Şimdi Ara

quinn dalga geçer içerir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maksadım biraz eğlence. komik bir durum benim için maç kesin gidecekken geri dönüş sakın sur vermeyin hiç bir maçta. bu arada ligim gümüş 1 quinn dalga geçer içerir.

• elo'yu düşünürsek dk 35'den sonra yapılacak hata mağlubiyete sebep olur... keza bronz - gold arası eloda global görevler yerine kill peşinde koşturuluyor.. belli bir süreden sonra rakip ile aranızda sadece altın farkı olur item ve seviye farkı kalmaz.. büyük ihtimal karşı satmış maçı
  • Düşük eloda niye insanlar manyak gibi Rylai Alıyor onu anlamıyorum.

Sadece W su ile çalışacak olan bir şampiyona Rylai Almak tuhaf.

Bard'a falan alanı da görüyorum, o daha tuhaf. Acaba yavalşatma efektinin birleşmediğini falan mı bilmiyorlar merak ediyorum.

Ama cidden şu sıralar çok görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Düşük eloda niye insanlar manyak gibi Rylai Alıyor onu anlamıyorum.

Bard'a falan alanı da görüyorum, o daha tuhaf. Acaba yavalşatma efektinin birleşmediğini falan mı bilmiyorlar merak ediyorum.

Can verdigini gorup aliyorlardie büyük ihtimal. .bende sezon3te ap herkese alıyordum canım bol olsun az feedlim diye pasifi okumuyodum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Smurf kasıyorum yine bir tane, 5 maçta en az 3-4 kişib ana akıl vermeye çalışıyor, "Rylai niye almıyorsun" diye. Bana mı denk geldi bilmiyorum da.
    Mf supporta bile ilk eşya alıyorlar.
  • Kara hasat xin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 dkda 139 minyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deadpool ve Wolverine Yorumum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Düşük eloda niye insanlar manyak gibi Rylai Alıyor onu anlamıyorum.

Ben en çok üçlü kuvveti olup da sterak almayıp, bu ikisinin arasındaki efektifi(taban saldırı gücü artırma) kullanmayanlara çok takılıyorum.
    Yukarıdaki ekran görüntüsünde jax, xin, master yi örneği var.
    Gerek Rylai konusunda gerekse özel hasar pasif odaklı eşyalarda(Liandry) oyunun antreman modu veya 1v1 arkadaşıyla girip 2 dakika almayacak bir deneme yerine ezbere eşya dizilimi kolay geliyor insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naneli Larry -- 11 Mayıs 2018; 23:12:48 >

• Elo düşük diye maçı kazanmışsınız.

Size tahminen yaşanan bir dramı anlatim morgana jax ya da yi girmeden e atmak yerine ölmeden önce atıyordur kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

50 dkda 139 minyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de diyorum gümüşten Azir i öğrenmek amaçlı oynarken nasıl çıktım, meğersem 139 minyonlu, 190 minyonlu adamlar sayesindeymiş. Hepsi mi kolsuz bu arkadaşların?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.