Şimdi Ara

PVPLERDE -CTRL+MINOR vs. PEDAL :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bıldıgınız uzere ctrl mınor pvplerde cok yaygın.. ve doğal pedal olarak gorunuyor.. peki buna karşılık ko pedal frimasının uretmıs oldugu asas pedalları ( turbo harıc) ctrl mınore karsılık nasıl dayanıyor?

• sadece pvp için pedala para vermeye gerek yok kanımca aynı şey onun yerine destek olan bi serverda destek alman daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rontgower

arkadaşlar bıldıgınız uzere ctrl mınor pvplerde cok yaygın.. ve doğal pedal olarak gorunuyor.. peki buna karşılık ko pedal frimasının uretmıs oldugu asas pedalları ( turbo harıc) ctrl mınore karsılık nasıl dayanıyor?

AS-19 AL furki akmasada damlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 10 Nisan 2012; 10:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

arkadaşlar bıldıgınız uzere ctrl mınor pvplerde cok yaygın.. ve doğal pedal olarak gorunuyor.. peki buna karşılık ko pedal frimasının uretmıs oldugu asas pedalları ( turbo harıc) ctrl mınore karsılık nasıl dayanıyor?

şeklimiz var şemalimiz var keçiörende şelalemiz var.. Ankaradan selamlarr :)
  • Pedal herzaman alır sadece skill combosu önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

Pedal herzaman alır sadece skill combosu önemlidir.

as 12 aldım gayet guzell menunum su anda :)
  • Pedal almana gerek yok bence . pvp oynuorsan ctrl işini görür fakat şöyle bir taktik vereyim , spike thrust vs. fazla damage vuran skilleri yedikten sonra minoru biraz yavaşlat ve ilk spike ' ı sen at. CTRL ile çok seri minor atarsan skill sektirirsin veya dc olabilirsin unutma .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

şeklimiz var şemalimiz var keçiörende şelalemiz var.. Ankaradan selamlarr :)

hayırsızsın olm sen arayıp sormuyorsun bırakıp gittiniz beni

• Sağlam kullanılırsa ctrl minor her türlü alır, ctrl minor daha seri spike+thrust+pierce yerken abanacaksın ona öbür skillerde yavaşlayıp manayı spikeler için bekleteceksin en mantıklısı bu bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

Pedal herzaman alır sadece skill combosu önemlidir.

as 12 aldım gayet guzell menunum su anda :)

Ben anlayamadım ürünler birbirine çok benziyor, mesela as 12 ve as17. As 12 daha özellikli olmasına rağmen daha ucuz as17ye nazaran bunu anlayamadım. As17 de pvplere özel deniyor, as12 pvplerde çalışmıyor mu ? as12 alıp pvp de kullanmayı düşünüyorum ancak hile algılandı vs. deyip oyundan atar mı ? minor cooldown olan serverlarda çalışıyor mu ?
  • Evde kendi imkanlarımla az maliyetli pedal türevi bir şey buldum yarına videosunu yapıp yayınlayacagım...
    Kendi blogumdan gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz..
    http://bknightonline.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanbhr -- 16 Temmuz 2012; 21:27:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.