Şimdi Ara

PVP'Sİ EN EN ZEVKLİ OYUN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LİNEAGE2 pvp herkese göre değil zaten herkes kaldıramazz yani herkes l2 oynıyamaz bir çok kez şahit oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taaruz -- 23 Mayıs 2009; 18:33:44 >
  • eve onlinı denedinizmı hıc bı denersenız pvp nın anlamını ogrenırsınız emınım :) bahsettıgınız oyunlarda pvp suresı 2-3 dakıka hadı abartıp 3-5 saat deyın ama evede gunlerce surer hatta haftalarca
  • ULTIMA ONLINE
  • AION
  • Herkez 3-5 tane oyun sölyo bu kadar mı oyun var internet aleminde ya
  • Kesinlikle

Ultima Online
  • aocun pvp sistemi (murder cart curt) ile uo nun ki aynı diye biliyorum.(yanlış biliosam düzeltin )
    bu durumda modern olan kazanır ki aoc derim ben
  • Continent of the ninth online daha çıkmadı ama videoları süper
    Terra Online yine çok güzel bir oyun daha çıkmadı bu ikisinin pvpsi bide soul and blade nin pvpsi çok güzel ;)
  • terra piyasada ne aion birakır nede wow video izledimmm çok beğendim onu beklıyorum artıkk pvp tek l2 derim her zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: taaruz

terra piyasada ne aion birakır nede wow video izledimmm çok beğendim onu beklıyorum artıkk pvp tek l2 derim her zaman

WOW'u piyasadan silecek oyun şu an için imkansız gibi. En iyi ihtimalle tanınmış ve sağlam firmaların özenle yaptığı bir oyun WOW'un tahtını zorlar. Bunun için sağlam bir Lore da şart. Ubisoft gerizekalılık ediyor, ah o Prince of Persia serinizde ne biçim malzeme var be, kullansanıza. Hele Legacy of Kain serisi, off. Boss olarak bir de Kain konsa, Raziel konsa, o atmosfer, o mekanlar...Of ki ne of. Yazık ediyorlar.
  • Knight
    Ryl2
    Wow
    Gunz
    Sro
  • tabiki aoc
  • Airrivals eğlenceli derim ancak kapılarda kamplaşma oluyo geleni gebertiyolar bu size başta kötü gelebilir ama herkes toplanıp aynı anda içeri girince 2 ırk arasında şaşırma oluyo
    asıl eğlence burda başlıyo ama ben savaşa girmem diyorsan arena var grup ya da teke tek savaşırsın istersen WS atıp karşılıklı savaşırsın
    ama en iyi tarafı savaşlarda kazanılar SP(savaş puanı) ile daha iyi zırhlar alabilirsin
    oyunun öyle bi şekilde yapmışlar ki nerdeyse bütün gemiler aynı güçte
    Bide bu oyunda uçak kullanıyosun
  • f2p de 1 v1 pvp diyosan dekaron güzel
    f2p de 30v30 falan istiyosan shaiya
    p2p aoc
  • quote:

Orjinalden alıntı: taaruz

terra piyasada ne aion birakır nede wow video izledimmm çok beğendim onu beklıyorum artıkk pvp tek l2 derim her zaman

haklısın terra o ne aion nede wow bırakır fakat sana c9 a bak derim tera 2. planda kalır :D
    C9(contient Ninth) böyleydi sanırım bi bak derim :D
    pvp sevmem zevk almam ama tera die bişi gecince mesej yazmak istedim :D
  • tartışmanız hata. Tabiki Lineage2
  • F2P oyunlardan bahsediyorsak ( En azindan kağıt üstünde F2P )
    PvP - PvE - Siege sistemi - Görsellik - Craft sistemi vs vs totalinde en sağlam oyun archlord kim ne derse desin
    Cyripus PvP serverina gelin.
    Çok dengesiz bi oyun işin zevki de orda =),
    CC itemli ve unq takılı 30 level char 50 leveli rahat rahat kesebiliyo XD
    Hakkaten sağlam olmayan hiç bir char ayakta duramaz archlordda. PvP sistemi mükemmel her yerde her şey için herkesi katledebiliyosunuz :D GvG ler , Siege , Arena , Spot kavgalari , Kapı önü ego tatmini kavgalari , Ve en gıcık edeni kasarken milleti öldürmek bunlardan bir kaçi... Ölürseniz itemlerinizi kaybetme şansınız var. Skull sistemi var ilk atak yapanda ölünce item düşürme ihtimali artar 20 dakka sürer etkisi daha düşük levellari keserseniz VP alirsiniz o skullin rengi değişir ve kasip pardon letter düşürmezseniz geçmez falan acaip sarıyo oyun.CC almazsanız oynamayın yalnız. Ayrica berbat bi ekonomisi var oyunda auctionda max 100mye satiliyo item o yüzden unique takilar(500m-3milyar) elle trade ediliyo bu da sakatlik doğuruyo tabi :D
    Berserker açacak olan arkadaş sakın açma =)
    En iyi pvp chari knighttir ancak zor kasilir.Human archer 56dan sonra zayıf kalıyo onu da onermem.
    Ya Orc Hunter aç pvp de de sağlam kasmada da ya da Ranger aç pvpde baya bi sağlam ama doğru unique takilari dizmen lazim.ben aylarca unq kastim düşecek gibi değil ara verdim biraz Rohana donim dedim ama galiba hala acaip lag var :S

