Bildirim
R9 280 Asus Macun surdum pc resetliyor kendini
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o kartın ısısının normali max 85 90 yani 100 den sonra direkt mi kapanıyor yoksa 100 ude gecebileceği varken sen mi kapatıyorsun ? benim düşüncem anakartttan cunku bende anakarttan bi sıkıntı cekiyorum ekran kartıyla benziyor sorunun. farklı anakart deneedim ısıda sorun olmadı kapanmalarda önce bi anakartında sorun var mı yokmu onu ögren dostum -
Hocam aslinda ekran karti 10 derece ama gostergesinde 90 felan gosteriyor ve otomatik kapatiyor kendisini. Bu islem
Macun siktikdan sonra oldu ekran kartina, sanirim derece olcen seye bisey oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüksek ihtimal heatsink'i düzgün oturtamadınız. Öyleyse zaten soğuk gelir çünkü heatsinke doğru düzgün ısı transferi olmuyor, gpu da çok çabuk bir şekilde ısınıyor. -
muhtemelen ya çok ince yada çok kalın sürdünüz termal macunu, macunu yeniden sürün ve en fazla bezelye tanesi büyüklüğünde olmasına özen gösterin. -
ya macun kalın geldi yada soğutucu tam oturmamış oturmayınca da ısıyı atamıyordur soğuk gelmesi normal
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X