Şimdi Ara

PVP'Sİ EN EN ZEVKLİ OYUN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jasuha

şimdi 70 lvl sınırken en mükemmel oyun ko idi 80 in başlarındada güzeldi ama sonra koxp un artma para ile 9 itemlere sahip olabilme platinium premium gibi bi olayla 1 ayda 80 lvl charlara sahip olabilme gibi oyunda emek sahibi olanların hakkının yenilmesi gibi bi durum oldu.
    haksız ve adaletten uzak bi ko kimseyi cezbetmez oldu tamamen oyun yapımcılarına para kazandırmak psikolojisi ile hareken eden bi sistem kuruldugundan dolayı.
    sonrada dahada abartılıp edit item satan gm ler filan yani artık istediğin akdar emek sarfet sen en iyi olamıyorsun illaki para koycaksın.
    sadece premium olsa hadi yapımcıların bi ton harcaması var onlara sayalım.
    scrool olsa pusdaki dexler filan onlarıda kabul edeyim.
    ama pathos glove yok walkry oyun icinde çok avaztaj veren itemlerin pusdan satılması bunlar hep para kazanma hırsı ile yapıldı ve oyunda denge tamamne paradan yana kaydı.

ama pvp dendiğinde kesinlikle k.o hilesiz hali ile tek geçilir.

ikinci sıra wow dur bence iki oyunuda oynadım

wow da koya yakın pvp olrak kasmasıda görev ve artık her yerden girebildiğin dungeonlar 2 aya 80 olunuyor.
    item yapmakda birlikte hareket edebilecein bi clana guilde sahipsen olur online olma süren 24 saat olmak zorunda değildir
    gerekli saate gerekli raidlere katılman lazım

oynanamasıda çok zor değil ama ii pvp içiin tüm classların sana nasıl saldırıcagını nerede hangi skili kullanacaklarını bilmen tahmin etmen onagörede atack yapman lasım

ko dan kaliteli olan mantıklı olan pvp unsuru ise healer karakterlerin ko daki gibi tank olmaması yani bi partyde kolaylıla priesti indrebilrsin bi rogue ile
    arkadan dalıp stun combo yada yüksek damage seri bi combo ile kesip partyi healersız bırakabilirsin.

ama koda healer lar en zor ölen tanklar oldukları icin onlar ölmedende partyi kesmen çoook zor oldugundan tırmalar durusun :D

bu konuda wow u tebrik ediyorum.

wow ilk başta para gerektiriyor

20 tl aylık para veriyorsun sabit
    20 tl 70 sınırını almaya
    40 tl de 80 sınırını almaya
    ondan sonra daimi olrak aylık 20 lira
    ama gm ler sorularına kesin cevap veriri soyulursan muhattabın vardır
    hiç kimse para ile senden daha üstün iteme sahip olamaz
    sadece gold satışı vardır yani oyun parsı oda illegaldir yakalanırsan banlarlar

bundan çıkıcak sonuç ko dan ziyade wow oynayabilirsin

ko da çevren varsa onuda oyanaybilirsin diğer oyunlardan zevkl alıcagını yılarca oynayacagını düşünmüyorum

Bahsettiğin 2 oyununda pvpsi tırt. Ko'da hiç bi zaman en mükemmel oyun olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

quote:

Orijinalden alıntı: jasuha

şimdi 70 lvl sınırken en mükemmel oyun ko idi 80 in başlarındada güzeldi ama sonra koxp un artma para ile 9 itemlere sahip olabilme platinium premium gibi bi olayla 1 ayda 80 lvl charlara sahip olabilme gibi oyunda emek sahibi olanların hakkının yenilmesi gibi bi durum oldu.
    haksız ve adaletten uzak bi ko kimseyi cezbetmez oldu tamamen oyun yapımcılarına para kazandırmak psikolojisi ile hareken eden bi sistem kuruldugundan dolayı.
    sonrada dahada abartılıp edit item satan gm ler filan yani artık istediğin akdar emek sarfet sen en iyi olamıyorsun illaki para koycaksın.
    sadece premium olsa hadi yapımcıların bi ton harcaması var onlara sayalım.
    scrool olsa pusdaki dexler filan onlarıda kabul edeyim.
    ama pathos glove yok walkry oyun icinde çok avaztaj veren itemlerin pusdan satılması bunlar hep para kazanma hırsı ile yapıldı ve oyunda denge tamamne paradan yana kaydı.

ama pvp dendiğinde kesinlikle k.o hilesiz hali ile tek geçilir.

ikinci sıra wow dur bence iki oyunuda oynadım

wow da koya yakın pvp olrak kasmasıda görev ve artık her yerden girebildiğin dungeonlar 2 aya 80 olunuyor.
    item yapmakda birlikte hareket edebilecein bi clana guilde sahipsen olur online olma süren 24 saat olmak zorunda değildir
    gerekli saate gerekli raidlere katılman lazım

oynanamasıda çok zor değil ama ii pvp içiin tüm classların sana nasıl saldırıcagını nerede hangi skili kullanacaklarını bilmen tahmin etmen onagörede atack yapman lasım

ko dan kaliteli olan mantıklı olan pvp unsuru ise healer karakterlerin ko daki gibi tank olmaması yani bi partyde kolaylıla priesti indrebilrsin bi rogue ile
    arkadan dalıp stun combo yada yüksek damage seri bi combo ile kesip partyi healersız bırakabilirsin.

ama koda healer lar en zor ölen tanklar oldukları icin onlar ölmedende partyi kesmen çoook zor oldugundan tırmalar durusun :D

bu konuda wow u tebrik ediyorum.

wow ilk başta para gerektiriyor

20 tl aylık para veriyorsun sabit
    20 tl 70 sınırını almaya
    40 tl de 80 sınırını almaya
    ondan sonra daimi olrak aylık 20 lira
    ama gm ler sorularına kesin cevap veriri soyulursan muhattabın vardır
    hiç kimse para ile senden daha üstün iteme sahip olamaz
    sadece gold satışı vardır yani oyun parsı oda illegaldir yakalanırsan banlarlar

bundan çıkıcak sonuç ko dan ziyade wow oynayabilirsin

ko da çevren varsa onuda oyanaybilirsin diğer oyunlardan zevkl alıcagını yılarca oynayacagını düşünmüyorum

Bahsettiğin 2 oyununda pvpsi tırt. Ko'da hiç bi zaman en mükemmel oyun olmadı.

wow a tırt dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Seek And Let Her Go

wow a tırt dedi

Hayır öyle demedim. Pvp'si tırt dedim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.