Şimdi Ara

Qashqai mi Vitara mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar aracımı değiştirme arefesindeyim. Binek aracımın yerine biraz yerden yüksek bir SUV tarzında bir araç almayı düşünüyorum. İki model arasında gidip geliyorum:
    1-Nissan Qashqai 1.5 veya 1.6 dci motor.
    2-Suzuki Vitara (Gönlümden geçen glx paketi)

Her iki modelde de bütçem ortalama 2014-2016 arası araçlara yetiyor. Belki arada 2017 denk gelebiliyor. Nissan'da dizel seçeneği olduğu için, Suzuki'de ise otomatik olduğu için listeme girdi. Nissan alırsam cam tavan özelliği birçok paketinde var ama Suzuki'de cam tavan çok nadir. 4x4 ise Suzuki'de bulmak daha kolay oluyor. Suzuki'nin ise dizeli yok ve benzini çok yakıyor. Lpg olayına pek girmek istemiyorum.

Araçlardan anlayan değerli forum sakinlerinden bu konuda bana yol göstermelerini ve önerilerini bekliyorum.

• otomatik çok elzem değilse 1.5 dizel-manuel qashqai bakın, yada aynı altyapı motor-şanzımanı paylaşan kuzeni kadjar'da bakılabilir. kadjar fiyat olarak daha uygun ve bagaj vs. olarak biraz daha geniştir. Bunlarda R9M kodlu 1.6 dizel almamaya dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 4 Temmuz 2020; 23:44:31 >
  • Sizin işinizi görecek araç Qashqai, Vitaranın 4 çeker özelliğini kullanmayacaksanız almaya gerek yok. QQ şehir için ideal bir SUV, hem donanımlı hem de güzel görünüyor ek olarak dCi motor ile gayet de ekonomik.
  • F/P açısından ve 4x4 seçeneği olması sebebiyle Vitara daha iyi. Qashqai'nin artısı ise dizel ve bir üst segment olması. İkisi de pişman etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerDogan -- 5 Temmuz 2020; 0:41:8 >
  • Vitara kalas gibi gelmişti kullandığımda. Konfor namına bir şey bulamamıştım. İç aksamıda sert plastiktendi. Qq bir adım daha önde gibi.
  • Anladım arkadaşlar yoğun olarak qashqainin daha mantıklı olacağı düşüncesi hakim. Sanırım temiz bir Qashqai bulup keyfime bakacağım ☺️
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.