Şimdi Ara

R9 280 Asus Macun surdum pc resetliyor kendini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun macun surdum normal islemciye surdugumuz macundan ekran karti derecesi 100 gozukuyor nerdeyse kendini kapatiyor ama ekran karti buz gibi (derece yanlis gosteriyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elyminate -- 27 Temmuz 2016; 21:21:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• o kartın ısısının normali max 85 90 yani 100 den sonra direkt mi kapanıyor yoksa 100 ude gecebileceği varken sen mi kapatıyorsun ? benim düşüncem anakartttan cunku bende anakarttan bi sıkıntı cekiyorum ekran kartıyla benziyor sorunun. farklı anakart deneedim ısıda sorun olmadı kapanmalarda önce bi anakartında sorun var mı yokmu onu ögren dostum
  • Hocam aslinda ekran karti 10 derece ama gostergesinde 90 felan gosteriyor ve otomatik kapatiyor kendisini. Bu islem
    Macun siktikdan sonra oldu ekran kartina, sanirim derece olcen seye bisey oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek ihtimal heatsink'i düzgün oturtamadınız. Öyleyse zaten soğuk gelir çünkü heatsinke doğru düzgün ısı transferi olmuyor, gpu da çok çabuk bir şekilde ısınıyor.
  • muhtemelen ya çok ince yada çok kalın sürdünüz termal macunu, macunu yeniden sürün ve en fazla bezelye tanesi büyüklüğünde olmasına özen gösterin.
  • ya macun kalın geldi yada soğutucu tam oturmamış oturmayınca da ısıyı atamıyordur soğuk gelmesi normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.