Şimdi Ara

PVP'Sİ EN EN ZEVKLİ OYUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafik hastası olsaydım , pvp de kral olarak ultima demezdim. sonrası için wow ve knight diyebilirim.

ultima neden kral diye sorarsan; tüm emeklerin o bir kaç dakika içinde ya 2 3 katına çıkacaktır ya da hepsini kaybedeksin. öldüğün zaman itemlerini kaybedersin, öldüren ya da öldürenler alabilir. her yerde korumalı alanda dahil herkese her şartta biribirine saldırabilir iyi kötü farketemez ve güzel tarafı dostundan başka kimseye güvenemezsin yani diğer adam iyi taraftan bana yardım eder gibi bir düşünceye kapılma üstünde değerli eşyalar varsa ölmene yardım eder sadece , artı olarak birçok zevkli tarafı var hangi birini anlatayım. mesela hangi oyunda gordunuz hırsız ya da balıkçı ama gerçekten balıkçı , gemiyle açılacaksın denize filan.

wow sadece pvp ve gurup ile yapılan pvpler için ideal ve çok zevkli. sadece pvp değil amaç taktik ve kazanma için yapılan mücadele.

ko , sadece pvp.

• ultimada oynamadım ama anlattıgın gibiyse zaten bi online oynda olması gereken en önemli sey pvp dir... ben sroyu elle60 lvl kadar kastıktan sonra bıraktım aylarım gitti sacma sapan oynamısım adama davet yolluycam adam kabul edicek atkı takıcaz kapıscaz sonra gene aptal gibi pvp yap zaten sıkıyo bi yerden sonra ...o yüzden cok oyun değiştiriyoruz türk milleti olarak yeni bi oyun cıkıyor aaa hadi baslayalım görünüşü cok güzel işte skilleri harika ama aynı diğer oyunlarla halbuki deli gibi lvl kas sadece ......o kadar istiyorumki pvp si ko gibi olan bi online oyun oynamak yakaladımmı kapıscaksın ansızın cıkcak ... ko war ama konunda artık herkesin bildiği gibi b..u cıktı o yüzden koda oynamam pvp si saglam bi oyun bulsam hemen baslıycam gerçekten..

o yüzden tavsiye edilen oynların hepsini arastırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuTe_BoY -- 27 Ağustos 2008; 0:24:11 >
  • shaiyanın pvpsi nasıl güzel oluyor onu anlamadım pot gec basan oyunlar bana göre sıkıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunes -- 27 Ağustos 2008; 8:06:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuTe_BoY

ARKADAŞLAR BU TOPİCİ ACMAMIN SEBEBİ İŞ OLSUN DİYE DEĞİL BENİM DÜŞÜNDÜĞÜMÜ ACABA HERKES DÜŞÜNÜYORMU DİYE MERAK ETTİM Kİ DÜŞÜNCELERİMDE HAKLIYIM...

DÜŞÜNCELERİM ŞU NEDEN BU KADAR ONLİNE OYUN VAR VE NEDEN HERKES SÜREKLİ OYUN DEĞİŞTİRİYOR..

SEBEBİ ŞU BİZİM TÜRK MİLLETİ GÖRSELLİĞE COK ÖNEM VERİYOR Bİ OYUN GÖRDÜMMÜ OVV SÜPER HADİ BAŞLAYALIM AMA KAS KAS BAKIYORKİ AYNI SADECE LVL KASIYOSUNUZ APTAL GİBİ COGU ONLİNE OYNUN HİC Bİ AMACI YOK SADECE LVL KASICAKSIN BABA OLUCAKSIN TEKE TEK PVP YAPICAKSIN ÇAKICAKSIN O KADAR ...KNİGHTIN COK SEVİLMESİNİN SEBEBİ PVP Sİ OYUNDA GÖRSELLİK YOK AMA HEYECAN VAR TEKLİF ETME FALAN YOK ADAM ÖNÜNE CIKIYOR KİM SAĞLAMSA KAZANIYOR...

15 KİŞİ MSJ ATTIYSA BUNLARIN NERDEYSE TAMAMI FARKLI OYUN LAR YAZMISLAR GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ

KNİGHT...SRO...SHAİYA..RAKİON...LİNEAGE2...GUNZ...RYL2...GUİLD WARS....WOW...RF...UO....

