Bildirim
Qapak marka iphone şarj aletleri nasıl
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şaka bi yana hiç duymadım, karşılaşmadım -
Kullanmadım ama orijinalinden haric gerisini sağlıklı bulmuyorum cunku iOS 7 de lisanssız kablo diye bir hata ile karsilasabilirsin benim o konuda basım cok ağrıdı gidip 45 tl verip sarj kablosu aldım orjinal dediler inanılmaz derecede orjinal gibiydi ilk 15 gun sorun yoktu sonra bur gun bi taktım kablo engellenmis apple tarafından lisanssız ürünleri tespit edip engelliyorlar yani alıp kullansan bile çalışsa bile ne kadar guvenebilirsin ki son olarak gidip apple Store'den güzelce siparisimi verdim sorunsuz fıstık gibi de kullanıyorum ille de alicam diyorsan iyi dusun kardesim sonradan sorun cikariyor elinde patlamasın parana da yazık etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- powerbank iphone şarj etmiyor
- icloud eşzamanlama nedir
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- iphone 6 kamera ters çevirme kapatma
- iki iphone birbirine aktarma
- apple watch 9 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X