Şimdi Ara

Quick pwn problemi lutfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kac haftadan beri i phone jailbreak yapmaya çalışıyorum bir türlü beceremedim :(lüften bana yardım edin :-)

Quick pwn yi yüklüyorum file is corrupt diyor farklı yerlerden yüklememe rağmen hep aynı hatayı veriyor.Bunun nedeni sizce nedir hem vista hem de windows da yükledim internetten ise firefox aracılığıyla sabit diske kaydet diye yükledim.

Sanırım bir başka yol daha varmış onda ise upgrade ayarını i tunes ile yapıyormuşuz bunda ise netten indirdiğim upgrade paketini( yaklasık 45 dakka sürdü) i tunes ile açınca bi süre yüklüyo sonra ise yine dosya bozuk die duruyo bu sefer de teli restore etmek zorunda bırakıyor.

Kullandığım telefon vodofone olup 12 ay söz olduğu için başka hatta kullanamıyorum.Jailbreak yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olun

P.S.:Muhtemelen benzer konular vardır ancak bana pek yardımcı olmadı...

• Arkadaslar lütfen yardımcı olun bir türlü yapamıyorum pwn açıyorum ama ondan önce quickpwn(benzeri sitelerden indirdiğim) upgrade package nı bir türlü telefona yükleyemedim hep bi yere kadar geliyo sonra pakette problem var Quickpwn den hiç kasmadan direk seçiyim diyorum o zman da ileri tıklayamıyorum Lütfen bilen yardımcı olsunnnnnnnnnnnnnnn
  • Bilgisayarına ".net framework 3.5" u indirip tekrar denemeni öneririm. Quickpwn yüklemesindeki sorun ondan kaynaklanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.