E HANGİSİ PVP ACISINDAN SAGLAM

BEN KNİGHTA BASLAMADIM BLE AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA PVP DE KNİGHT ABİ

Knightın neden oynandığını İyi acıklamıssın Pvp Ben UO derim Yada para verecek durumu olan wow derim

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

shaiyanın pvpsi nasıl güzel oluyor onu anlamadım pot gec basan oyunlar bana göre sıkıcı

işte güzelliğide orda hızlı pot basan yenmiyo veya ilk potu biten yenilmiyo...Sro da zaten otopotu açıosun resmen ilk potu biten yatıo :P ve potlar çok önemli olmayarak priestlerin değeri artıyo pvp ortamı Ko dakinden bi eksiği yok hatta fazlası var... knightte arkasına 2 healeri almış bi tankı veya iyi minor yapan sağlam bi rogueyi 5 6 kişi kesemiyosa ben o oyunu oynamam.hiçbi mantığı yok...bi oyunda eğer arada çok fark yoksa 1 kişinin 6 7 kişiye dayanma ihtimali olmamalı...
    Knightteki pvpninde hiçbi anlamı olduğunu sanmıyorum robot gibi git vur vur pot bas. 5 yaşındaki çocuğa öğret şu tuşlara sürekli bas de o bile yapar...vede kişinin verdiği emeğe deymeli lvl kolay olursa 2 sene oynayan adamlar 1 ay oynayan aynı seviyeye geliyosa ne anlamı var o adamın verdi emeğin...
    vede bence bi oyunun pvpsinin iyi olması için pvp üstüne kurulu olması için savaş bi ortamla kısıtlanmamalı cz gibi... bi lvlden sonra kasılan heryerde savaşılabilmeli...zaman gelip toplanılıp diğer tarafın basesi basılabilmeli...pvp zevki farklı ortamlarda farklı şekilde değişken şekilde yapıalrak çıkar... sürekli aynı yerde czde git adam bul tuşlara yüklen kes böyle olmamalı...zaten yeni yapılan yeni çıkan oyunlarda bunu anladı ve çoğu böyle yapıyo artık...

• evt heal konusunda haklısın...srodaki potlar konusundada haklısın:D...ama ko da sadece cz yok..ko dada savaşlar var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GeWeZe_

evt heal konusunda haklısın...srodaki potlar konusundada haklısın:D...ama ko da sadece cz yok..ko dada savaşlar var..

Doğru

Bi kaç savaş mevcut.Aybss savaşı,Normal savaş.Arena,Delos bunlar savaş sayılmasada en azından birbirini kesme mevcut
  • rf onlinenin pvp si nasıl bilen varmı güzel bi oyuna benziyor?
  • rf de ilk haritalar ve birkaç harita hariç çoğu harita herkese açık. yani başkaları gelip seni kesebilir.ama guard towerler ve askerler var bunları geçmek zor baseye girmek çok zor. ayrıca hergün chip warlar yapılıyor. yani sen istersen 7/24 action ypaabilirsin...ayrıca 3 tane ırk var hepsi birbirine karşı buda ayrı bi güzellik kattığı düşüncesindeyim bazen bi ırka akrşı birlik oluyolar fln :P
  • Ultima Online Tek Geçerim

Ultimada 64 tane spell var combo ombianasyon falan cogu kisi beceremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 27 Ağustos 2008; 19:40:56 >
  • Kingth Online'ı ne kadar sevmesemde PVP , PK , savaş sistemi çok güzel yapılmış.Online Oyunlar Arasından En iyi PVP sistemi olan oyun bence ama Oyunda görsellik yok işte illa oyuna laf atcam ya ondan Oyunda görsellik olsa oynarım da görsellik yok. Çok dandik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Nameless_

quote:

shaiyanın pvpsi nasıl güzel oluyor onu anlamadım pot gec basan oyunlar bana göre sıkıcı

işte güzelliğide orda hızlı pot basan yenmiyo veya ilk potu biten yenilmiyo...Sro da zaten otopotu açıosun resmen ilk potu biten yatıo :P ve potlar çok önemli olmayarak priestlerin değeri artıyo pvp ortamı Ko dakinden bi eksiği yok hatta fazlası var... knightte arkasına 2 healeri almış bi tankı veya iyi minor yapan sağlam bi rogueyi 5 6 kişi kesemiyosa ben o oyunu oynamam.hiçbi mantığı yok...bi oyunda eğer arada çok fark yoksa 1 kişinin 6 7 kişiye dayanma ihtimali olmamalı...
    Knightteki pvpninde hiçbi anlamı olduğunu sanmıyorum robot gibi git vur vur pot bas. 5 yaşındaki çocuğa öğret şu tuşlara sürekli bas de o bile yapar...vede kişinin verdiği emeğe deymeli lvl kolay olursa 2 sene oynayan adamlar 1 ay oynayan aynı seviyeye geliyosa ne anlamı var o adamın verdi emeğin...
    vede bence bi oyunun pvpsinin iyi olması için pvp üstüne kurulu olması için savaş bi ortamla kısıtlanmamalı cz gibi... bi lvlden sonra kasılan heryerde savaşılabilmeli...zaman gelip toplanılıp diğer tarafın basesi basılabilmeli...pvp zevki farklı ortamlarda farklı şekilde değişken şekilde yapıalrak çıkar... sürekli aynı yerde czde git adam bul tuşlara yüklen kes böyle olmamalı...zaten yeni yapılan yeni çıkan oyunlarda bunu anladı ve çoğu böyle yapıyo artık...

