Şimdi Ara

R9 - R11 TERCİH ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese İyi Günler,Öğrenciyim ve Mayıs gibi bir araba almayı düşünüyorum.Bütçem 4500-5500 arası. Üzerine para ekleme şansım yok. Motorsiklet kesinlikle düşünmüyorum. Amacım ayağımı yerden kessin,ihtiyacımı görsün ama boş bi araba da olmasın yani en azından merkezi kilit vs. olsun istiyorum (parasına değsin yani )
    Aklımda Flash S var ama o paraya bulabilir miyim temizini bilmiyorum,Flash S olmasa bile en azından 90 model üstü Rainbow , Flash düşünüyorum. Doğan da (S-SL-SLX) düşündüm ama maşallah fiyatları uçmuş hepsinin Birde Brodwaylar var ama onlarında o paraya ancak 87-88 olanları var. Fairway de çok güzel bi araba ama 6000TL aşağısına bulamadım temizini...
    Neyse Farkındayım çok uzattım Kısacası Hangisini seçmek daha doğru olur... Yardımlarınızı Bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler ...

• skoda yada lada, temiz 88 broadway belki bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6000 tlye spring sattım 96 model 7-8 ay önce temizdi yakıtı kuş serisinden ve flaş dan azdı ancak merkezi kilit dahi yoktu ancak masrafıda yoktu 100 ü pek geçmez frenleri güven vermezdi ayağımı yerden kesti 2 yıl tek kuruş masrafı olmadı yağ değişimi dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echomaniac -- 8 Mart 2013; 15:27:00 >
  • Hocam sagolun tavsiyeniz icin ama en basta da dedigim gibi en azindan bi iki donanimi olsun istiyorum. skoda ve lada dusunmuyorum bu yuzden,vega olsa cok iyi olur ama bu paraya da temizini bulmak zor...

• Aslinda dediginiz gibi hocam 95 ustu spring de olur,cunku 95 model ustu elektronik ateslemeli diye biliyorum,yani bi nebze daha da performanslidir diye dusunuyorum. Aslinda benim bir yandan da dusuncem bir 95 ustu spring alip ileri aylarda cikmacidan motorlarini felan alip eski kasa brodwaylerdeki gibi ön cam otomatik ve merkezi kilit taktirmak. ama ozellikle fairway ve flash s daha cok ilgimi cekiyor. Bu yuzden cok kararsizim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTD_YTD -- 8 Mart 2013; 15:34:16 >
  • O fiyata araba alma diyeceğim. Motosiklet al yaz geliyor hazır. Neden düşünmüyorsun ? CBF 150 YBR 125 TVS 150 giriş seviyesi için ideal ve seni bedavaya gezdirir neredeyse. İlle araba dersen çok sıkı pazarlıkla kırsal yerlerden orta kasa broadway.
  • uno veya tipolara bakabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270 mi r9 280 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ehliyetim B sinifi hocam,motor kesinlikle dusunmuyorum. tipo ve unolar guzel ama o paraya temizini bulmak neredeyse imkansiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTD_YTD -- 9 Mart 2013; 8:48:33 >
  • sen gene 88-89 broadwaylere bak kapısını elinle kapatırsın çok problem değil ,hem 2-3 sene yağıyla benzinini koyarsın gezersin temizini bulursan.
    öğrencisin masrafsız olanı tercih et derim :)
  • Hocam Peki 90 model bir brodway mi tercihiniz olurdu,yoksa aynı paraya 93 flash s mi ???
  • O fiyatlara temiz Spring bulunabilir.
  • Peki ikisi de aynı fiyat olsa 94-95 spring mi alınır yoksa 90-91 broadway mi ???
  • şahin
  • o paraya araba olmaz kardeşim.olursada 2-3 daha harcatır adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenaultSport

o paraya araba olmaz kardeşim.olursada 2-3 daha harcatır adama.

kesinlikle olmaz diye birşey yok temizini bulursa brodwayler çok iyidir 1 yıldan beri brodwayimiz var 89 model sadece 1 kere yağ koyduk bir kerede şarj dinomosuna ufak bir müdahale edildi o kadar toplam maliyet 100 tl :) onun dışında gazını,benzinini koy 6 aylık bandrolde 44 lira olması lazım gayet olabiliyor :)
    arkadaşa hitabende flash seni yakıt olarak üzer brodway'e göre
    spring daha sportif ikisi arasında bir yerde olur tercih senin
  • spring daha sportif degil. Spring brodwaye göre daha güçsüz zayıftır. İkinci eli brodwaye görede zayıftır. Kısaca brodwayden şaşma
  • pardon doğru fairway ile karıştırdım ben
  • R11 GTS bakabilirsin, fiyatları brodwaye göre daha uygundur ve aynı 1.4 brodway motoru var üzerinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.