ EN EN ZEVKLİ OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PVP Sİ EN ZEVKLİ VE OYUN OYNAMAYA DEĞECEK OYUN HANGİSİ SİZCE ?

• lineage II
    wow
    ryl2
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

lineage II
    wow
    ryl2
    sro (ne zaman ne olacağı bilinmez)

rakion (hılı parmak ve kıvrak zeka ister)

gunz (fazla soze gerek yok.....)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcanFaint

sro (ne zaman ne olacağı bilinmez)

rakion (hılı parmak ve kıvrak zeka ister)

gunz (fazla soze gerek yok.....)

Alıntıları Göster
    SRONUN PVP Sİ GÜZELMİ ADAM TEKLİF EDİYOSUN KABUL EDERSE KAPIŞIYOSUNUZ NERESİ GÜZEL BUNUN ... BENCE PVP DEDİĞİN KNİGHT GİBİ OLUCAK NERDE YAKALARSAN ÇAKICAKSIN ... BENCE ONLİNE OYUNLARDA BU TARZ PVP OLMALI ÖBÜR TÜRLÜ TEKLİF ET KABUL EDRSE KAPIŞALIM COK SIRADAN BENCE..

• quote:

Orijinalden alıntı: CuTe_BoY

SRONUN PVP Sİ GÜZELMİ ADAM TEKLİF EDİYOSUN KABUL EDERSE KAPIŞIYOSUNUZ NERESİ GÜZEL BUNUN ... BENCE PVP DEDİĞİN KNİGHT GİBİ OLUCAK NERDE YAKALARSAN ÇAKICAKSIN ... BENCE ONLİNE OYUNLARDA BU TARZ PVP OLMALI ÖBÜR TÜRLÜ TEKLİF ET KABUL EDRSE KAPIŞALIM COK SIRADAN BENCE..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CuTe_BoY

Bildiğim kadarıyla Sro da teklif etme ayrı.Atkı alıyosun kendı atkının renginden farklı olanlara dalabiliyosun teklif etme normal duello gibi bişeyd

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

quote:

Bildiğim kadarıyla Sro da teklif etme ayrı.Atkı alıyosun kendı atkının renginden farklı olanlara dalabiliyosun teklif etme normal duello gibi bişeyd

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

quote:

doğru arkadaş ryl2 yle karıştırdı sanırım

ayrıca sroda bi kale savaşının yerini hiçbirşey tutamaz.yakalıyıp kescem diosan guiild savaşlarına gir.nerde yaklarsan dal.ve ya hunter-theif-trader ol nerde gorursen saldır.ayrıca onlar da sana gelebilir.mesela traderle kervan çekion çat die thifler geldi nolcak.2 kişi solicen cat 2 de hunter gelcek kapışçanız işte

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

quote:

doğru arkadaş ryl2 yle karıştırdı sanırım

ayrıca sroda bi kale savaşının yerini hiçbirşey tutamaz.yakalıyıp kescem diosan guiild savaşlarına gir.nerde yaklarsan dal.ve ya hunter-theif-trader ol nerde gorursen saldır.ayrıca onlar da sana gelebilir.mesela traderle kervan çekion çat die thifler geldi nolcak.2 kişi solicen cat 2 de hunter gelcek kapışçanız işte

Alıntıları Göster
    l2 nin bayağı güzel kale savaşları fln...
    rf onlinenin de güzel hem normal savaşlar var vede ortak kasma yerlerinde istediğini kesebiliyosun....
    shaiya online var sürekli açık savaş yerleri var KO daki cz gibi hemde her lvl için 1-15 , 18-30 , 31-50 gibi....oyunun başından sonuna pvp yani.... vede kazndığınız pointler işe yarıyo stat fln alıyosunuz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Nameless_

l2 nin bayağı güzel kale savaşları fln...
    rf onlinenin de güzel hem normal savaşlar var vede ortak kasma yerlerinde istediğini kesebiliyosun....
    shaiya online var sürekli açık savaş yerleri var KO daki cz gibi hemde her lvl için 1-15 , 18-30 , 31-50 gibi....oyunun başından sonuna pvp yani.... vede kazndığınız pointler işe yarıyo stat fln alıyosunuz...

