Bilgisiayar özellikle oyunlarda csde falan reset atiyor,msi afterburnerdan voltaj ve mhz degerlerini dusurdugumde ise boyle bir sorun olmuyor ama o zaman fpsim dusuk oluyor,ayrica oyundayken masaustune girersem de atiyor sıkıntı ne olabilir,ramlere test yaptim tek tek sıkıntı yok.ekran karti max75derece,cpuyu da izledim sıcaklığı düşük.Sistem şöyle: Anakart:gigabyte 970a-ud3p Ekran kartı:Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 İşlemci:AMD FX-6300(coolermaster havasoğutmalı) RAM:G.SKILL Sniper Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 Kasa ve güç kaynağı:Corsair Carbide 200R 550W Mid Tower Depolama:PNY CS1311 240gb SSD+WD Blue 1TB HDD < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godsu -- 28 Kasım 2020; 21:3:39 > |
R9-270x vs550watt
-
-
UP
-
var mı bilgisi olan
-
Tüm sistem bileşenlerini marka ve modelleri ile birlikte yazarsan yardımcı olabiliriz.
-
Güç kaynağı eski gücünde çalışmıyor olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: hapocodTüm sistem bileşenlerini marka ve modelleri ile birlikte yazarsan yardımcı olabiliriz.
Anakart:gigabyte 970a-ud3p
Ekran kartı:Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2
İşlemci:AMD FX-6300(coolermaster havasoğutmalı)
RAM:G.SKILL Sniper Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600
Kasa ve güç kaynağı:Corsair Carbide 200R 550W Mid Tower
Depolama:PNY CS1311 240gb SSD+WD Blue 1TB HDD
-
Up -
Yok mu bilgisi olan? -
UPP!!!
-
Temiz bir kurulum ve güncel driverler ile denedinizmi acaba? Ekran kartı downclock sonrası sorun olmuyorsa kartta sorun olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hapocodTemiz bir kurulum ve güncel driverler ile denedinizmi acaba? Ekran kartı downclock sonrası sorun olmuyorsa kartta sorun olabilir.
Denedim işe yaramadı
-
Başka psu ile deneme imkanın varsa öyle yap bir de.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-XBaşka psu ile deneme imkanın varsa öyle yap bir de.
yok maalesef
-
bilgisi olan
-
Aynı ekran kartını highpower 500w ile sorunsuz kullanıyorum.Power 13 yıllık .Ramleri sokup takın ve kart sürücülerini kaldırıp yeniden kurun. -
quote:
Orijinalden alıntı: erarslan1081
Aynı ekran kartını highpower 500w ile sorunsuz kullanıyorum.Power 13 yıllık .Ramleri sokup takın ve kart sürücülerini kaldırıp yeniden kurun.Yaptım hepsini değişmedi
-
Hangisini değiştirmeliyim?
-
Yukarı
-
Ekran kartini baska sistemde dene sansiniz varmi? Bir arkadasinizdan veya bir bilgisyarcida deneyebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
Ekran kartini baska sistemde dene sansiniz varmi? Bir arkadasinizdan veya bir bilgisyarcida deneyebilirsin.maalesef çevremde toplama bilgisayarı olan yok
Benzer içerikler
- intel hd graphics 3000
- düşey senkronizasyon nedir
- üçlü ara bellekleme nedir
- gddr6 nedir
- nvidia g sync açma
- rtx 5050
- rx 8800 xt
- radeon 780m
- afmf 2
- dlaa nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X