Şimdi Ara

R7 240 İle Bilgisayarın Açılmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Eski sistemime idare etmesi amacıyla yeni parçalar takmak istemiştim ve ekran kartı olarak da msi r7 240 almıştım. Ancak kartı taktığımda bilgisayar açılmadı, boot ekranında takılı kaldı. Herhangi bir hata sesi vermedi. Eski kartımı tekrar taktığımda sorunsuz açıldı ancak r7 240'ı başka bilgisayarda denediğimde o da sorunsuz çalıştı. Kartta bir sorun yok gibi görünüyor. Anakartım intel dp55wb. Oldukça eski bir kart. Acaba nasıl bir problem olmuş olabilir? Bilenlere danışmak istedim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mrtcngz_ -- 10 Ağustos 2016; 9:02:20 >

• anakartin 2009 modelmis aslinda acmasi lazim ama intel diye kart seciyor olabilir ya da 2009 olmasina ragmen pcie 1.1 slot koymus olabilirler.bu sekilde gormeyen arkadaslarla tartisiyorum anakart gormezse yapacak bir sey yok diye.bir tanesi kart bozuk garantiye gonderecem dedi bekliyoruz.. eski kartin pcie 2.0 ise calisabilir 240 pcie 3.0 bir kart ve eski kartlarda sorun yapabiliyor.
  • ESKİ KART OLDUĞUN DAN SEÇME YAPMIŞTIR EKRAN KARTINIDA DAHA ESKİ Bİ KARTLA DEĞİŞTİRMEN ÇÖZÜM OLUR.
  • İlginiz için sağolun arkadaşlar. Önerebileceğiniz bir kart var mıdır acaba? Bu arada eski kartım HD4650.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mrtcngz_ -- 10 Ağustos 2016; 15:54:55 >
  • gt730 alabilirsin pcie 2.0 oluyor ayni sorunu vermez sanirim.

http://www.sanalmarketim.com/msi-n7302gd3v2-gt730-2gb-ddr3-128bit-hdmi-16x/p_62691/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

gt730 alabilirsin pcie 2.0 oluyor ayni sorunu vermez sanirim.

http://www.sanalmarketim.com/msi-n7302gd3v2-gt730-2gb-ddr3-128bit-hdmi-16x/p_62691/

Hocam HD6850 uygun olur mu acaba? O da pcie 2.0 sanırım. Ancak ilginç bi nokta var ki gtx 550ti ile de sorun yaşayan olmuş. Sanırım 550ti de pcie 2.0. Şimdi alsam HD6850'yi elimde kalır mı acaba?
    http://www.tomshardware.co.uk/forum/309459-30-intel-dp55wb-mobo-gtx550ti-incompatible

• 6850'nin pcie 2.1 olmasi lazim.anakartin giciklik katsayisina kalmis bir durum kagit uzerinde calismasi gereken kart calismayabilir bir de intel diyorsun katsayi artiyor.aldiginda elinde kalmayacak bir sey dene bence ikinci el alirsan iadesi zor olur ama sifir netten alirsan iade edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

6850'nin pcie 2.1 olmasi lazim.anakartin giciklik katsayisina kalmis bir durum kagit uzerinde calismasi gereken kart calismayabilir bir de intel diyorsun katsayi artiyor.aldiginda elinde kalmayacak bir sey dene bence ikinci el alirsan iadesi zor olur ama sifir netten alirsan iade edebilirsin.

Anladım hocam. Sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.