Bildirim
PvPsi güzel olan, Grafikleri baymayan ama iyi olan bir oyun? Var mı böyle birşey?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ameLe`
DH'de konusunu görüp indirdim. Denedim. Zevkli, güzel ama kimse oynamıyor galiba. Kendimden başka en fazla 5 kişi gördüm.
Neden böyledir? Yada Requiem gibi zevkli bir oyun var mı? (Player bol olacak)
Zevkler ve renkler tartışılmaz...
Beni başlar başlamaz baydı
En azından diğer mmolar gibi 5 dk içinde kapatmadım.
Karakterleri denerken eğlendim diyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 30 Ağustos 2009; 13:35:31 > -
Bende zaten Krexuena'nın seksi FeMale'si için oynuyordum da sildim şimdi
Var mı playerı bol olan bir oyun? Denediklerim: Knight, M2, KaraHan, Requiem. Fazla RPG oynamam aslında ama çok yi bir oyunvarsa oynarım.
WoW için para yok. Aion da aynı. Runes of Magic hm CBT hem client boyutu büyük indirmesi uzun sürer... -
Boşuna oynamayın derim. Çünki store çok dengesiz. Bi yerden sonra siz 1 level için 2 gün uğraşırkan premium almış adam 3 saatte atlıyor leveli. Ayrıca item satışları fln var. PRemium almassan çok zor duruma düşersin ilerliyemessin. Silahları iyi geliştirmek için yine store dan alınan şeylere ihtiyaç var onlar olmadan çok yüksek seviye bir silaha erişmen zor. Ben oyunu 1.5 sene oynadım en sonunda bıraktım. Çok para göz bir oyun... Ama pvpsi çok zevkli ve akıcı oda ayrı konu -
Peki PvP simuhteşem olan, grafikleri mükemmel olan bir oyun var mı? Konuyu değştiriyorum... -
Hangi oyun için konuşuyorsunuz burada? runes of magic se dalayım hemen!! -
Requiem içindi de konu şöyle oldu. PvPsi muhteem olan, grafiklei bymayan aa güzel olan bir oyun?
Var mı abi ? -
L2 private server Türk serveri bile var ama indirmeye üşenirim diyosun . Sword of the new world var 3 charla oynuyorsun skiller,grafikler,pvp sistemi mükkemel client boyutuda fazla büyük deil bunlara bak istersen ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: gsburak5b
L2 private server Türk serveri bile var ama indirmeye üşenirim diyosun . Sword of the new world var 3 charla oynuyorsun skiller,grafikler,pvp sistemi mükkemel client boyutuda fazla büyük deil bunlara bak istersen ;)
4gb client boyutu. -
en son oynadığımda 2gb fln gibi bişeydi -
ozaman şu dekaron online ı dene gerçekten kaliteli bi oyun skiller ve glow parlama biraz abartılı olsada lvl sınırı çok yüksek
eğlenceli questler var kanat gibi ...
PVP
www.youtube.com/watch?v=M9QvSLzR0kE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neith34 -- 31 Ağustos 2009; 18:10:36 >
-
Dekaron değilde L2ye bakıyorum. Sword of New World'u direk atladım. Aslında private server açısından WoW'un gerçeğiyle bire bir private'si varsa olabilir. Var mıdır gerçeğiyle bire bir server?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 30 Ağustos 2009; 19:07:26 > -
Private wow serverlarına bulaşma. Savage 2 oyna full pvp level derdi yok grafikleri mükemmel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 30 Ağustos 2009; 19:31:58 > -
Tavsiyen için sağol caglarus hocam. Savage 2 güzele benziyor.
Oyun odalı herhalde ama çok güzel yarın indirmeye bıraksam 3 saatte iner...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 30 Ağustos 2009; 19:55:37 > -
quote:
Tavsiyen için sağol caglarus hocam. Savage 2 güzele benziyor.
Oyun odalı herhalde ama çok güzel yarın indirmeye bıraksam 3 saatte iner...
Evet Savage 2 odalı ama bence o kadar güzel değil Savage de aldığım tadı onda alamadım malesef. -
savage 2 rakion tadında bişeymi? -
quote:
savage 2 rakion tadında bişeymi?
Biraz öyle...
Peki Savage ile Savage 2 arasındaki fark nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 30 Ağustos 2009; 20:33:48 > -
quote:
quote:
savage 2 rakion tadında bişeymi?
Biraz öyle...
Peki Savage ile Savage 2 arasındaki fark nedir?
Savage'de mob slotları vardı mesela level kasabiliyorduk oralarda. Maden gibi yerlere vurarak da exp kazanabiliyorduk. Savage 2 de bunlar yok sanırım. ve savage 2 kimin kime vurduğu belli olmuyor. -
Bu savage olayına hiç başlamasam daha iyi olacak yahu,oyun tam benim tarzım ama okullar açılıyor maalesef. Vito hocam biraz açıklar mısın bu oyunu bize acaba?
-
ViPSrO Online
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X