Bildirim
R9 380 için İşlemci+Anakart Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
işlemci anakart fiyatlarından haberdar mısın 200-600 liraya hem işlemci hem anakart mı istiyorsun?xeon 5460 gibi ucuz bir işlemci getirtirsin çinden ama anakartı bulunur mu bilmem.bu konuda arkadaşlar yardımcı olabilir.r9 380 kullandım ben 4.4 ghz 8320 bile yetmiyordu biraz sağlam bir şey alman lazım. -
bende tam xeon 5450 şistemi karşılarmı diye düşünüyorum 5450 2. el 100 tl filan ama karşılayamayabilir dedigim gibi 2. elde olabilir -
xeon 5xxx çok experi olmasam da güzel diyorlar.overclock falan da öğrenirsen 5450 olmaz az daha iyisi olur o mesele değil de dediğim gibi bunların anakart işi nasıl oluyor o kaç paradır bi acele etme bakalım bir gören çıkacaktır şu xeon şu anakartı al diye.senin iş olsa olsa bu şekilde(xeon) olur o bütçeye yani ben başka intel amd düşünemiyorum anakart işlemci 600 liraya kapatırsın 380'e yeter diyebileceğim. -
i5-4590 işlemci + h81 anakart ikilisini belirttiğiniz fiyatların biraz üstünde bulabilirsiniz. -
Şu anki düşümcem e5450 alırım kendi çapımda overclocklarım olmaz yansa bile çok pahalı bişe degil sonuçta düşüncesindeyim sence ?quote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockley
xeon 5xxx çok experi olmasam da güzel diyorlar.overclock falan da öğrenirsen 5450 olmaz az daha iyisi olur o mesele değil de dediğim gibi bunların anakart işi nasıl oluyor o kaç paradır bi acele etme bakalım bir gören çıkacaktır şu xeon şu anakartı al diye.senin iş olsa olsa bu şekilde(xeon) olur o bütçeye yani ben başka intel amd düşünemiyorum anakart işlemci 600 liraya kapatırsın 380'e yeter diyebileceğim. -
numarasını sevmedim sanki öyle 50'li bir modeli 4 çekirdek miydi burada biri oc yapacam diye delirmişti.60'la biten bir modeli mi güzeldi bi bak çok para oynamıyorsa daha iyi olur belki çok oc'laman bile gerekmez. -
Biostar H110MHC 2400MHz + G4560 500tl filan denk geliyo düşüncen nedir kardeşim beni götürürmü idare ettirirmi ? Anakarttan pek emin degilim biostar marka oldugu için düşüncen nedir ? -
Sıfır mı bu dediklerin?ikinci ellerine baktın mı?elindeki ram ne ddr3 mü niye 2400 diyor anakart ddr3se?biostar olmasının sakıncası olmaz da 500 lira çok geldi niyeyse.5460 ucuzdur anakartını mı bulamıyorsun?g4560 kurtarabilir ekran kartını iyi kötü ama en ucuz seçenek bu mu? -
279 tl sıfırı g4560 işlemci anakrt 216 tl de anakart ddr4 bilmiyorum yorumda site paylaşmak serbesmi acemeyim linki atarım -
yok reklam yapıyorsun falan demezler at link aklında olsun.sıfır dersen tamam hani ikinci el düşündüm ben dedim pahalı ki ne dolardan ne son fiyatından haberim var ama olmaz yani 500'e ikinci eli.şimdi sorun senin elinde ddr4 ram var mı?elinde ram yoksa ya da ddr4 yoksa bakayım mı ikinci ele uğraşır mısın havale kargo?sıfır olarak da ddr3 bişiler satıyorlarsa olmadı bi de öyle bakalım? -
rama gelecek olursak elimde laptop ile masaüstüm var ama masaüstümü yükseltmeye gitmiyorum yenisini istiyorum ögranci evimde ayrı kendi evimde ayrı olsun diye bunu 0 diziyorum 2 elde uzun zamandır alışveriş yapmadıgım için hava filan ugraşamama get filan olcak bana garanti iş çevremde dolandırılan varda 1000tl
gönül isterki ddr4 olsun ama olmassa bunu düşünüyorum
https://www.nanokatalog.com/urun/team-group-dark-4gb-ddr3-1600mhz-kirmizi-ram
-
Ben neredeyse 3 senedir kullanıyorum i5 4460la beraber. Çok da sağlam bir şey gerekmiyor bence.quote:
işlemci anakart fiyatlarından haberdar mısın 200-600 liraya hem işlemci hem anakart mı istiyorsun?xeon 5460 gibi ucuz bir işlemci getirtirsin çinden ama anakartı bulunur mu bilmem.bu konuda arkadaşlar yardımcı olabilir.r9 380 kullandım ben 4.4 ghz 8320 bile yetmiyordu biraz sağlam bir şey alman lazım. -
niye 4460'a pentium muamelesi yapıyorsun ki? yani teşbihte kusur olmazmış yani bir şeyi abartabilirsin abi 50 saat bekledik.çok beklemişler 50 değil tabi.iyi işlemci ister öyle gidip fx 4300 falan takmasın diye öyle dedim. -
iki tane alacan di mi o ramden?4gb ram makine kuracaksan hiç kurma ben 4gb sistem kullandım hiçbir şey(teşbih) oynanmıyor.ddr3 anakart işlemci bakayım bugün hesaplı ne var diye.olmadı bi özel mesaj salla sen bana.quote:
Orijinalden alıntı: kranos38
rama gelecek olursak elimde laptop ile masaüstüm var ama masaüstümü yükseltmeye gitmiyorum yenisini istiyorum ögranci evimde ayrı kendi evimde ayrı olsun diye bunu 0 diziyorum 2 elde uzun zamandır alışveriş yapmadıgım için hava filan ugraşamama get filan olcak bana garanti iş çevremde dolandırılan varda 1000tl
gönül isterki ddr4 olsun ama olmassa bunu düşünüyorum
https://www.nanokatalog.com/urun/team-group-dark-4gb-ddr3-1600mhz-kirmizi-ram
-
Yani 2015 yilinin karti icin 4460 iyi islemci aslinda. Fx8200 un yetmemesine inanamadim sadece. 4.4 de iyi bir frekans.quote:
niye 4460'a pentium muamelesi yapıyorsun ki? yani teşbihte kusur olmazmış yani bir şeyi abartabilirsin abi 50 saat bekledik.çok beklemişler 50 değil tabi.iyi işlemci ister öyle gidip fx 4300 falan takmasın diye öyle dedim. -
zamanında yetiyordu ama son çıkan oyunlarda sürünüyor artık 8320.4.4 bile kurtarmıyor.vampyr oynadım aman ani dönmeyeyim sakin oynayayım diye bitirdim cayır cayır takılıyordu acaba 1060 mı yetmiyor diyordum ama ryzen sistemde bir kurdum yağ resmen.buna dayanarak o mesajı yazmıştım.olmaz artık 83xx yeni oyunlarda.r9 380 6gb olsa 1060'dan çok da abartı farkı yok aslında o da ilginç.bazı oyunlarda baya yakın ve sırf saat hızından kaybediyor.ben bu amd'yi anlamıyorum mimari oynayıp duruyorlar shaderi basıyorlar kocaman gpular sonra düşük hızda çalışıyor.nvidia küçük hızlı yapmış işte sen de öyle yap vegadır navidir hala kastan gidecem diye uğraşıyor.yılbaşı günü 2k monitörüm geldiği için 380 kepaze olurdu.1060'ı aldığım için saniye pişman olmadım ama 1080 alsak da olurmuş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X