benim anlamadığım olay şu pot basmazsa ölür 5 6 kişi bir bir kişi nasıl kesemiyor ki orada yazmısın arkasına healer almıs yada minor yapan biri bu bir kişi mi oluyor dediğn biraz anlamsız bir de knight takım işidir şimdi
    1 ayda nasıl aynı seviyeye geliyor ki 80 lvlle 1 ayda en fazla hadi 70 diyelim zorda neyse aynı mı olurlar sence
    Knightteki pvpninde hiçbi anlamı olduğunu sanmıyorum robot gibi git vur vur pot bas. ama her oyunda böyle
    simdi diger oyunlarda vurmuyor musun yada pot basmıyormusun

• Pot basmak istemiyosan knightta asas aç minör yap sadece mana pot bas
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _Nameless_

quote:

benim anlamadığım olay şu pot basmazsa ölür 5 6 kişi bir bir kişi nasıl kesemiyor ki orada yazmısın arkasına healer almıs yada minor yapan biri bu bir kişi mi oluyor dediğn biraz anlamsız bir de knight takım işidir şimdi
    1 ayda nasıl aynı seviyeye geliyor ki 80 lvlle 1 ayda en fazla hadi 70 diyelim zorda neyse aynı mı olurlar sence
    Knightteki pvpninde hiçbi anlamı olduğunu sanmıyorum robot gibi git vur vur pot bas. ama her oyunda böyle
    simdi diger oyunlarda vurmuyor musun yada pot basmıyormusun

vuruyosun ama knightteki gibi hiçbi efekt olmadan gidip bi sağa sallayın kaya kaya vurmuyosun... neyse boşver tmm siz oynayın knighti zaten bizim işimize geliyo o rahat edebiliyoruz...

• @__Namaless_
    Ama ben knight oynamıyorum
  • rising-force nin chip warlarının yerini hiç bi şey dolduramaz istediğin zamanda gidersin karşı ırkın mekanına pvpni yaparsın
  • pvpde WoW üstüne tanımam adı üstünde warcraft:savaş sanatı :)
  • ya beyler knightıda wow klasmanına almanız lazım çünkü nerden görülmüş 3-5 gb almadan premium almadan yani koya para harcamadan pvp zevki alındı server a giremessiniz yapmayın Allah aşkına wow la ko aynı classda bence ikiside para f2p olduna bakmayın konun xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıhgt_mage

ya beyler knightıda wow klasmanına almanız lazım çünkü nerden görülmüş 3-5 gb almadan premium almadan yani koya para harcamadan pvp zevki alındı server a giremessiniz yapmayın Allah aşkına wow la ko aynı classda bence ikiside para f2p olduna bakmayın konun xD

wowda sadece aylık para ödüyorsun oda çok pahalı deyil zira oyunu ingiltere kraliçesi oynamyor her çeşit her yaş insan oynuyor wow'u üstelik yeni ek paketi Wotlk(wrath of the lich king) ile gümbür gümbür geliyor wow.. çok şanslıyım betasını oynayabildim :)
  • herkes guild wars ın pvpsi çok güzel diyor ama daha hiç oynamadımbence
    1.l2 private serverlerde oyna item yap serverin kralı ol
    2.Rakion full pvp oyun ben canavar kesmekten bıktım diyorsan...
    3.gunz buda sırf pvp ama bundan silah kullanıyorsun(uzi gibi)
    4.infinity online oyna güzel gibiydi ama sıkılmıştım nedense(rakiona çok benziyor ama efektler daha güzel)

bu arada @alperkinci

dekaronda çok fazla dini simge var demişsin ben farkedemedim :S oyunun 20xlik p.serverinde 8x adam kastım ama yinede farkedemedimama haklı olabilirsin belkide bu nedenle 18 yaşından küçükler oynamasın diyorlar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.