Şimdi Ara

QuikNet Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Süperonline'nin şuan da FTTX* teknolojisinin FTTB* modeline uygun bir altyapı ile müşterilerine verdiği internet hizmetidir.FTTB kapsamında müşterinin bulunduğu binaya kadar fiber optik kablo ile gidilerek bina altında konumlandırılan switch’ler üzerinde müşteri dairesine ethernet kablosu ulaşmaktadır.

Müşteriler internet servisini kullanmak için üzerinde WAN ethernet portuna sahip bir cihaz kullanmaktadırlar. Bu cihaz üzerinden tercihlerine göre ister kablolu ister kablosuz erişim ile internet ortamına ulaşabilirler.

Aşağıdaki resimlerden daha net anlaşılır sanırım.QuikNet teknolijisinde ADSL'de olduğu gibi telefon hattı gerekmez , veri kaybı ADSL'ye oranla nispeten daha azdır.Bununla beraber ADSL kadar yaygın değildir bununda sebebi yüksek maliyeti olduğu için ilk planda yüksek potansiyelli sitelerde hizmet vermelerindendir..

FTTX: Fiber to the X

FTTB: Fiber to the building

QuikNet hakkında kısa bir bilgilendirme ve işleyişinin ne sekilde oldugunu kısaca anlatmak istedim umarım faydalı olmuştur..

QuikNet Nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic_34 -- 29 Ekim 2009; 17:56:53 >

• Çok güzel açıklamışsın dostum eline sağlık :)
  • eline saglik.
  • bence quiknet internet kullanıcılarının %90 nını internetten nefret ettiren bir firma.

Çünkkü adsl pazarının yaklaşık %8 ine hakim

geri kalan %90 ına da bizim oraya neden Quiknet gelmiorr diye saçını yoluyor

Örneğin ben bir müstakilzedeyim evim site olsaydı şu an buraya yazacağım yorum çok farklı olacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: memq14

bence quiknet internet kullanıcılarının %90 nını internetten nefret ettiren bir firma.

Örneğin ben bir müstakilzedeyim evim site olsaydı şu an buraya yazacağım yorum çok farklı olacaktı

inş. tez vakitte siteye taşınırsın o zaman ne diyim

• güxel çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

bence quiknet internet kullanıcılarının %90 nını internetten nefret ettiren bir firma.

bi kere quiknet bir firma deil dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.