• şimdi 70 lvl sınırken en mükemmel oyun ko idi 80 in başlarındada güzeldi ama sonra koxp un artma para ile 9 itemlere sahip olabilme platinium premium gibi bi olayla 1 ayda 80 lvl charlara sahip olabilme gibi oyunda emek sahibi olanların hakkının yenilmesi gibi bi durum oldu.
    haksız ve adaletten uzak bi ko kimseyi cezbetmez oldu tamamen oyun yapımcılarına para kazandırmak psikolojisi ile hareken eden bi sistem kuruldugundan dolayı.
    sonrada dahada abartılıp edit item satan gm ler filan yani artık istediğin akdar emek sarfet sen en iyi olamıyorsun illaki para koycaksın.
    sadece premium olsa hadi yapımcıların bi ton harcaması var onlara sayalım.
    scrool olsa pusdaki dexler filan onlarıda kabul edeyim.
    ama pathos glove yok walkry oyun icinde çok avaztaj veren itemlerin pusdan satılması bunlar hep para kazanma hırsı ile yapıldı ve oyunda denge tamamne paradan yana kaydı.

ama pvp dendiğinde kesinlikle k.o hilesiz hali ile tek geçilir.

ikinci sıra wow dur bence iki oyunuda oynadım

wow da koya yakın pvp olrak kasmasıda görev ve artık her yerden girebildiğin dungeonlar 2 aya 80 olunuyor.
    item yapmakda birlikte hareket edebilecein bi clana guilde sahipsen olur online olma süren 24 saat olmak zorunda değildir
    gerekli saate gerekli raidlere katılman lazım

oynanamasıda çok zor değil ama ii pvp içiin tüm classların sana nasıl saldırıcagını nerede hangi skili kullanacaklarını bilmen tahmin etmen onagörede atack yapman lasım

ko dan kaliteli olan mantıklı olan pvp unsuru ise healer karakterlerin ko daki gibi tank olmaması yani bi partyde kolaylıla priesti indrebilrsin bi rogue ile
    arkadan dalıp stun combo yada yüksek damage seri bi combo ile kesip partyi healersız bırakabilirsin.

ama koda healer lar en zor ölen tanklar oldukları icin onlar ölmedende partyi kesmen çoook zor oldugundan tırmalar durusun :D

bu konuda wow u tebrik ediyorum.

wow ilk başta para gerektiriyor

20 tl aylık para veriyorsun sabit
    20 tl 70 sınırını almaya
    40 tl de 80 sınırını almaya
    ondan sonra daimi olrak aylık 20 lira
    ama gm ler sorularına kesin cevap veriri soyulursan muhattabın vardır
    hiç kimse para ile senden daha üstün iteme sahip olamaz
    sadece gold satışı vardır yani oyun parsı oda illegaldir yakalanırsan banlarlar

bundan çıkıcak sonuç ko dan ziyade wow oynayabilirsin

ko da çevren varsa onuda oyanaybilirsin diğer oyunlardan zevkl alıcagını yılarca oynayacagını düşünmüyorum

• Hortlatmışlar yine konuyu.

Şu gankerlar olmasa Allods'un PvP'si o kadar zevkli ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 13 Eylül 2010; 12:55:31 >
  • 2d olarak Ultima Online 3d olarak Warhammer Online.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.