Alıntıları Göster
    ben sro online oynadim arkadaslar teklif edip pvp yapiyosun atkiyi takipta yani atkı takıp pata küte kimse dalmıyor yada pvp yapmak isteyenler atkı takıp bekliyorlar birinin gelmesini sonucta teklife dayalı pvp sistemi ha sizin dediniz gibi arada arızalar cıkıyo atkı takıp sağa sola dalan

ayrıca sroya kale savaşları geldimi haberim yok baya oldu bırakalı yanlıs anlaşılma olmasın sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuTe_BoY -- 26 Ağustos 2008; 13:07:45 >

• quote:

ben sro online oynadim arkadaslar teklif edip pvp yapiyosun atkiyi takipta yani atkı takıp pata küte kimse dalmıyor yada pvp yapmak isteyenler atkı takıp bekliyorlar birinin gelmesini sonucta teklife dayalı pvp sistemi ha sizin dediniz gibi arada arızalar cıkıyo atkı takıp sağa sola dalan

ayrıca sroya kale savaşları geldimi haberim yok baya oldu bırakalı yanlıs anlaşılma olmasın sonra

Alıntıları Göster
    valla knighta sronun pvpleri güzeldi
    bide su rokionu denemek lazım pvp zor herhalde hızlı parmaklar kıvrak zekan

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgunes

Alıntıları Göster
    En güzel Pk sistemi Knight Online'de var ne kadar kızsanızda bu oyuna genede öyle bunu kabul etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

En güzel Pk sistemi Knight Online'de var ne kadar kızsanızda bu oyuna genede öyle bunu kabul etmek lazım.

Alıntıları Göster
    pvp diyince guild wars gelio aklıma zevkli dersen zevk almak için hızlı oynanış gerek bnce buda flyffta dekaronda ve cabalda var

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

mutlaka denemlisin.ama adamlar var seni maymun ediolar bnm bırakmamın sebebi skill yok neyle başlıosan oyle bitiriyorsun ve de haritalar çok az geldi bana şimdi infinity ye başladım bunda da çok guzel pvp olayı kesinlikle deneyin.rakionu andırıyor ama daha hızlı ve daha surukleyici

• quote:

quote:

mutlaka denemlisin.ama adamlar var seni maymun ediolar bnm bırakmamın sebebi skill yok neyle başlıosan oyle bitiriyorsun ve de haritalar çok az geldi bana şimdi infinity ye başladım bunda da çok guzel pvp olayı kesinlikle deneyin.rakionu andırıyor ama daha hızlı ve daha surukleyici

Alıntıları Göster
    UO
    RF
    Bunlarda üst seviye charlarla PvP yaptıktan sonra WOW mow boş geliyor adama...

• quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

UO
    RF
    Bunlarda üst seviye charlarla PvP yaptıktan sonra WOW mow boş geliyor adama...

Alıntıları Göster
    Lineage2 baskar oyunlari bilmem ama
    1de simdiye kadar okudugum topiclerde ya utimate online yada guild wars'ti bunlardindan pvp lerinden cok bahsederlerdi.
    Ko nun ne pvpsi güzel anlamiyorum
    Adama vuruyormusun belli degilki:(
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GhosTurk

quote:

skill yoksa nasıl vuruluyor ki oyun karışıksa onda zevk kalmaz

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

yani skill yok derken belirli combolar var sağ tık sol tık kombinasyonlarıyla yapıosun rakion KO gşibi fln değil odalı ve mausla vuruş yapıyosun... infinityde skill alma sistemi var o güzel almadan yapamıyosun fln... infinity güzel bi oyun bayağı gametribeninkinde türk clanıda var oyunun en iyi clanlarından biri...
    UO yu yazmamıştım üst mesajda ama hala UO kadar sürükleyici ve kendine bağlayıcı bi pvp yok benim gözümde çok alternatifli knightteki gibi aynı mekanlar sürekli robot gibi git adama vur vur öldür değil...UO yu söylemememin nedeni kimsenin yeni başlıcağını sanmıyorum grafiklerden doalyı.oynayanda zaten biliyodur. artık pek server kalmadı ama...

benim önerebileceğim senin istediğin yani kastıktan sonra bi amacın olabileceği oyunlar(mmorpgleri sölicem odalı oyunları deil):
    WoW
    Lineage2
    RF
    Shaiya
    Guild Wars

• quote:

Orijinalden alıntı: _Nameless_

quote:

quote:

quote:

yani skill yok derken belirli combolar var sağ tık sol tık kombinasyonlarıyla yapıosun rakion KO gşibi fln değil odalı ve mausla vuruş yapıyosun... infinityde skill alma sistemi var o güzel almadan yapamıyosun fln... infinity güzel bi oyun bayağı gametribeninkinde türk clanıda var oyunun en iyi clanlarından biri...
    UO yu yazmamıştım üst mesajda ama hala UO kadar sürükleyici ve kendine bağlayıcı bi pvp yok benim gözümde çok alternatifli knightteki gibi aynı mekanlar sürekli robot gibi git adama vur vur öldür değil...UO yu söylemememin nedeni kimsenin yeni başlıcağını sanmıyorum grafiklerden doalyı.oynayanda zaten biliyodur. artık pek server kalmadı ama...

benim önerebileceğim senin istediğin yani kastıktan sonra bi amacın olabileceği oyunlar(mmorpgleri sölicem odalı oyunları deil):
    WoW
    Lineage2
    RF
    Shaiya
    Guild Wars

