Şimdi Ara

. . . . . Q Acoustics 2010i bookshelf hoparlör walnut renk kusursz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün timpaniden alınmıştır, kutusu ve kitapçıkları mevcuttur. Tek bir kılcal çizik bile bulunmamakta tamamen sıfır kondüsyondadır. Bugüne değin 30'dan fazla bookshelf hoparlör deneyimim oldu ebat ve sürücü olarak bu kadar küçük değerlere sahip olup da bu kadar geniş ve üç boyutlu sahnesi olan ve aynı zamanda da bu kadar altlara inebilen ve nefis mid-bass perfomansı olan bir hoparlöre rastlamadım. Kabin içinde kabin mantığı ile kolorasyonunun önüne geçmişler oldukça başarılı bir mühendislik var kabin konusunda. Ayrıca tweeter ünitesinin kabinle olan temasını kesip tizlerin daha da belirgin ve net olmasını sağlamışlar.. Ben Q Acoustics ürünlerinin şu anda f/p performans açısından bir rakibinin olduğunu düşünmüyorum. Çok memnun kalarak kullandım şimdi yeniden floorstand hoparlör alacağım için yer açılması için satıyorum. Bu fiyat seviyesinde şiddetle tavsiye ediyorum. Bu hoparlörler varken aynı zamanda elimden ProAc studio 115, Sonus Faber Toy Speaker, Kef IQ5 special edition geçti hepsi geri gitti ama Q Acousticsler kaldı. Uygun fiyattan kargo yaparım. Takas imkanı maalesef yok.

Fiyat: 720tl

Key Features
    This ultra-compact 5 star award-winning bookshelf speaker set new standards for sonic performance in its class. Boasting class leading distortion levels, it is suitable for both hi-fi music and home cinema use.
    Enclosure type: 2-way reflex, Bass Unit: 100mm, Treble Unit: 25mm
    Frequency Response (+/- 3 dB): 68Hz - 22kHz, Nominal Impedance: 6ohm, Minimum Impedance: 4ohm
    Sensitivity: 86dB, Recommended Power: 15 - 75w, Crossover Frequency: 2.8kHz
    2 x 2010i Bookshelf Speakers 2 x Speaker Grills 2 x Port Bungs 1 x User manual

Specifications:
    Enclosure type: 2-way reflex
    Bass Unit: 100mm
    Treble Unit: 25mm
    Frequency Response: 68Hz - 22kHz
    Nominal Impedance: 6ohm
    Minimum Impedance: 4ohm
    Sensitivity: 86dB
    Recommended Power: 15 - 75w
    Crossover Frequency: 2.8kHz
    Dimensions H/D/W mm: 234.5 x 203 x 150
    Sold in: Pairs
    Weight: 3.5kg . . . . . Q Acoustics 2010i bookshelf hoparlör walnut renk kusursz

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.