Şimdi Ara

r19 katalogunu arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkancep67 -- 14 Ocak 2007; 21:47:37 >

• 5 vites giderken kalerüferi full sıcakta açınca motor ısısı ciddi düşüyor, rölanti bozuluyor.Birkaç kere stop etti araba. --->termostata baktır...
  • çok güzel.....keşke o kadar az yaksa sen sıfır aldığın araca takarmısın lpg? ve 10 çok para vermişin gibi geldi yenimi aldın yüksek modelinin bulabiliridn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 15 Kasım 2006; 18:46:38 >
  • Termostat motor gereginden fazla soguyunca kapanarak su sirkulasyonunu engellemeli. Eger termostat arizali ise tam kapatmaz veya gec kapatir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

5 vites giderken kalerüferi full sıcakta açınca motor ısısı ciddi düşüyor, rölanti bozuluyor.Birkaç kere stop etti araba. --->termostata baktır...

arıza motor ısısından kaynaklanmıyor.araçta kaloriferi açınca kalorifer elektrik çekiyor.arabanda ya konjektör arızası var yada arabanın elektrik tesisatı zayıf.rolantide çalışıken farları aç,kaloriferi aç,arka cam rezistansınıda aç rolanti nasıl düşüyor bak istersen.
  • Konjüktörü 1 ay önce değiştirdim.Ölçümleri yapıldı. Kalerüfer full açıldığında , motor sıcaklığından hava gönderdiği için ısı kaybına sebep oluyor diye düşündüm...Teşkrlr...
  • burada hıç 19 cu yokmuu??ben anlamadım herkeste megane var ..Allah bızede nasip etsin mi diyim,ne dıyım.. 19 u olanlar yasadıgınız sorunları ve nlemlerınızı paylasalımmm lutfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkancep67 -- 10 Aralık 2006; 23:58:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende tüp taktırdım.ilk şürüşümde çekişi baya düşüktü.ustaya götürdüm buji takımı felan değişti ayar yapıldı.şu an benzine yakın kaçıyor.
  • Bende 2 yıl önce eski şahin imde aynı şeyi denedim.. ya delinip elden çıkacaktı..ya da düzelecekti..aynen sizdeki gibi düzeldi..ama şöyle bir farklı durum oldu defalarca doldur boşalt yapmama ragmen kireç çözücünün kalıntıları geçmedi.sğutma suyu fazlasının boşaldığı haznede bol bol köpük birikiyordu.. yaklaşık bir ay böyle devam etti.. sonra giderek azaldı ve bitti..bu sürede korkumdan pek uzun yola da çıkamamıştım.sonuçta radyatör değişiminden kurtulmuştum..
  • arkadaşlar 97 europa hb 1.4 motor benzinli beymen clup 85000 km de klima ve hava yastığı var 11750ytl uygunmu sizce alacamda bu arabayı çokmu pahalı ayrıca araçta çelik cant ve lpg de var
  • arkadaşım bende de R19 1.6 Hb. klimalı var. Plastik aksamından biraz fazla ses geliyor. Bu konuda herhangi bir fikrin varmı. Teşekkürler. Yakıt olarak bu söylediğin şehir içimi dışımı?
  • bıraz pahalı ama temızse,uce bese bakmamak lazım..ıyı gunler
  • honda power fiyat pahalı alma derim piyasası 9-9500 ytl.. aracın durumunada bağlı orjinalmi..

3 hafta önce bende R19 1.4i beymen club aldım temiz 9000 ytl aldım.. 300 ytl ye bi periyodik bakım yaptırdım şimdi daha iyi... tüp takmayı düşünüyorum marka model ve yer kaplamaası içinde araştırıyorum sağlam olsun diye..
    -------------------------------------------------------------------------------
    gürkan voltran nasıl sence birde adelsa varmış nasıl bilmiyorum.. tek nokta enjeksiyon için hangisi daha iyi olur bilemiyorum ama bu c.tesi taktırmam lazım ist/gaziosmanpaşa
  • iyi akşamlar arkadaşlar...ben de 2000 R19 1.6e alize var..geçen gün izmir bornova da 70.000 km bakımını yaptırdım.(140 ytl) Motor şikayetim yok.Motorundan çok memnunum.Hatta 1-2 sene sonra lpg taktırmayı düşünüyorum.Bu konuda yazılarınızı takip ediyorum..Çünkü ben de çok gezen birisiyim ve sanki bana araç fazla benzin tüketiyor gibi geldi.( sağlıklı olarak ölçmedim.)ama en büyük şikayetim bazı kullanıcılarında bahsettiği plastik aksamdaki ses.Çok titiz kullanmamıza rağmen özellikle soğuk havalardaki o sesler keyfimi kaçırmıyor dersem yalan söylemiş olurum.Ama babamın 2006 Megane dizelinden daha çok keyif aldığımı söylemeliyim Europayı kullanırken..Selamlar,saygılar..
  • katılıorum europalar megane 2 lerden daha keyifli ama eski megane lardan deil :)))
  • arkadaşlar bızdede 2001 27bınde alıze hb 19var bana bızım arabann direksıyonu çok sert gelıyor sankı hıdrolık değil teyzemın getz var onuda sureklı kullanıyorum bızımkınden ona bınınce onun dıreksıyonu bıle pamuk gibi gelıyor bana.baskada bı problemımız yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.