Şimdi Ara

Python eğitimini tamamladıktan sonra ne yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yurt dışına göç ve iş bulma amacıyla yazılım öğrenmeye karar verdim. Bu alanda yeniyim.

Bir arkadaşım Python aracılığıyla veri bilimi üzerinde uzmanlaşarak Avrupa'da iş bulabileceğimi söylemişti. Ben de Udemy'de popüler olan Python kurslarından birini bitirdim ancak şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Kodlamayı öğrenmenin en iyi yolu sürekli kodlamak olduğunu söylüyorlar.

Şu an veri bilimi alanında ne tarz projeler yapacağımı veya ne tarz projeler yapıldığını bilmiyorum. Sizce bu aşamadan sonra ne yapmalıyım? Hangi projeleri incelemeliyim ve hangi yolda ilerlemeliyim? Bu yolda yeni olduğum için yanlış bir yol seçerek zamanımı kaybetmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Keith Galli diye bir eleman var, onun youtube videolarını açıp siz de izlerken yapmaya çalışın.

Veri Analizinde tek doğru yok, bazen videodaki elemandan daha farklı bir yöntem kullanabilirsiniz ama aynı sonucu veriyorsa sorun yoktur.

İnternette bir sürü veri seti var. Onlarla çalışmalar yapın, portföyünüzü geliştirin.

• Bilgisayarınzda nelerden memnun değilsiniz, neleri yapmak size çok uzun/zor geliyor, "yaa şu da yapılabilseydi", "yaa şu da şöyle yapılabilseydi" dedikleriniz neler, vb. ...

Bunlara python ile çözüm geliştirin.

Artı... veri bilimi ile ilgili, veri yapıları, algoritmalar, programcılık ile ilgili kitapları okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 2 Ağustos 2024; 22:37:7 >
  • alperenyilm A kullanıcısına yanıt
    Udemy kursuyla pyton öğrendin. Yurtdışında iş bulucan ve şu an ne yapacağını bilmiyorsun ve foruma soruyorsun. Bu forum çok eğlenceli.

Kodlamaya devam et. Kaçırmazlar seni.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.