Archlord'u denemek istiyorum sizce pvp si nasıldır ?
bu konuyu ben actim daha önce anime tarzıda dahil bi cok oyun oynadım suan REİSİN FORECE( RF ONLİNEYE) BASLADIM KESİNLİKLE SUANA AKDAR OYNADIM OYUNLAR İCİNDE EN İYİ PVP SİSTEMİNE SAHİP OYUN HERKESE TAVSİYE EDERİM COK ZEVKLİ Bİ OYUNMUS GERCEKTEN..
quote:
Orjinalden alıntı: CuTe_BoY
bu konuyu ben actim daha önce anime tarzıda dahil bi cok oyun oynadım suan REİSİN FORECE( RF ONLİNEYE) BASLADIM KESİNLİKLE SUANA AKDAR OYNADIM OYUNLAR İCİNDE EN İYİ PVP SİSTEMİNE SAHİP OYUN HERKESE TAVSİYE EDERİM COK ZEVKLİ Bİ OYUNMUS GERCEKTEN..
su oyunu bi ben sevemedim ne isse anlamadım ..
quote:
Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS
Pot basmak istemiyosan knightta asas aç minör yap sadece mana pot bas
ben ardream da 0 hp 300 mp pot ile dolaşıyodum :)
Kesinlikle Age of Conan derim. Cok harika bir pvpsi var. Gorsel olarak da zengin. Bol bol skill de var. Ee daha ne istiyon ki sen ?
quote:
Orjinalden alıntı: Coleyenema
Kesinlikle Age of Conan derim. Cok harika bir pvpsi var. Gorsel olarak da zengin. Bol bol skill de var. Ee daha ne istiyon ki sen ?
hiiç oyun istiyorum sen ?
quote:
Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe
quote:
bende pek sevemedim ethere gidiyon orada acayip bayıyor oyun öyle böle değil
Infinity Online ve Rising Force Online. RF de belli bir levelden sonra kasabilmek için PvP yapman gerekiyor (ki düşük levelken hep kesiyorlar)
quote:
Orjinalden alıntı: aykut1993
quote:
quote:
Biz bu tür oyunculara zayıf halka diyoruz. :)
KwonHo vardı bir zamanlar. Hatırladıkça bir iç çekiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN
quote:
Orjinalden alıntı: aykut1993
quote:
quote:
Biz bu tür oyunculara zayıf halka diyoruz. :)
Diyosunki rf sevmeyenler zayıf halka
quote:
Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe Diyosunki rf sevmeyenler zayıf halka
Ben demiyorum sen diyorsun... :)
quote:
Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN
quote:
Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe Diyosunki rf sevmeyenler zayıf halka
Ben demiyorum sen diyorsun... :)
Göz doktarına git .
Ya hangi oyunu söylediyseniz girip bi sitesine baktım tam güzel diyorum indiriyim diyorum bi bakıyorum en az 2.2gb sora apışıp kalıyorum tabi boyutu düşük bi oyun yokmu önereceğiniz güzel saracak bi oyun ?
archlord da pvp sistemi biraz zayıf gvg (guild vs guild) mükemmel ötesi bişi xDdenemeniz lazım.savaşlara zaten girmeyin adam tek atıyor xD80+ hepsi.
quote:
Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ
Ya hangi oyunu söylediyseniz girip bi sitesine baktım tam güzel diyorum indiriyim diyorum bi bakıyorum en az 2.2gb sora apışıp kalıyorum tabi boyutu düşük bi oyun yokmu önereceğiniz güzel saracak bi oyun ?
cs 1.6
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ
cs 1.6
oda sıktı artık :P archlord'u indiriyorum şimdi en düşük bulabildiğim o bakalım inş boşa gitmez
archlord u indiriyosan archlord güzel bi oyun tabi AoE lwl kasıosan xD
quote:
Orjinalden alıntı: lıhgt_mage
archlord u indiriyosan archlord güzel bi oyun tabi AoE lwl kasıosan xD
Artık sen bana yardımcı olursun light mage :P berserker açmayı düşünüyorum iyimi sence o karakter ?
bence human ol ben moon elfim ama human knight ol bir kaç türk guildi war onları görebilirsin oyundaki adım Keepe12 yardımcı olurum x)