Şimdi Ara

PWM Fan 3 Pin'lik girişe takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kasam için PWM fanlar alıcam Gelid markasında sadece PWM fanlar var o yüzden merak ediyorum acaba 3 Pinlik yuvalara taksam bu fanlar düzgün çalışır mı ?

• 3 dede çalıır 2 dede 4 tede
  • Sadece kirmizi ve siyah kablolarin oturduguna emin ol gerisi bosta kalabilir. Siyah topraklama yanindaki kirmizi guc tur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oem84 -- 29 Mart 2011; 23:05:13 >
  • 3 pinlik yuvaya taktığında, fanı PWM ile kontrol edemezsin.... anakartın 3 pin kontrol etmeye uygun ise, sıcaklığa bağlı olarak eder....

onun harici fan tam devir çalışır
  • Cevaplar için teşekkürler. Bu arada 3 pinlik yuvaya taksam Speed Fan veya BIOS altında fanların hızları ile manuel olarak oynayabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_roer

Cevaplar için teşekkürler. Bu arada 3 pinlik yuvaya taksam Speed Fan veya BIOS altında fanların hızları ile manuel olarak oynayabilirmiyim ?

anakarta bağlarsan görebilirsin. ama hepsini gösterir mi onu bilmem. ben de bir ara yapmıştım. hepsini göstermemişti.
  • 3 pinlik fanların, anakarttan hızlarını (devrini) görebilirsin...

hatta ekran kartımın(pwm li fan) fan hızını göremez iken, ufak bir aparat yapıp, anakarttan değeri okumuştum

kotnrol hususunda, akşam gidince bir denerim...cevap veririm

http://www.youtube.com/watch?v=vDWi2s_U5Ew
  • Teşekkürler akşam ona göre sipariş vericem o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.