Şimdi Ara

PVP'Sİ EN EN ZEVKLİ OYUN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • human pek sarmıyo beni ya ama olcaz artık napalım :P tamam ben sana ulaşırım oyunda =)
  • KESİNLİKLE PVP Sİ EN ZEVKLİ OYUN '' RF ONLİNE '' DİYORUM

online oyun müptelası olup denemeyenler için bir eksiklik diyorum
  • SRO - tabikide
  • sromu güldürme beni yaw aga atkıyı takta bi kapışak bumudur pvp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuTe_BoY -- 15 Eylül 2008; 4:04:36 >
  • ko nun pvp si güzeldir wow fazla sarmaz l2 de güzel diyolar fakat hiç oynamışlığım yok
  • Tabikide WoW Oyun PVP Tamamen El Becerisi Ve Strateji Bağlı Çoğu oyun gibi En Güçlü Skilleri Vurma Peşinde Deilsin Ayrıca Skilleri Damage Üzerine Deil Özellik üzerine Kurulu
  • Turn Based seviyorsanız ve grafik önemli değil diyorsanız dofus oynayın derim...İtem,level,class farketmez hepsini bi kenara bırakın sadece zekanızı konuşturun stratejinizi belirleyin ve kral olun satranç gibi pvp yapın...

ha şu da var 10 fırın ekmek yemeden başlamayın oyuna
  • ryl2 tartarus oldukca serı bır pvp ortamı var hemen her dakka ıkı ırk bırbırıyle habıre kapısıyor kım kımı nerde bulursa opuyor dahada ıyısı hergun savaslar var savaslarda allah ne verdıyse bırbırınze gomuyorsunuz yanı emın ol ko yu aratmıyor pvp olarak
  • KO degil K2 Network ile ilgili hersey hile ve bug zaten bide lagli..
  • WOW
  • Şu an wow oynuyorum ama pvp si zevkli oyun açık ara age of conan. Başka hangi oyunda, size saldıran birinin önce kollarını sonra kafasını kesip, emotionla cesedinin üzerine işeyerek dalga geçebilirsiniz ki.
  • warhammer online nın grafik ve quest lvl alma sistemini ko nun pvp pk savaş sistemiyle birleştirilrse tadından yenmez bi oyun olur ama o zeka yok bu oyun yapımcılarında oyuncuların ne istedikleri hakkında en ufak fikirleri yok..
  • p2p de lineage 2 ve guild wars
    f2p de SRO,lineage 2 privateleri
  • Shaiya Online fena değildir.
  • 1 aoc
    2 guildwars
    3 wow
    derim ben
  • Lineage2 tek geçerim pvp pk sistemi en iyi oyunn herşey serbest varmı ötesiii
  • WOW
    Age of Conan
    Warhammer Online

Diğer oyunlara bakmayın bile...Bu oyunları adam akıllı oynayan PVP sistemlerinin güzelliğini görür. Zira ben artık hareket etmeden düz Skill vurulan oyunlara PVP'si güzel demiyorum. KO'daki gibi basit S-W Combosu falan değil ha dediğim yanlış anlaşılmasın.

Bir tane daha oyun var aslında, üstte bir arkadaşın dediği gibi oynanması için kırk fırın ekmek yenmesi gereken ve herkese göre olmayan leziz bir oyun; Dofus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 21 Mayıs 2009; 22:45:00 >
  • warhammer tamamen pvp üzerine kurulu pvp sevenler kesinlikle oynamalı
  • ko'da illegallik,lag,buglar olmazsa baya zevkli bir pvp sistemi var. ayrica cabal online'ın pvp sistemi de bayaa zevkli. WoW'u karıştırmıyorum bile 1 alterac valley'i hiç birşeye değişmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Lineage2 baskar oyunlari bilmem ama
    1de simdiye kadar okudugum topiclerde ya utimate online yada guild wars'ti bunlardindan pvp lerinden cok bahsederlerdi.
    Ko nun ne pvpsi güzel anlamiyorum
    Adama vuruyormusun belli degilki:(

l2 dan daha zevkli pvp yok.

istedigin zaman istedigin kisiyi oldure biliorsun, baban bile olsa .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.