Alıntıları Göster
    Gerçekçilik / Görüntü olarak Bence Guild Wars

Ama PvP Seçenekleri Olarka Knight Online.. CZ 4ever :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Gerçekçilik / Görüntü olarak Bence Guild Wars

Ama PvP Seçenekleri Olarka Knight Online.. CZ 4ever :)

Alıntıları Göster
    rakionda odalara girmek de zor ve hilede var(benim oynadığım zaman oleydi)...ama yinede zevkli oluyor combolar fln.... golem kesmesi:))..tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1FA7906EE

rakionda odalara girmek de zor ve hilede var(benim oynadığım zaman oleydi)...ama yinede zevkli oluyor combolar fln.... golem kesmesi:))..tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BU TOPİCİ ACMAMIN SEBEBİ İŞ OLSUN DİYE DEĞİL BENİM DÜŞÜNDÜĞÜMÜ ACABA HERKES DÜŞÜNÜYORMU DİYE MERAK ETTİM Kİ DÜŞÜNCELERİMDE HAKLIYIM...

DÜŞÜNCELERİM ŞU NEDEN BU KADAR ONLİNE OYUN VAR VE NEDEN HERKES SÜREKLİ OYUN DEĞİŞTİRİYOR..

SEBEBİ ŞU BİZİM TÜRK MİLLETİ GÖRSELLİĞE COK ÖNEM VERİYOR Bİ OYUN GÖRDÜMMÜ OVV SÜPER HADİ BAŞLAYALIM AMA KAS KAS BAKIYORKİ AYNI SADECE LVL KASIYOSUNUZ APTAL GİBİ COGU ONLİNE OYNUN HİC Bİ AMACI YOK SADECE LVL KASICAKSIN BABA OLUCAKSIN TEKE TEK PVP YAPICAKSIN ÇAKICAKSIN O KADAR ...KNİGHTIN COK SEVİLMESİNİN SEBEBİ PVP Sİ OYUNDA GÖRSELLİK YOK AMA HEYECAN VAR TEKLİF ETME FALAN YOK ADAM ÖNÜNE CIKIYOR KİM SAĞLAMSA KAZANIYOR...

15 KİŞİ MSJ ATTIYSA BUNLARIN NERDEYSE TAMAMI FARKLI OYUN LAR YAZMISLAR GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ

KNİGHT...SRO...SHAİYA..RAKİON...LİNEAGE2...GUNZ...RYL2...GUİLD WARS....WOW...RF...UO....

E HANGİSİ PVP ACISINDAN SAGLAM

BEN KNİGHTA BASLAMADIM BLE AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA PVP DE KNİGHT ABİ

• quote:

ARKADAŞLAR BU TOPİCİ ACMAMIN SEBEBİ İŞ OLSUN DİYE DEĞİL BENİM DÜŞÜNDÜĞÜMÜ ACABA HERKES DÜŞÜNÜYORMU DİYE MERAK ETTİM Kİ DÜŞÜNCELERİMDE HAKLIYIM...

DÜŞÜNCELERİM ŞU NEDEN BU KADAR ONLİNE OYUN VAR VE NEDEN HERKES SÜREKLİ OYUN DEĞİŞTİRİYOR..

SEBEBİ ŞU BİZİM TÜRK MİLLETİ GÖRSELLİĞE COK ÖNEM VERİYOR Bİ OYUN GÖRDÜMMÜ OVV SÜPER HADİ BAŞLAYALIM AMA KAS KAS BAKIYORKİ AYNI SADECE LVL KASIYOSUNUZ APTAL GİBİ COGU ONLİNE OYNUN HİC Bİ AMACI YOK SADECE LVL KASICAKSIN BABA OLUCAKSIN TEKE TEK PVP YAPICAKSIN ÇAKICAKSIN O KADAR ...KNİGHTIN COK SEVİLMESİNİN SEBEBİ PVP Sİ OYUNDA GÖRSELLİK YOK AMA HEYECAN VAR TEKLİF ETME FALAN YOK ADAM ÖNÜNE CIKIYOR KİM SAĞLAMSA KAZANIYOR...

15 KİŞİ MSJ ATTIYSA BUNLARIN NERDEYSE TAMAMI FARKLI OYUN LAR YAZMISLAR GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ

KNİGHT...SRO...SHAİYA..RAKİON...LİNEAGE2...GUNZ...RYL2...GUİLD WARS....WOW...RF...UO....

E HANGİSİ PVP ACISINDAN SAGLAM

BEN KNİGHTA BASLAMADIM BLE AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA PVP DE KNİGHT ABİ

Alıntıları Göster
    Pardon şunu söylemeyi unuttum.. PvP'si En zevkli oyun Knight'dı.. Hileciler oyuna bulaşmadan önce..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.